Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 58 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1159

Thread: Mafia II

1. #521 SP
    Banned Frankie's Avatar
    Pentru cei cu cont PSN europa : aveti liber la download !
    Unde ?

2. #522 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Ce vad eu la avatarul tau?
    Avatarul e de pe vremea cand s-a lansat RDR, nu are nici o legatura cu impresia mea legata de Mafia. Nu contest ca va avea o poveste minunata dar mi-as dori sa ma pot bucura de ea fara sa privesc un slideshow. Nimeni nu a observat cat de tare se reduce numarul de cadre/sec cand apare fum pe ecran? Sau cum intra "replay-camera" cand are loc o explozie. Desigur nu are rost sa imi dati reply-uri cei care sunteti convinsi ca vreti sa jucati Mafia cu toate problemele, minore de altfel, care le are pentru ca asta a fost impresia mea si doar A MEA.

3. #523 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie View Post
    Unde ?
    Oare unde se poate ? Exista vreun alt site/loc in afara de PSN ?

4. #524 SP
    Member cata1lin's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie View Post
    Unde ?

aici

5. #525 SP
    Banned Frankie's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Oare unde se poate ? Exista vreun alt site/loc in afara de PSN ?
    Adica unde mai exact pe PSN ? Ca eu nu-l gasesc.

6. #526 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    cum naiba de nu au bagat iarba pe ps3?

7. #527 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pe langa nikul care ne duce instantaneu cu gandul la o activitate de care cei mai multi dintre noi se bucura in fiecare dimineata dupa cafea, nu ai nici cojones sa ma jignesti "pe fata", asa a la "jmekerasu' care este". Sau poate esti fetita, caz in care imi cer sincere scuze.
    A fi barbat nu inseamna sa iti versi abjectiile in vazul lumii, "problemele" intre barbati parca se rezolvau odata in "privat". Numai ca tu nu esti in stare sa faci asta tocmai ca esti un neajutorat, preferi sa o faci in public pentru ca poate ti-o sari vreun imbecil in ajutor. Poate nick-ul meu spune ceea ce zici tu dar avatarul tau spune multe. Si nu o sa-ti mai raspund nici pe pm.
    Rog moderatorii sa fie mai atenti si sa purceada la banarea mea sau a individului, acolo unde este cazul.

8. #528 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    cum naiba de nu au bagat iarba pe ps3?
    Cred ca nu mai aveau ce sa scoata ca sa faca DLC-uri pentru incredibila exclusivitate cu Sony. Probabil anunta ca vor scoate si persoanajele, personajul principal fiind un caine. Pe Vito il vor lansa intr-un DLC.

9. #529 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pun pariu ca pe PC, cainele si pisica nu-si fac nevoile.

10. #530 SP
    Member caine_rau's Avatar
    nu va legati de caini

11. #531 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    best topic since killzone 2

12. #532 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Eu nu ma arunc la preorder , mai stau sa vad care e treaba , daca versiunea full va fi mai buna , desi ma indoiesc.Sper ca intr o luna sa ii scada pretul ca la bioshock 2 la 15 euro .

13. #533 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    A fi barbat nu inseamna sa iti versi abjectiile in vazul lumii, "problemele" intre barbati parca se rezolvau odata in "privat". Numai ca tu nu esti in stare sa faci asta tocmai ca esti un neajutorat, preferi sa o faci in public pentru ca poate ti-o sari vreun imbecil in ajutor. Poate nick-ul meu spune ceea ce zici tu dar avatarul tau spune multe. Si nu o sa-ti mai raspund nici pe pm.
    Rog moderatorii sa fie mai atenti si sa purceada la banarea mea sau a individului, acolo unde este cazul.

Deci esti fetita

14. #534 SP
    Member coxanovici's Avatar
    merita precomanda
    ???

15. #535 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by Geonebun View Post
    15 euro
    Peste 2-3 ani o sa aiba acel pret imo lol

16. #536 SP
    Member maravela's Avatar
    Eu am cont de PSN UK si nu-l vad nicaieri.

17. #537 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Am terminat de 5 ori demo pe Pc pur si simplu superb ...Merge la 60+ fps constant mai rar sa vezi un joc asa de bine optimizat.

18. #538 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by maravela View Post
    Eu am cont de PSN UK si nu-l vad nicaieri.
    Am mai spus,pe UK demoul e valabil doar pentru cei cu PSPlus...

19. #539 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    Mda tocmai l-am jucat si eu pe Xbox 360 si m-a lasat cu un gust amar, niste minusuri ar fi:
    - grafica mai proasta ca la GTA IV
    - controlul masinii nu e natural (o comparatie ar fi ca se conduc la fel ca la jocul Scarface)
    - atmosfera din pacate nu e ca cea din primul Mafia
    - pe modul simulare se controleaza foarte greu, aia nu e simulare!!
    - camera din masina care atunci cand iei o curba revine in trepte nu e fluenta

+ muzica din jocuri
    + modelul masinilor e ok
    + Poti spala masina la Spalatoria Auto
    + Poti alimenta cu benzina masina

Eu sper ca jocul final sa iasa mai bine si ma refer la controlul masinilor care nu e natural deloc, mai frumos era in GTA IV si in special grafica sa o faca cat de cat acceptabila

20. #540 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Tu crezi ca o sa schimbe engine-ul grafic cu doua saptamani inainte de lansare? Deci, ce ati vazut in demo este exact ceea ce o sa vedeti si in jocul full din punct de vedere grafic, sunet, controlul masinii, cross-hair-ul ala. In full o sa fie mai diversificat gameplay-ul, dar in rest jocul este exact cum il vedeti acum. Eu cred ca aveti asteptari prea mari de la el. Daca Mafia ar fi fost un joc mediocru, acum asta ar fi fost cel mai bun joc din istorie, numai plusuri erau pe aici si nu se mai lua nimeni de grafica sau control.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 58 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast