Eu am mers mai mult pe loot, ca sa-mi fac viata putin mai usoara.
Acum am pe mine asa:
- Ca arma principala cu luneta 4x, supressor si extended + grenade launcher pe care inca nu l-am folosit, am un Kharod, pe care inca nu-l pot upgrada cat de mult mi-as dori dar care are damage foarte bun si tras foc cu foc, e foarte bun.
- Ca shotgun folosesc un M860 Cracker dar am alta mult mai buna, pe care vreau intai sa o upgradez, un Saiga D-12 la care am pus un extended mag, dar as vrea sa-i modific teava pentru extra range si accuracy si astept sa gasesc pe cineva care sa o poata upgrada.
- Ca pistol, tocmai mi-am luat un Rhino, care are damage mare, dar doar 6 gloante si nu gasesc nicio metoda sa-l pot upgrada pe partea asta, deci cred ca ma voi intoarce la pistolul meu cu amortizor (Skif's Pistol).
- Ca sniper am un Lynx, dar il car rar dupa mine, pentru ca nu prea am utilitate pentru el si are ~4kg.
Chiar aseara am gasit armura SSP-100 Discovery, la un comerciant - a fost undeva la 60k credits, dar am dat la schimb ce aveam si m-a costat doar ~8k si la fel, astept sa gasesc pe cineva sa o pot modifica, pentru ca este prea grea (8kg) si nu ma ajuta neaparat la carat chestii.
Iar ca artefacte - aici e partea unde am cautat cel mai mult:
- weird ball - gasita chiar la inceput de tot, care ajuta la damage in combat.
- mica - ma ajuta la radio protection, dar doar weak - asta e unu pe care-l tot schimb daca am nevoie de slot liber
- spring - care imi da un extra 6kg, parca, la wieght, dar imi da medium radiation
- weird water - cel mai tare artefact, dar si cel mai ciudat - imi da un extra 40kg la carat, dar ai mereu efectul de beat. Daca vrei sa nu ai efectul ala, trebuie sa cari sub 50kg (ceea ce e imposibil), dar eu il consider fff util si-l folosesc exclusiv cand ori trebuie sa ajung dintr-un colt in altul, pe distante mai mari, ori cand termin o misiune si lootez pana nu mai pot si pun asta ca sa pot ajunge mai rapid la baza si sa vand tot ce am gasit.
Bookmarks