Mie nu imi place stilul cartoonish al jocului, parca in primele 2 nu a fost asa evident.
L-am inceput si eu...are acelasi feeling ca primul bioshock..atentia la detalii e incredibila..daca n-as stii as zice ca-i facut de europeni...goty so far![]()
BioShock Infinite Ultimate Songbird Edition PS3 | ALTEX
Scrie stoc epuizat....a fost vreodata in stoc la Altex?
da a fost ieri pe la 12-1,apoi de pe la 3 erau out of stock.s-au dat imediat,iti dai seama.
Am vrut si eu acum cateva luni sa dau precomanda insa am realizat ca nu merita,figurina are un paint job de 3 lei.La banii astia iti iei ceva mult mai bun sau iti completezi colectia bioshock cu 2-3 collectibles si cateva figurine,parerea mea![]()
Din ce am jucat pana acum, mi se pare superb!! Nu am ce sa reprosez, este finisat pana la cel mai mic detaliu, nu am intalnit nici un bug, iar gameplay-ul este super fun. Atmosfera mi se pare mai "light" decat Bioshock, in mare parte pt ca este foarte colorat, in comparatie cu holurile intunecate din primul.
Sunt curios cat de lung este.
Sincer dupa 6 ore de Bioshock, m-a pufnit rasul cand am vazut trailerul la Battlefield 4, imi lasa impresia de joc de copii![]()
Bioshock Infinite on Metacritic 94%-Xbox360 / 95%-PS3 / 96%-PC // GOWA 80% , ce v-am spus ?
tocmai am terminat Bioshock Infinite si nu stiu daca GTA V ii va face fata la GOTY.
Hats Down for 2K Masterpiece !
Bookmarks