Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 30 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 599

Thread: BioShock: Infinite

1. #241 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    din contra...asta e shooter slow paced de explorare..este perfect ptr consola...eu il am pe pc si nu-l pot juca de pe mouse si tastatura..aim pe X ?really ?sa stau de fiecare data cand dau aim sa apas pe X ?iar apoi ce fac ?pun vigors pe tastatura(sunt setate click dreapta by default) si de la mouse doar trag cu arma?..controlul este facut ptr consola

P.S.si nu...am un pc foarte bun deci nu am motive sa spun ca strugurii sunt acrii ptr nu ajung la ei...am facut precizarea asta ptr ca stiu ca ai obiceiul sa te legi de alte chestii total irelevante cum ar fiiii gramatiiiica etc atunci cand ramai fara argumente
    folosesti motion joy daca nu ai controller de xbox si gata

2. #242 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    din contra...asta e shooter slow paced de explorare..este perfect ptr consola...eu il am pe pc si nu-l pot juca de pe mouse si tastatura..aim pe X ?really ?sa stau de fiecare data cand dau aim sa apas pe X ?iar apoi ce fac ?pun vigors pe tastatura(sunt setate click dreapta by default) si de la mouse doar trag cu arma?..controlul este facut ptr consola
    L-am terminat pe PC și nu am avut probleme. Vezi că nu trebuie neapărat să apeși pe x pentru iron sight.
    Ai middle-mouse button („rotiță”).

Apasă-l! Apasă-l! Apasăăăăă-l!

3. #243 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    L-am terminat pe PC și nu am avut probleme. Vezi că nu trebuie neapărat să apeși pe x pentru iron sight.
    Ai middle-mouse button („rotiță”).

Apasă-l! Apasă-l! Apasăăăăă-l!
    Are 100 de taste configurabile pe pc si tot prea putine sunt

---------- Post added 30-03-2013 at 07:25 PM ----------

Tocmai am terminat jocul, ce ciuda imi e

4. #244 SP
    Păi am spus middle-mouse button că e by default.

Și cuuuum a fooost? Ți-a plăcuuut?
    Eu l-aș lua de la capăt dar nu am timp deloc!

5. #245 SP
    Member adin33's Avatar
    Am o problema cu trofeul Welcome to Monument Island, inca nu l-am primit, joc pe PS3. A mai patit cineva asa ?

6. #246 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...doar eu am observat ca sanii lui Elizabeth sunt mai mici fata de ce ne-au aratat pana acum?

*am observat asta dupa ce am baut o sticla de stalinskaya*
    Attached Images Attached Images comparatie.jpg

7. #247 SP
    is the man! trickz's Avatar
    E bine ca ai observat sanii si nu culoarea ochilor...

8. #248 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ca să ne înțelegem: offtopicul este tolerat în limita bunului simț, când începe tot forumul să-și dea cu părarea despre mărimea unui sutien și culoarea unui chilot deja e cam mult.

9. #249 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...doar eu am observat ca sanii lui Elizabeth sunt mai mici fata de ce ne-au aratat pana acum?

*am observat asta dupa ce am baut o sticla de stalinskaya*
    [SPOILER='Spoiler']Costumul din stanga il ia mai incolo.[/SPOILER]

O intrebare pentru cei care au terminat jocul:

[SPOILER='Spoiler']
    Ati observat ca multe din set-piece-urile care ne-au fost aratate pana acum nu exista in joc?
    Chiar au renuntat la asa multe chestii?
    De exemplu, tot ce se intampla in 'demo'-ul acesta nu tin minte sa fi vazut in joc:

[/SPOILER]

10. #250 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Ca să ne înțelegem: offtopicul este tolerat în limita bunului simț, când începe tot forumul să-și dea cu părarea despre mărimea unui sutien și culoarea unui chilot deja e cam mult.
    Atâta timp cât vorbesc despre Elizabeth, un personaj feminin al jocului BioShock Infinite, nu văd unde e problema. Încercam să-l conving pe colegul forumist că nu e nicio diferență între circumferința bustului de acum față de cea de dinaintea lansării jocului.

Pot vorbi și despre ce a mâncat DeWitt la prânz dacă vreau, atâta timp cât tema discuției e jocul propriu-zis.

11. #251 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mask, nu făceam referire la tine, am spus-o la modul general.

Pot vorbi și despre ce a mâncat DeWitt la prânz dacă vreau, atâta timp cât tema discuției e jocul propriu-zis.
    Evident că poți, la fel cum noi putem șterge posturi în cazul în care le considerăm offtopic.

12. #252 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bravo, prin dorinta de a inlatura offtopic-ul, s-a inceput o disctutie offtopic. You're good!

ONTOPIC:
    @sexbobomb91,

Si tocmai ce l-am terminat si eu... my brains are fried! Epic ending for an epic game, m-a lasat fara cuvinte

13. #253 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by adin33 View Post
    Am o problema cu trofeul Welcome to Monument Island, inca nu l-am primit, joc pe PS3. A mai patit cineva asa ?
    Hai ca asta-i buna. Nu am primit nici trofeul Working Class Hero + inca vreo cateva. Deja imi vine sa arunc jocul pe geam
    Nu sunt eu trophy hunter, dar asta-i bataie de joc.

14. #254 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @adin33: Ai jucat cumva jocul offline? Mai multi par sa aiba problema asta daca joaca jocul neconectati la PSN: Bioshock Infinite trophy problems

15. #255 SP
    vltpnlo.jpg

16. #256 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    @adin33: Ai jucat cumva jocul offline? Mai multi par sa aiba problema asta daca joaca jocul neconectati la PSN: Bioshock Infinite trophy problems
    Da, l-am jucat offline.

17. #257 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Funny, dar asa ceva nu se intampla in joc.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    ONTOPIC:
    @sexbobomb91,

18. #258 SP
    Într-adevăr, nu te întrerupe în timpul combatului aruncându-ți cu arginți în mufarină. În schimb îți mai pasează salts/health potions și muniție, făcându-se utilă.

Îți aruncă bănuți doar când ești pe lângă aparatele alea de upgrade/ lootchests/ etc.

19. #259 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @sexbobomb91, pune si tu video aici, ca m-ai facut curios dar nu gasesc exact trailer-ul de care spui.

20. #260 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pai a pus...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 30 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast