Probabil chestia asta declanseaza fumul, care e mancator de placa video.
e simpla povestea. 2k isi dezvolta jocurile pe PC si XBOX iar pentru PS3 apeleaza la alte companii de soft pentru a le face portarea produsului de pe celalalte console. PS3-ul este foarte capabil, nu va mai tot certati, chiar daca are doar 256 MB RAM ii are XDR ce ruleaza la 3.2GHz. Ei au adus scuza ca pentru a putea sa faca jocul sa ruleze bine au trebuit sa reduca elementele grafice ce incarcau prea mult memoria cand problema defapt tinea de codare fiindca aici procesorul ar fi ajutat foarte mult dar stim cu totii ca CELL-ul e un cosmar pentru toti developerii. Asta e adevarul au facut pipi pe utilizatorii PS3 si au dat jocul la optimizare celor de la massive bear MASSIVE BEAR STUDIOS Asadar PS3-ul e bun, Xbox-ul e bun, PC-ul e bun, 2K is lenesi. The end. (Daca vreti o paralela vedeti BIOSHOCK dezvoltat pe xbox si refacut de la 0 si pentru PS3 dar lansat dupa un an)
LE: acum am vazut ca s-a scris de massive bear. Scuze de repetitie
ultima data cand fac curatenie pe acest thread fara niciun cartonas.
FireW inceteaza cu flame-ul, iar restul care nu se pot abtine va invit sa folositi report
GAME ON
Nu inteleg ce joc ati jucat voi, nu are scaderi de framerate, nu are iarba taiata si grafica e ok.
Am jucat si eu demo-ul pe Xbox si vin si eu cu niste pareri
+ gameplay de nota 10 imi place cum se misca jucatorul si cum se apleaca cand gloantele suiera pe la urechea lui
+ melodiile din joc
+ atmosfera
+ masinile iubesc modelele din anii '50
- grafica care e OK insa o comparatie cu GTA IV pot spune ca Mafia II e sub el, grafica la Mafia II e mai slaba insa la GTA IV e putin mai frumoasa si mai crispy, insa e doar un demo sa vedem ce va iesi in varianta finala
Am precomanda la Mafia 2 CE, dar nu cred sa anulez chiar daca iarba nu prea este.Probabil de asta ar fi bine sa am PS 3 si xbox 360.
Din punct de vedere grafic si mie mi se pare peste GTA IV, masinile si interioarele arata ceva mai bine. Oricum comparatia intre un joc din 2008 si unul din 2010 nu are rost.
Ai perfecta dreptate aici. GTA IV insa este luat drept exemplu, iar o comparatie cu el este inevitabila daca un joc ca Mafia II face parte din acelasi gen. GTA trata situatia ca o gluma. La Mafia anumite lucruri par totusi mai serioase.
Sa vad produsul final, iar dup-aia o sa trag si niste concluzii concrete.
Era unu pe aici care si a anulat pre order la Mafia 2 pentru Kane and Lynch 2 hahaha , cum se zice , din lac in putz.Kane and Lynch 2 a reusit performanta sa ia nota 1/10 pe destructoid , maxim am vazut 6/10 pe alte siteuri.
Da, de parca conteaza notele care le vezi tu pe toate site-urile. Daca e sa fie asa, eu zic sa te apuci de maturat.
Bookmarks