hehe, nice, sa inteleg ca ti-a placut si tie
Intr-adevar e putin exagerat efectul ala, insa e acolo si ii da un plus(am vazut ca au implementat si in gt5 asa la particulele de praf)
hehe, nice, sa inteleg ca ti-a placut si tie
Intr-adevar e putin exagerat efectul ala, insa e acolo si ii da un plus(am vazut ca au implementat si in gt5 asa la particulele de praf)
Sigur jocul asta face parte din categoria : love it or hate it(iar de "hate" e plina lumea ....)
iti place sau nu iti place? Depinde de fiecare. Cand am vazut ca n-are side missions am facut precomanda imediat. Parca ma saturasem sa culeg flori si sa impusc coioti in RDR. Vrei sa te plimbi prin oras? Vrei sa bei o tuiculita, sa mananci niste carnaciori? Vrei sa furi o masina? Poti sa o faci si aici fara sa primesti ceva in schimb.
Sal. Stie cineva daca jocul o sa aiba multiplayer?
Am facut precomanda pentru ps3 si ma intereseaza .
fara multiplayer...far sidemissions...pentru mine e perfect...si nu vb ironic
cum zicea cineva mai sus...sa culegi floricele...sau alte tampenii..sa ma incurc in cate side missions am activat...etc
il astept cu drag
Sunt curios daca va avea mai mult de 10 ore de joc .. fara multiplayer , fara side missions.Vi se pare normal sa dati 50 euro pe un joc si sa il termini in 1-2 zile ?
Jocul are in jur de 10-12 ore, in functie de cat de tare te grabesti sa faci misiunile, pe ce dificultate joci, si nu in ultimul rand, de skill-ul fiecarui jucator.
Daca jocul e bun, de ce nu?
Si oricum, am dat pe el 40 euro (170 RON), si nu 50.
Pe mine personal nu prea ma intereseaza sa aiba multiplayer, si nici ca nu are side-missions.
Daca jocul are o poveste buna, si e ok ca si gameplay, eu zic ca se merita.
Oricum, nu il tin de colectie, il joc si il vand mai departe, pierzand astfel in jur de 5-10 euro la el, deci nu e mare pierdere.
La fel am platit si pe UNCHARTED, care avea 8 ore de gameplay, si nu am regretat niciun leu.
Total de acord, un joc nu trebuie să aibă neapărat 35 de ore pentru a fi bun.
PS: Tocmai mi-a ajuns acasă, băieții de la GameShop / Fan Courier s-au mișcat foarte repede![]()
Bookmarks