pam pam
In the 'Buried at sea' DLC, players will get to control Booker DeWitt
and Elizabeth, each of whom gets their own playable instalment in a two-part
detective story called Burial at Sea. If that's not enough excitement, Burial
at Sea is set on New Year's Eve, 1958 - one year before the fall of
Rapture.
Slab DLC-ul, nu imi place...
Sunt 4 harti, fiecare avand multiple wave-uri si cate un Blue Ribbon per wave care il poti lua doar daca faci diferite chestioare (folosesti doar vigors, termini wave-ul in n secunde, omori doar cu shotgun-ul etc.).
Per total, repetitiv si enervant. Astept sa apara urmatorul, care din cate am inteles e story-driven.
Bioshock Infinite: Clash in The Clouds DLC - Raven's Dome Gameplay
Bioshock Infinite: Clash in The Clouds DLC - Emporia Arcade Gameplay
Bioshock Infinite: Clash in The Clouds DLC - Duke and Dimwit Theater Gameplay
Bioshock Infinite: Clash in The Clouds DLC - Ops Zeal Gameplay
ronann1 on Justin.tv LIVEBioShock Infinite: CitC
---------- Post added 18-08-2013 at 14:48 ----------
Am dat de un bug tare enervant (cel putin pe varianta de X360). Uneori jocul nu inregistreaza corect cati inamici au mai ramas si il ia in considerare pe 0 ca fiind 1. Am patit de 3 ori (chiar pe live stream) si am fost nevoit sa incep de la wave 1.
Am observat ca bug-ul apare atunci cand omor 2 sau mai multi inamici deodata.
...deci grija mare daca nu vrei sa va pierdeti timpul aiureasi salvati dupa viecare "val" asa evitati sa incepeti de la primul.
LIVE:
ronann1 on Justin.tv
Nu, de la mine a fost dar am remediat problema| acum e offline ca joc altceva pe pc
revin maine
---------- Post added 19-08-2013 at 23:32 ----------
Sper ca la acel "sacadat" te-ai referit
---------- Post added 20-08-2013 at 03:19 ----------
Ups, aici am incurcat eu putin borcanelenu se poate salva dupa fiecare val. M-a indus in eroare faza cu masina de scris din lobby. Se poate salva doar dupa ce termini un segment (ca sa zic asa)
Oricum eu le-am terminat toate de cateva minute si nu-s grele dar absolut deloc. Mai am de luat cateva Blue Ribbons ca m-am enervat si n-am mai avut rabdare sa stau sa le fac, lol.
Si ca sa nu uit:
Cum va place primul DLC? Prima oara mi s-a parut cam aiurea, dar odata cu el am inceput sa apreciez combatul din joc mult mai mult, mai ales cand vrei sa iei ribbonurile( mai am vreo 4).
CU ocazia DLCului mi-am dat seama ca sunt multe combinatii care mi-ar fi fost de folos in joc, dar nu le-am folosit, si astfel am murit mai mult decat era necesar.
Bottom line, la inceput i-as fi dat un 4/10. dar acum ii dau un 8/10, doar pt ca m-a facut sa apreciez combatul mai mult.
Mie-mi place multe distractiv + ca mai gasesti lcururi noi ce completeaza povestea
- cat despre blue ribbons cred ca mai am ~ 6 de facut
![]()
Eu mai am doar 1 (cel cu 5 oameni omorati cu devil`s kiss trap). Am incercat si metoda cu charge, si cea cu Undertow, no luck yet....
E foarte enervant ca nu poti da restart wave si daca gresesti trebuie sa iei tot de la inceput![]()
Cosplay WIN!
"SandySuicide" (Peyton) delivered to us a fantastic photoshoot of her BioShock Infinite: Burial at Sea Elizabeth cosplay. We've shown one shot below, but make sure to view the entire set here: http://j.mp/15xrMaw
Bookmarks