Google �bersetzer
A aparut comparatia de mai sus de ceva timp, daca imi amintesc bine, a fost postata chiar aici.
Google �bersetzer
A aparut comparatia de mai sus de ceva timp, daca imi amintesc bine, a fost postata chiar aici.
care sunt diferentele dpdv al fizicii, intre X360 si PC ? care are ambele versiuni, sa traga in chestii care se sparg frumos si sa ne zica si noua![]()
mie mi se misca oribil pe calc meu... care nu mi se pare chiar atat de slab. Un Athlon X2 64 4400+, 3 gb Ram, 8600 GT. Ultimul joc jucat si terminat a fost Singularity, pe 1300 nush cat, cu totu la high, a mers in app 40 de fps. asta nu-mi scoate mai mult de 7-10 fps in 1280 cu totul la low...
sa-l iau macar pe Xbox, sa vad cum este... Pacat. as fi vrut sa vad diferentele la fizica...
Pai Singularity normal ca ti-a mers ca are un *** de grafica. Tu mai vrei sa mai activezi si PhysX pe configuratia aia?
In alta ordine de idei, am incercat si versiunea de PS3. Anti-aliasing mult mai slab decat pe PC si un mare WTF: pe PC e PhysX si pe console e ... blur. Oricum, pe PS3 se controleaza ceva mai bine masina decat pe PC.
Acum am iesit din demo de pe PC
AMD Athlon 64 processor 3200+
Ati Radeon 4650 HD 1gb ram
4gb ram
Jocul ruleaza cu 19 FPS
cu AA: on
Shadows: medium
Rez: 1024
Se misca foarte ok pentru un single core, dar desigur este doar demo-ul
Bookmarks