Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12
Results 221 to 226 of 226

Thread: Dragon Age 2

1. #221 SP
    Banned burtica's Avatar
    care imi explica si mie ,acuma sunt pe arma si scut dar vreau sa ma schimb pe two handed cum fac ca nu ma pricep

2. #222 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Subscriu.

Dupa parerea mea, Bioware ar trebui sa simplifice jocul pentru ca deja devine prea complicat.

3. #223 SP
    Banned burtica's Avatar
    am si eu o intrebare ...acuma caracteru meu e pe scut si arma si vreau sal mut pe two handed dar sincer habarnu am cum

4. #224 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Burtica, pur si simplu echipezi personajul cu arma two handed. Sau te referi la sistemul care era la Dragon Age 1, cu doua seturi de arme per personaj, si numai schimbai intre ele? Nu mai exista asa ceva in DA2.

Am terminat iar jocul, speram sa iau platina, ca mai aveam nevoie de un singur trofeu, Supplier. Numai ca trofeul Supplier e prea retardat, pe langa faptul ca e formulat gresit. Zice sa gasesti "every type" of crafting resource. De fapt, nu trebuie cate o resursa de fiecare fel diferit, ci toate resursele imprastiate prin nivelurile jocului, vreo 60 si ceva la numar. Cum jocul e impartit pe 3 acte, daca nu ai strans tot ce era necesar intr-un act, iti iei ramas bun de la trofeu.

In fine, acum ca am terminat jocul cu fiecare din cele 3 tipuri de personaje, mini lista de ofuri pe care sper sa nu le vad la vreun alt joc Bioware, ca o sa-mi dau cu controllerul de cap:

1. Tinand cont ca DA2 e o mare insiruire de loading screenuri, poate nu e o idee buna sa bagi questuri de genul "du-te si vorbeste cu X, apoi fugi la Y, alfa raspunsul secret si vino inapoi la mine", ca se ajunge la bucatele de cate un minut de gameplay, jumatate de minut de loading si tot asa; treaba asta calca in picioare orice urma de implicare in poveste si in universul jocului;

2. Skilltree-urile care nu te lasa sa te specializezi, fara sa imprastii puncte aiurea. Nu inteleg de ce multe skilluri te obliga sa dai alte X puncte in prealabil la alte skilluri de care nu ai nevoie. Luam, de exemplu, skilltree-ul cu aure de damage-precizie-viteza la rogue. Ca sa ma pot specializa pe aura de viteza, sunt obligat sa distribui in prealabil puncte la celelalte tipuri de aure. Pentru cei care au jucat Diablo, de exemplu, lucrul asta nu are cum sa nu te frece puternic la nervi.

3. Sistemul de loot, profund busit si inutil. Care e scopul de a gasi peste tot obiecte care merg direct in cosul de gunoi? Pur si simplu nu au nici o utilitate, chiar au iconita un cos de gunoi.

4. Si ca cireasa de pe tort sa fie stricata si urata, la final iti dai seama ca te-ai chinuit degeaba tot jocul

Am dorit tare tare mult sa trec peste minusurile jocului, mai ales ca l-am jucat in paralel cu Mass Effect 2. Parca-s doua jocuri facute de doua studiouri diferite... Macar Hawke arata bine semidezbracata
    Attached Images Attached Images imag0691.jpg

5. #225 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    In legatura cu cireasa de pe tort:

Dupa cum am mai zis, DA2 nu ar fii rau ca un spin off dar ca sequel...

6. #226 SP
    Member excess's Avatar

Dragon Age 2 - Character Building

Am achizitionat de curand jocu' asta dar nu prea le am cu rpg-urile.
    Cine ma poate ajuta cu niste detalii in legatura cu cresterea caracterelor si skill-uri??
    Ce am vazut pe youtube e ca la Warrior e nevoie de Strength si Constitution, Mage - Magic si Willpower.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12