Unde ?Pentru cei cu cont PSN europa : aveti liber la download !
Avatarul e de pe vremea cand s-a lansat RDR, nu are nici o legatura cu impresia mea legata de Mafia. Nu contest ca va avea o poveste minunata dar mi-as dori sa ma pot bucura de ea fara sa privesc un slideshow. Nimeni nu a observat cat de tare se reduce numarul de cadre/sec cand apare fum pe ecran? Sau cum intra "replay-camera" cand are loc o explozie. Desigur nu are rost sa imi dati reply-uri cei care sunteti convinsi ca vreti sa jucati Mafia cu toate problemele, minore de altfel, care le are pentru ca asta a fost impresia mea si doar A MEA.
A fi barbat nu inseamna sa iti versi abjectiile in vazul lumii, "problemele" intre barbati parca se rezolvau odata in "privat". Numai ca tu nu esti in stare sa faci asta tocmai ca esti un neajutorat, preferi sa o faci in public pentru ca poate ti-o sari vreun imbecil in ajutor. Poate nick-ul meu spune ceea ce zici tu dar avatarul tau spune multe. Si nu o sa-ti mai raspund nici pe pm.
Rog moderatorii sa fie mai atenti si sa purceada la banarea mea sau a individului, acolo unde este cazul.
Eu nu ma arunc la preorder , mai stau sa vad care e treaba , daca versiunea full va fi mai buna , desi ma indoiesc.Sper ca intr o luna sa ii scada pretul ca la bioshock 2 la 15 euro.
Am terminat de 5 ori demo pe Pc pur si simplu superb ...Merge la 60+ fps constant mai rar sa vezi un joc asa de bine optimizat.
Mda tocmai l-am jucat si eu pe Xbox 360 si m-a lasat cu un gust amar, niste minusuri ar fi:
- grafica mai proasta ca la GTA IV
- controlul masinii nu e natural (o comparatie ar fi ca se conduc la fel ca la jocul Scarface)
- atmosfera din pacate nu e ca cea din primul Mafia
- pe modul simulare se controleaza foarte greu, aia nu e simulare!!
- camera din masina care atunci cand iei o curba revine in trepte nu e fluenta
+ muzica din jocuri
+ modelul masinilor e ok
+ Poti spala masina la Spalatoria Auto
+ Poti alimenta cu benzina masina
Eu sper ca jocul final sa iasa mai bine si ma refer la controlul masinilor care nu e natural deloc, mai frumos era in GTA IV si in special grafica sa o faca cat de cat acceptabila![]()
Tu crezi ca o sa schimbe engine-ul grafic cu doua saptamani inainte de lansare?Deci, ce ati vazut in demo este exact ceea ce o sa vedeti si in jocul full din punct de vedere grafic, sunet, controlul masinii, cross-hair-ul ala. In full o sa fie mai diversificat gameplay-ul, dar in rest jocul este exact cum il vedeti acum. Eu cred ca aveti asteptari prea mari de la el. Daca Mafia ar fi fost un joc mediocru, acum asta ar fi fost cel mai bun joc din istorie, numai plusuri erau pe aici si nu se mai lua nimeni de grafica sau control.
Bookmarks