Nota. 80 din 100...
M-am gandit la asta dar mi s-a parut cam mica nota.
Tot o sa il cumpar.
Dabea astept demo.
De ce ti s-a parut mica nota la un joc pe care nu l-ai jucat? Dupa gameplay, nu pare nimic out of this world.
Da, primul nu promitea nimic pana cand nu jucai prima misiune. Apoi nu mai ieseai din el.
13 minute gameplay in vietnameza
Nimic 'out of this world' cand primul joc bagat in consola e Uncharted sau ceva pe masura din actuala generatie.Sau sa incerc altfel,ceilalti jucau Mafia si tu aveai 9 ani.No offence... Si nu varsta conteaza insa vino cu argumente la afirmatiiPoate stii ceva ce nu stim,ca unii il asteapta de 10 ani.
Din sumarul review ului facut de Pc zone se sesizeaza clar ca fost facut la repezeala,eventual fara sa fi studiat din ce se trage partea a 2 a.
Sincer mi se pare de admirat si mult mai greu de realizat un joc cu un story grozav si liniar cum il numesc ei,in 'open world' decat un Gta unde dupa 70 de misiuni de carat pizza si cautat porumbei nici nu mai stiam in ce joc sunt.
Nu au vrut sa indeparteze jucatorul de la poveste si asta e foarte bine.E o nota foarte buna!daca mai conteaza...
il atept de 6 ani , nu cred ca se va ridica la nivelul primului dar si undeva pe acolo e bine. pe paine o sa il mananc![]()
Toata lumea vorbeste de story, eu vorbeam de gameplay. Si nu, primul joc nu a fost Uncharted, primul joc a fost GTA4, cu ala a venit PS3-ul.
Si luati-o mai usor. Stiu ca venerati jocul si ca nu vreti sa se spuna de rau de el, dar lasati si pe altii sa isi spuna parerea.
Jocul a fost gandit ca liniar. In toate filmele de prezentare se spune foarte clar lucrul asta. Pc-Zone sunt niste idioti care fac greseala sa compare jocul cu GTA. La fel ca si la Mafia 1.
gameplay, gameplay, gameplay. ce vrei, sa reinventeze roata? nu inteleg, ce vrei mai mult de la gameplay? da si tu un exemplu. nu-ti sare nimeni in cap, dar cand faci o afirmatie lumea asteapta sa vii cu argumente si exemple. tie ti-ar conveni sa zic ca muzica rock e naspa fara sa zic de ce, chiar daca e parerea mea?
Eu, cel putin, nu prea pun accentul pe gameplay ca nu se poate aduce mereu ceva nou. Uite exemplu, Mass Effect 2, l-am savurat, secunda cu secunda desi gameplay-ul nu era perfect dar l-am asteptat si jucat pentru poveste. Asa o sa fie si pentru Mafia 2.
In orice trebuie sa existe inovatie. Nu am zis ca jocul e naspa, am zis doar ca nu aduce nimic nou.
Bobby, Mass Effect e ceva destul de nou in domeniu. Nu sunt prea multe Action-RPG-uri futuriste pe generatia asta de console. Mass Effect 2 e sequel care a iesit repede dupa primul joc. La Mafia nu se pune problema asta si jocuri open-world mai sunt destule.
Probabil acum o sa imi sariti in cap ca Starcraft 2 nu aduce mai nimic nou pe partea de multiplayer (ca single e cel mai bun la ora actuala), dar un RTS la fel de bine echilibrat nu a mai aparut pe PC de la primul Starcraft, deci asta este o realizare.
Baieti, haideti sa nu transformam topic-ul intr-un versus. Inteleg ca e dreptul la parere samd, dar sa fim seriosi. Daca tie nu-ti place, nu inseamna ca nu e bun. Inseamna ca tie nu-ti place.
Referitor la jocuri Open World facute bine, mai zi-mi unu inafara de GTA 4 (cu tot cu add-ons) si...sa zicem, Just Cause 2...
Dap, de RDR uitasem. Ideea e ca doar cei de la RockStar mai sunt in stare sa faca asa ceva (cu mici exceptii, dar in principiu e vorba de jocuri care nu exceleaza decat la 1 sau 2 lucruri, in principiu acestea sunt grafica si inca ceva).
Important este, la un joc, sa te faca sa te simti acolo, sa fie fun si sa iti faca placere sa-l joci. Si Max Payne a fost liniar si marea majoritate a jocurilor cu o poveste foarte buna sunt, dar asta nu inseamna ca sunt jocuri proaste. Ci doar ca sunt privite altfel decat ar trebui.
E ca si cum te-ai duce la un film cu Spiderman si sa zici la toata lumea ca nu ti-a placut pentru ca "tipu ala" mergea pe pereti si arunca cu panze de panaineji din mana.
Astept jocul asta de cand am terminat primul "Mafia", si acum mai tin minte misiunea aceea cu masina de curse, mama lui de car-control, am sa iau jocul indiferent de ce rating o sa primeasca de la asa zisele reviste "de specialitate", totusi inteleg punctul de vedere al lui istrategie, este nevoie si de ceva inovator, mai ales acum dupa ce "Red Dead Redemption" a ridicat stafeta in jocurile de tip sand-box. Daca nu "Mafia II" atunci "GTA V", sau chiar... "Saints Row 3"?
Fiecare joc e unic in felul lui. Pentru majoritatea dintre noi care am prins fix la vremea lui Mafia 1, cu ale lui 3 cd-uri, etc, Mafia 2 reprezinta un must-play!
Bookmarks