Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 235

Thread: STALKER 2: Heart of Chornobyl

1. #61 SP
    Manager paul's Avatar
    Not a Paradise trailer. Are subtitrari in engleza:

2. #62 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Arată super! GOTY

3. #63 SP
    Manager paul's Avatar
    5 septembrie:

4. #64 SP
    Member morphine's Avatar
    Tare fain arata, sper si pe console sa fie la fel de aratos. Nu am reusit sa termim niciun joc din serie desi cand m-am jucat ma fascina atmosfera din joc. Daca il fac putin mai action packed ar fi ideal pentru mine.

5. #65 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Arata foarte bine si chit ca apare la game pass, o sa-l cumpar ca sa dau bani la developeri

6. #66 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Unul dintre jocurile care, daca nu face nimic fundamental gresit, nu prea are cum sa piarda titlul de GOTY 2024, hype-ul este prea mare!

7. #67 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Kingdome Come 2 enters the chat
    Sa vedem. Stalker si KC2 sunt cele mai asteptate de mine anul asta si nu m-ar mira daca si-ar impartii premii intre ele.

8. #68 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Amanat din nou pentru 20 Noiembrie 2024:
    Urmeaza un Developer Deep Dive pe 12 August.

9. #69 SP
    Sa ii ia dracu cu jocul lor cu tot! Deci a fost pentru prima oara dupa mult timp cand instinctul de moment mi-a zis sa sparg monitorul cu ce am la indemana mai aproape...

10. #70 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Love and hate relationship?

11. #71 SP
    De cand l-au anuntat este cel mai asteptat joc pentru mine si inteleg perfect ca preferi sa scoti un produs 'terminat' decat o mizerie de beta, dar cred ca in cazul de fata s-a depasit orice limita cu amanarile astea over and over... ce mama dracului ii mai faci din septembrie pana in noiembrie in afara de niste mici chestii cosmetice... ma rog... mi-a stricat tot hype-ul.

12. #72 SP
    Member codpin's Avatar
    Faptul ca sunt "un pic" in razboi, fiind studio ucrainean, din partea mea au voie sa amane de cate ori vor ei. Altii poate ar fi abandonat de tot proiectul.

Si da, stiu ca s-au relocat cu sediul si nu lucreaza in zona de conflict dar totusi... Pe langa crunch-ul implicit oricarei lansari se mai aduaga si un stres emotional fiindca majoritatea au familii in zone de razboi.

Asa ca din partea mea, bravo lor ca nu au anulat. Ca de lansat vor lansa cand sunt pregatiti.

13. #73 SP
    Trecand peste faza cu razboiul si relocarea, amanarea lansarii unui joc, chiar si cu doar cateva luni, este un lucru bun si i-as incuraja pe toti sa o faca, daca simt ca jocul nu este in starea in care ar trebui sa fie, la lansare.

Gabe Newell on Half-Life: "Late Is Just For a Little While, Suck Is Forever"

14. #74 SP
    Deep dive:

15. #75 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Am inca amintiri proaspete de la trilogie, le-am rejucat pe toate trei in primavara, din ce am vazut in video imbunatirile sunt masive la orice capitol. Sper sa nu-l tina doar pe PC/Xbx si sa-l scoata si pe PS5 ulterior desi experienta e mai faina cu un mouse + tastatura.

16. #76 SP
    Dumnezeule cum poate sa arate, am ramas mut la cateva cadre, la min. 4.03 cum arata apa si reflexiile pe sol la masinutele electrice, apoi la 34.35 reflexiile alea pe geamurile blocului, iluminarea in general arata fabulos, iar faptul ca prezinta in limba lor nativa (cred ca nici nu se descurcau altfel) este foarte ok dupa parerea mea, mi se pare ca adauga un plus de imersivitate prezentarii...

17. #77 SP
    Manager paul's Avatar
    World and locations:

18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    Creating cutscenes:

19. #79 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay overview, din Xbox livestream:

20. #80 SP
    Member morphine's Avatar
    Pana la urma apare dupa 6 luni pe PS5? Parca asa am retinut informatia dar nu sunt sigur.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast