Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 289

Thread: Need for Speed: Shift 2

1. #141 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Headcamul ala dinamic mi se pare tare fain La fel ca la Shift1, mi-ar fi placut sa arate mai degraba turometrul decat vitezometrul cand vezi din cockpit, ca mai sunt si situatii cand nu pot da prea tare sonorul (ca sa schimb in functie de zumzait ).

---------- Post added 30-03-2011 at 01:09 AM ----------

"We are pleased to inform you that your order has been dispatched today by ROYAL MAIL." hai shopto, daddy needs it by Friday!

2. #142 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

3. #143 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    "It's often more survival horror than driving sim" IGN: Shift 2 Unleashed Review - Xbox 360 Review at IGN

Cum spuneam mai demult doar uitandu-ma la videos, NU intra in categoria Simulatoare Realiste Gen GT5.

4. #144 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    cel mai realist e sa conduci in realitate pana la urma. Revin cu impresii cand o sa il joc personal. IGN sau altii cu scoruri mai mari sau mai mici ,....nu sunt obiectivi 100%. Money

5. #145 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Cum spuneam mai demult doar uitandu-ma la videos, NU intra in categoria Simulatoare Realiste Gen GT5.
    Daca prin realism tinem cont si de damage—cum ar fi normal—bila neagra GT5, bila alba Shift 2 Impact la 200km/h si masina pleaca intreaga nu denota realism de vreo culoare.

Important e ca exista piata si pentru jocurile care nu sunt "pseudosimulatore realiste".
    Printe altele, pe mine ma incanta cand aud in review ca toate masinile din joc sunt la fel de bine lucrate. Wink wink, hint hint.

6. #146 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu ma intelegeti gresit, mie imi place ca a ramas asemanator cu Shift, nu imi trebuia un concurent la GT5 caci nici nu avea cum dupa mine. Eu prefer directia asta cu racing decat cea originala cu plimbari prin peisaje frumoase.
    Pentru mine e must-buy, doar ca ma satur sa aud comparatii fara rost. Da, sunt ambele jocuri cu masini, dar nu sunt in aceasi categorie.

7. #147 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Daca prin realism tinem cont si de damage�cum ar fi normal�bila neagra GT5, bila alba Shift 2 Impact la 200km/h si masina pleaca intreaga nu denota realism de vreo culoare.

Important e ca exista piata si pentru jocurile care nu sunt "pseudosimulatore realiste".
    Printe altele, pe mine ma incanta cand aud in review ca toate masinile din joc sunt la fel de bine lucrate. Wink wink, hint hint.
    ..... si jocul perfect ar fi cu sunet din NFS SHIFT2,manevrabilitate din GT5....si damage din GRID sau DIRT2 sa speram ca o sa avem pana la urma si jocul perfect
    pana atunci mai jucam ,mai incercam ce avem pe piata
    din ce am vazut SHIFT2 este in mare parte lafel ca primul

8. #148 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    dar nu sunt in aceasi categorie.
    Aici sa stii ca in mare parte e mana publisherului care tot incearca sa-l promoveze drept real sim, "This is real racing" De aici frictiunile inevitabile.

9. #149 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    ..... si jocul perfect ar fi cu sunet din NFS SHIFT2,manevrabilitate din GT5....si damage din GRID sau DIRT2 sa speram ca o sa avem pana la urma si jocul perfect
    pana atunci mai jucam ,mai incercam ce avem pe piata
    Da, pana la urma jocul perfect nu exista...ar trebui o combinatie de GT5 cu forza si cu shift, cu partile bune din fiecare, ca sa iasa ceva pentru a multumi pe toata lumea.

10. #150 SP
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    Nu ai vazut ca au bagat head cam la 2?!??! Dupa cum spuneam, nu cred ca se asteapta lumea la mega mega chestii noi fata de Shift 1. Poate cel mult de eliminat derapajul ala al fundului masinilor din Shift 1, indiferent de model, de viteza etc. Era mai sus un filmulet cu Alfa Romeo din Shift 2 si parea ca inca e prezenta fuga aia a c*rului

11. #151 SP
    eu sunt curios cat de mult influenteaza tuning-ul si reglarea elementelor masinii, comportamentul acesteia. Adica in GT5 daca o masina era supraviratoare, reglam putin unghiul rotilor sau LSD-ul si eliminam efectul. Ar fi foarte frumos sa fie asa si aici.

12. #152 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    daca te referi la filmuletul pus de mine... mi s-a parut ca se comporta foarte realist acea alfa romeo.
    derapajul ala este normal la masinile cu tractiune pe spate si este amplificata senzatia de acel head cam. daca schimbi pe camera standard din masina, efectul este diminuat.

daca nu vrei derapaje in asa masura alegi fwd.
    masinile erau stoc, ne-tunate si fara sa umblu in vreun fel la setarile motorului.

eu raman la parerea mea ca este ca feeling peste gt5, si nu sunt fanboy sau altceva... pur si simplu imi plac amandoua.
    intradevar ca subiectul poate degenera in flame-uri prostesti deci nu se merita continuat. pana la urma fiecare cu parerea lui.

oricum este un joc care se savureaza cu g25 sau g27... restul e cancan.

13. #153 SP
    Acum am vazut review-ul de pe gametrailers. OST cu numai 9 melodii? Stiu ca nu e atat de important lucrul asta, dar NFS-urile din trecut erau recunoscute pentru OST-uri

14. #154 SP
    pai muzica nu am vazut decat in meniu si in replay-uri, din care din pacate nu am reusit sa o scot, ca nu are buton de mute

15. #155 SP
    Who cares about music.... La ce sunet au masinile.....

BTW , iti poti pune propriile melodii ?

16. #156 SP
    da, sunetul la masini e demential... la cele cu putere mare tremura geamurile... se vede ca s-au chinuit sa scoata ceva deosebit.

17. #157 SP
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    da, sunetul la masini e demential... la cele cu putere mare tremura geamurile... se vede ca s-au chinuit sa scoata ceva deosebit.
    sunetul am obs si eu k e f bun
    cam cate masini sunt in joc ?...si cam cate defecte/bug ai intalnit?

18. #158 SP
    nu am dat de buguri...

uite aici masinile:

19. #159 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Bine zis SirAndrew ..ca FEELING e peste gt5 si cam peste oricare alt joc..are senzatia aia de viteza mai ales cand merci cu o masina puternica parca ai o retinere sa ii dai..doar daca ar avea handling-ul pe masura..

20. #160 SP

NFS fara buguri ....cam greu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast