stie cineva la ce ora (ora Romaniei )se face update-ul la games PSN us (adica la ce ora va fi disponibil demo-ul Mafia 2) pe 10 august ?
oare pe PSN o sa fie valabil pt toti? sau doar pt cei care au Plus? iar cei care nu au vor trebui sa mai astepte cateva zile?
PlayStation Plus Mafia II Demo – 24 Hour Exclusive – PlayStation.Blog.Europe
"Just to clarify, the Mafia 2 demo will be limited exclusive to Plus members for over 24 hours before Store release. live on Tuesday 10th August via Push Demo and via store download just to give you a choice. Not the only exclusive so keep an eye on the blog"
Asta e valabil pentru Europa ...de US inca nu am aflat.
Adica pentru cei fara Plus apare miercuri ? La ce ora ( ora Romaniei) se face update-ul pe store-ul de US ?
News: Mafia 2 demo is PlayStation Plus 24-hour exclusive - ComputerAndVideoGames.com
...tot asteptam motiv sa trec la plusSe pare ca e 24 exclusiv si pe US si EU,asa ar avea si logica daca tot s-au apucat sa faca asta...
Store-ul US face update deobicei dimineata in jur de 3,ora Romaniei
Evident ca nu.Pana acum jocurile care le-au oferit ei gratis sau cu reduceri prin Plus le aveam deja insa astept acest joc de f mult timp si acest lucru impreuna cu gandul ca pe viitor vor mai aparea oferte atractive ma determina sa upgradez.Repet,nu e corect dar suntem deja obisnuiti cu asta in ultima vreme nu?!E business ... dlc-uri in aceeasi zi cu lansarea jocului avatar-uri de 1usd si alte c.....uri asemanatoare.
eu astept. am vazut Public Enemies aseara pe Blu-ray si mi-a facut pofta de Mafia. Sunt curios cum se joaca, care e feeling-ul.
Mafia 2 demo :
PS3 North America: August 10, 4 - 6 PM PT / August 11, 12 AM – 2 AM GMT
PS3 International: August 11, 12:01 - 6 AM PT / August 11, 8 AM - 2 PM GMT
PC: August 10, 12 AM PT / August 10, 8 AM GMT (steam)
Xbox 360: August 10, 2 - 4 AM PT / August 10, 10 AM – 12 PM GMT
sursa
Bookmarks