Cred ca va fi extraordinar.Abia astept sa vina toamna...
First look of the game + gameplay ,20 aprilie
Mafia 2
Kotaku - Mafia II Swag Speaks Volumes - Swag Report
Mafia II Impressions - Exclusive First Preview - PlayStation 3 Previews at GameSpot
gameplay video retras de pe gamespot
Ma asteptam la mai mult la vizual si thema anilor ,,50''.
Dar arata foarte bine, nu mai pot astepta cand apare jocu?
E blasfemie sa zici ca seamana cu controlul din Godfather.Nu ai jucat Mafia de zici asta.Am inteles ca nu va mai fi spre simulator ca in primul insa realist va fi.De la asta pana la ce zici tu e cale lunga...
Vizual,poate putin cam gol pe strazi,dar ma abtin deocamdata.Astea deobicei se pun la punct mai spre sfarsit.Au timp pana in toamna cand apare,numai bine zic eu...
Pe de alta parte filmuletul e la o calitate proasta.L-am vazut hd pe Gamespot inainte sa-l dea jos si normal ca e diferenta.Zilele viitoare probabil va aparea din nou la calitate buna,eventual ceva mai mult.
Bine,atunci fii mai optimist!
Eu pt controlul masinilor imi fac mai putine griji.Pe langa tot ce e nou implementat sper sa ramana acel Free ride extreme?parca asa se chema,care pt mine a fost ca o a 2 a campanie single player pana am castigat acele 20 de masini.
La fel si cu acel mod unde vedeai masinile in 3d si detalii tehnice despre ele.Nu imi mai amintesc numele.... Museum nu stiu cum,chiar nu imi amintesc.
Tavitzu, daca te-ai chinui macar 1 minut in plus dupa ce ai scris un post, sa-l si citesti, vei scapa de multe astfel de reply-uri. Daca consideri in schimb ca forum-ul este un program de chat, in care apesi la intamplare niste taste pentru a aparea ceva ce seamana a niste fraze coerente si cat de cat corecte, cu toate ca nu-s asa, atunci te inseli si vei avea mereu parte de reply-uri ca cel de mai sus.
Ia postul meu ca pe un sfat.
primele imagini in-game din mult asteptatul joc, Mafia II TV - Dagbladet.no![]()
mi-am facut deja o precomanda la el si sper din tot sufletul ca sa fie peste GTA 4 .singurul lucru care imi displace e ca o sa fie si pe pc![]()
Bookmarks