Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 180 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1101 SP
    Member Webpredator's Avatar
    D-zeule cum arata meniul ala

Si fix acu s-a nimerit , cand sunt la dieta....DAMN !

2. #1102 SP
    Member Wargasm's Avatar
    As fi venit si eu, dar e chiar inainte de salar

Si chestia e ca nu beau suc, apa plata sau maxim 2 beri.

Cu dedicatie:

3. #1103 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    D-zeule cum arata meniul ala
    Si fix acu s-a nimerit , cand sunt la dieta....DAMN !
    Btw, carnea NU ingrasa, ci cartofii.Deci stai linistit.

4. #1104 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Castigatorii de la Gears2 merg in alta parte?

5. #1105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Castigatorii de la Gears2 merg in alta parte?
    Intrucat Dj Mo si GreyhounD nu vor sa raspunda... presupun ca da, in alta parte. Dar momentan nu stiu unde... Sry.

6. #1106 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    as veni si eu..doar daca domnul paradox este "disponibil".. si evident daca mai este loc

7. #1107 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Intrucat Dj Mo si GreyhounD nu vor sa raspunda... presupun ca da, in alta parte. Dar momentan nu stiu unde... Sry.
    Credeam ca deja am discutat treaba asta. Deoarece intalnirea consolistica a coincis cu decernarea premiilor concursului de Gears 2 si cum la Excalibur nu e loc pentru inca 18 persoane, s-a decis intalnirea si premierea in alt local. Nu inteleg unde este problema. De ce am amesteca intalnirea forumistica cu concursul de Gears 2 ?

8. #1108 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    De ce am amesteca intalnirea forumistica cu concursul de Gears 2 ?
    Pentru ca suntem toti acelasi grupulet de gameri fericiti? Parere pur subiectiva, totusi...

9. #1109 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu se pot face ambele in acelasi loc. Sunt foarte multi oameni si intr-o parte si in alta. Plus ca era demult discutata premierea in primul week-end dupa disputarea finalelor. Daca s-a hotarat o alta intalnire in aceeasi data nu este vina noastra. Oamenii tot trebuiesc premiati si nici nu este frumos sa ii amanam.

10. #1110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Nu se pot face ambele in acelasi loc. Sunt foarte multi oameni si intr-o parte si in alta. Plus ca era demult discutata premierea in primul week-end dupa disputarea finalelor. Daca s-a hotarat o alta intalnire in aceeasi data nu este vina noastra. Oamenii tot trebuiesc premiati si nici nu este frumos sa ii amanam.
    Bon, am inteles ca nu se pot face in acelasi loc, in acelasi timp... Dar cand si unde va fi intalnirea pt. Gears ? Pentru ca mai sunt 3 zile si nimeni nu stie unde va avea loc. Aici apar probleme la intalniri stabilite cu 2-3 saptamani inainte... multi nu sunt din Bucuresti. So, details, pls (spuneti-mi doar mie aici pe thread, ca nu citeste nimeni)

Later Edit: gata, am aflat unde se tine. Insa este doar pentru participanti si organizatori. Sper sa pot ajunge si eu, avand in vedere ca e la cateva ore si un platou distanta de Excalibur. See you there !

11. #1111 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Decernarea premiilor se face sambata la Pui de Urs. Rezervarea este facuta pentru ora 20.30.

12. #1112 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    See you there .

13. #1113 SP
    Member CrissX's Avatar
    Ma bag si eu. Vin cu Grey.
    LE: Acum am obs. ca e doar pentru participanti si organizatori ? Daca nu e loc, nu e prob. next time.
    Dar nu e prob..ca stau la alta masa (hidden)

14. #1114 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    paradox vine...acum intrebarea este daca mai am si eu loc?

15. #1115 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci, Sambata 28 Martie ora 18:00 este intalnirea forumistilor la Excalibur. Insa rezervarea a fost facuta pentru maxim 18 persoane, de catre Khan. Daca mai se doresc extra-locuri, va rog sa luati legatura cu el sa vedem daca se mai poate face ceva. Stiu ca ultima oara cand am facut rezervare la Excalibur nu s-a mai reusit... dar puteti incerca. Mi-ar face placere sa vina mai multi, dar ce Dzeu sa va fac ? Cred ca a trecut mai bine de o luna de cand tot stabilim intalnirea si nu s-a anuntat nimeni, iar acum au sarit toti

Iar tot Sambata 28 Martie ora 20:30 la Pui de Urs este intalnirea pentru decernarea premiilor concursului CG GoW2. Din pacate si aici este rezervat pentru participantii la concurs, dar daca sunt doritori sau a ramas cineva pe-afara, va rog sa-i contactati pe organizatori (Dj Mo sau GreyhounD).

Eu unul, desi lucrez si Sambata, fac tot posibilul sa ajung in ambele parti... Darn... ba nu avem intalniri, ba avem 2 in aceeasi zi, 3 intr-o saptamana (daca punem la socoteala si cea de PS3 anniversary). Phew...

16. #1116 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Abia astept! De acum mi-e pofta de'un platou din ala. Btw, putem manca cu mana asa ca virgula cavalerii?

17. #1117 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Hehe , ce bine ai grait

18. #1118 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Si va uitati si la meci la Excalibur ?
    Pacat ca nu pot veni,sa veniti pe forum cu muuulte poze

19. #1119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acolo in mod normal se serveste cavalereste, adicatalea cu mana. Dar se pot aduce tacamuri (me wants)...

P.S. Khan, pe ce nume e rezervarea ?

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

Quote Originally Posted by Mask View Post
    Si va uitati si la meci la Excalibur ?
    Acolo se tin doar turniruri Nu cred ca am vazut vre-un TV, dar daca e aduc laptopul... internet tv si gata

20. #1120 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Rezervarea este pe numele Alex. Daca nu ma insel, cand am fost saptamana asta pe acolo, era notat chiar Alex Alex
    Si eu lucrez maine dar o sa fac tot posibilul sa fiu prezent de la 18:00 si sa nu intarzii nici un minut.

Daca mai sunt doritori, pot incerca sa maresc numarul de locuri rezervate la telefon. Astept un PM.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 180 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast