Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Fight Night Champion

1. #41 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am cumparat si eu jocul azi si se pare ca am o problema.
    Cum era normal EA are implementata idiotenia de online pass, jocul este zona 3 asa ca am activato pe store de Hong Kong, eu am contul principal de RO si se pare ca nu poate fi jucat online decat pe contul de Hong Kong.
    A mai cumparat vreo cineva jocul sa-mi spuna daca are aceasi problema?

---------- Post added 16-03-2011 at 11:51 PM ----------

Ok... dupa o discutie cu unul de la Support.EA.com am aflat ca ei sunt asa de tampiti incat mi-au spus ca acest serviciu nu este valabil pentru Romania, si acel online pass este region locked.

Deci aveti grija ce zona cumparati jocul sa corespunda cu contul vostru principal.

2. #42 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am luat si eu jocul. Care se baga sa ne impartim niste pumni?

3. #43 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am sa joc eu , dar probabil nu astazi, oricum da-mi add AlexHK91

4. #44 SP
    Member Dasani's Avatar
    Ce enervant este cand se baga arbitru in fata imaginii si nu mai vezi ce dai sau ce primesti;total aiurea.In rest jos palaria.

5. #45 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Am sa joc eu , dar probabil nu astazi, oricum da-mi add AlexHK91
    Te adaug astazi si ne vedem in ring

6. #46 SP
    Member pufy's Avatar
    Salutari,am o mica problema si anume : tot incerc sa imi activez online pass-ul cu codul pe care l-am primit cu jocul dar nu inteleg cum.
    Am incercat de pe site-ul oficial dar nu am gasit nimic legat ,iar cand dau redeem code in joc nu imi apare nimic pentru a putea introduce codul
    Momentan mi-am activat 7 day trial dar daca a-ti putea sa ma lamuriti si pe mine v-as ramane vesnic recunoscator

7. #47 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am luat si eu jocul si sunt total dezamagit. Mi-a luat ceva vreme sa invat toate miscarile in Fight Night Round 4 iar acum in Fight Night Champion, totul e schimbat. Nu mai e nici un pic de tactica in joc, doar button mashing. Sunt foarte multe setari pentru butoane dar nicio setare nu se aproprie de complexitatea celei din FN4. Jocul e slabut din punctul asta de vedere. E departe de FN4 si FN3.

A gasit cineva solutie la asta, sau sunt singurul care a observat ca jocul e doar button mashing in stil UFC?

8. #48 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Corect,jocul o mizerie,e parerea mea,nu trebuie sa se supere nimeni. FNR 4 e tatic din punctul de vedere al controlului, chiar daca iti trebuie ceva timp sa il inveti,dar acum ma descurc bine de tot cu eschive si garda iar pe GOAT nu e chiar usor dar se invata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3