Take-Two a anunţat că lansarea jocului va fi am�nată - va apărea pe piaţă �n intervalul 01.11.2009 - 30.04.2010. Sursa: Eurogamer.
Take-Two a anunţat că lansarea jocului va fi am�nată - va apărea pe piaţă �n intervalul 01.11.2009 - 30.04.2010. Sursa: Eurogamer.
Stim asta ..credeam ca e ceva nou....din cauza prostiei cu versiunea de pc de asta au anulat si versiunile de console
Pre-E3 2009: Mafia II -- Winter Falls
Not too long ago, we got our first look at Mafia II. In that initial preview, we saw a mission about half-way into the game. The weather was nice, the '50s were in full swing. Times are quite different with the E3 demo, which takes place closer to the beginning of the game and is set in the winter.
We spoke with Associate Producer Alex Cox about what to expect from the demo being shown next week at E3.
Nu cred ca se mai poate plange nimeni de fizica masinilor/orasul pe timp de iarna arata superb,cu zapada pe masini and all that stuff
http://e3.g4tv.com/videos/38827/Mafi...eplay-Footage/
killlemalll3: Acum uita-te la un video cu Godfather 2. lol
Am postat si pe Clubul PS3, dar hai sa fie si aici ca doar e dedicat threadul jocului:
Kotaku - Mafia II Eyes-On: The More Things Change... - Mafia II
WTF!! cum de l-au amanat? eu nu am vazut nici o stire referitoare la acest lucru pe site-ul oficial.![]()
Uite aici stirea
Movie: Mafia II Walkthrough Video 1
Abia astept jocu.![]()
By flavi_us in forum Console Club
Bookmarks