Păi am spus middle-mouse button că e by default.
Și cuuuum a fooost? Ți-a plăcuuut?
Eu l-aș lua de la capăt dar nu am timp deloc!
Am o problema cu trofeul Welcome to Monument Island, inca nu l-am primit, joc pe PS3. A mai patit cineva asa ?
...doar eu am observat ca sanii lui Elizabeth sunt mai mici fata de ce ne-au aratat pana acum?
*am observat asta dupa ce am baut o sticla de stalinskaya*
Ca să ne înțelegem: offtopicul este tolerat în limita bunului simț, când începe tot forumul să-și dea cu părarea despre mărimea unui sutien și culoarea unui chilot deja e cam mult.
[SPOILER='Spoiler']Costumul din stanga il ia mai incolo.[/SPOILER]
O intrebare pentru cei care au terminat jocul:
[SPOILER='Spoiler']
Ati observat ca multe din set-piece-urile care ne-au fost aratate pana acum nu exista in joc?
Chiar au renuntat la asa multe chestii?
De exemplu, tot ce se intampla in 'demo'-ul acesta nu tin minte sa fi vazut in joc:
[/SPOILER]
Atâta timp cât vorbesc despre Elizabeth, un personaj feminin al jocului BioShock Infinite, nu văd unde e problema. Încercam să-l conving pe colegul forumist că nu e nicio diferență între circumferința bustului de acum față de cea de dinaintea lansării jocului.
Pot vorbi și despre ce a mâncat DeWitt la prânz dacă vreau, atâta timp cât tema discuției e jocul propriu-zis.
Bravo, prin dorinta de a inlatura offtopic-ul, s-a inceput o disctutie offtopic. You're good!
ONTOPIC:
@sexbobomb91,
Si tocmai ce l-am terminat si eu... my brains are fried! Epic ending for an epic game, m-a lasat fara cuvinte![]()
@adin33: Ai jucat cumva jocul offline? Mai multi par sa aiba problema asta daca joaca jocul neconectati la PSN: Bioshock Infinite trophy problems
Într-adevăr, nu te întrerupe în timpul combatului aruncându-ți cu arginți în mufarină. În schimb îți mai pasează salts/health potions și muniție, făcându-se utilă.
Îți aruncă bănuți doar când ești pe lângă aparatele alea de upgrade/ lootchests/ etc.
@sexbobomb91, pune si tu video aici, ca m-ai facut curios dar nu gasesc exact trailer-ul de care spui.
Bookmarks