Eu o sa astept pana ajunga la 10-12 lire pe zavvi sau thehut,primul review ,nota 7 ,mai astept cateva review-uri de la surse mai sigure dar nu cred ca or sa creasca notele prea mult ,ma astept la un 8 ,maxim.
Eu o sa astept pana ajunga la 10-12 lire pe zavvi sau thehut,primul review ,nota 7 ,mai astept cateva review-uri de la surse mai sigure dar nu cred ca or sa creasca notele prea mult ,ma astept la un 8 ,maxim.
Sa imi plateasca cineva jocul si tot nu o sa il bag in PS3. Am urmarit destul evolutia Silent Hill si prefer sa raman cu imaginea pe care mi-am format-o pana acuma.
BTW OST-ul nu mai este facut de Akira Yamaoka, ci de Daniel Linth, care are experienta mai mult cu ambianta de vest decat cea de est. Oricum nu este nicio noutate ca mai nou se incearca "westernizarea" seriei...which sucks. Sper ca cel care a venit cu idea sa il intalneasc pe Pyramid Head in viata de apoi.
Pentru mine, ca atmosfera si gameplay, ramane reprezentativ Silent Hill 1 (pe PSX) care reusea sa foloseasca limitarile tehnologiei de atunci in avantajul sau. Urmatoarele mi s-au parut variatii ale mecanicii de joc Resident Evil adaptate pentru un alt survival horror. Cat despre "westernalizare" nu stiu ce sa zic, de la bun inceput Silent Hill a fost gandit ca o mica localitate din vestul Statelor Unite, iar rezultatul a fost (ca in multe alte cazuri) conform perspectivei japonezilor despre occidentali in general si despre americani in special. Poate ca vor, de data asta, sa creeze un SF Horror credibil, poate ca n-au inteles inca de ce ne plac jocurile lor. All your base are belong to us!
Video Review - IGN Game Reviews Video - IGN
Stai jos, nota 4!
Praf si pulbere jocu'....
Cand spuneam ca "au folosit limitarile tehnologiei de atunci in avantajul lor" referindu-ma la primul Silent Hill nu ma asteptam sa vad ca actuala echipa va incerca sa reproduca acele limitari tehnologice si nu atmosfera in sine. Oh well...
Nu va luati dupa ign.Jocul e chiar bun si livreaza acea teroarea specific seriei plus momentele de exlporare te tin in suspans.Mie mi se pare un joc destul de reusit.
Video Review - Silent Hill: Downpour - GameSpot.com
Nota 7,5.
Mai mult decat Homecoming.
- Nota data pentru cei care nu doresc sa vada review-ul pana la sfarsit fiind destul de lung este 7,5/10 (o nota destul de buna data avand in vedere ca tipul este foarte "sever" la note )
Iata un review reusit care de asemenea contesta nota data de cei de la ign. De asemenea precizeaza un lucru destul de interesant in legatura cu silent hill hd collection ce urmeaza sa iasa pe piata si anume ca sigur i se vada nota mare pt faptul ca intervine nostalgia in ecuatie, iar glitch-urile si bug-urile nu mai sunt luate in seama(cei interesati uitati-va la review ca are argumente destul de pertinente). Din punctul meu de vedere este un joc reusit plin de atmosfera cu o poveste care te tine. Intr-adevar jocul are niste probleme la nivel de gameplay si nu numai dar pot fi trecute cu vederea daca doresti sa il joci pentru poveste/atmosfera. Eu unul nu regret faptul ca l-am cumparat, ci dimpotriva(si da sunt un fan al seriei Silent hill
)
Original Silent Hill developer disappointed at "poor" HD re-release • News • Eurogamer.net
sincer dupa ce am vazut pozele, nu am putut decat sa ii dau dreptate lui Masahiro Ito. Konami chiar ar trebui sa lanseze un patch cat mai repede ca sa rezolve problema.
E ciudata faza asta la jocurile horror din ziua de azi. Pe vremea PS1-ului sau si a PS2-ului se folosea ceata ca sa "mascheze" limitarile consolei respective. In schimb acum cu PS3-ul sau Xbox 360-ul, developerii parca intentionat for sa faca totul sa fie cat mai clar si mai vizibil...chiar daca asta inseamna ca o sa taie foarte mult din atmosfera. Pacat
Anyway o sa pun pozele date ca exemplu si o sa va rog sa imi ziceti care credeti ca e versiunea HD si care nu...sincer diferenta nu e prea mare
Bookmarks