Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 44 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 869

Thread: Dark Souls

1. #301 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

2. #302 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Ehm LOL? Scuze nu m-am putut abtine...

On: Voi lua jocul saptamana viitoare asa ca ma intrebam ce clasa si build imi recomandati ...

3. #303 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu iti recomand sa alegi ceva ce nu alegi niciodata intr-un RPG. Eu am luat Bandit desi de obicei prefer magia...
    Voua nu vi se pare greoi tare lock-on pe monstri? Daca apas R3 si dupa aia misc R3 nu se schimba tinta de pe un monstru pe altu veci

4. #304 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Err Dark Ninja Gaiden Souls?

LE: In DS nu exista build pe clase, difera doar echipamentul de start si putin la stats in rest orice caracter poate invata orice tip de magie, nu exista restrictii, clasa pyro mi se pare cea mai accesibila pentru ca nu cere puncte bagate in intel/faith, iar fara magii jocul e mult mai greu sa nu mai zic foarte plictisitor
    Attached Images Attached Images dsc01923.jpg

5. #305 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Noua armura "stone armor"
    Heh, si eu tot aseara am gasit-o dar am echipat doar coiful, imi aduce aminte de Old King Doran. Man, weird de tot nivelul asta in padure, imi place foarte mult, e halucinant .
    Sunt lvl 41, deocamdata imi place sa descopar fiecare colt accesibil din joc si trag de el sa nu se termine repede . Momentan prefer exploratul decat soul farming sau boss bitchslappin'

6. #306 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Heh, si eu tot aseara am gasit-o dar am echipat doar coiful, imi aduce aminte de Old King Doran. Man, weird de tot nivelul asta in padure, imi place foarte mult, e halucinant .
    Sunt lvl 41, deocamdata imi place sa descopar fiecare colt accesibil din joc si trag de el sa nu se termine repede . Momentan prefer exploratul decat soul farming sau boss bitchslappin'

Si mie imi place sa explorez fiecare coltisor,in blighttown cred ca am murit de vreo 20 de ori din cauza asta,dar am luat cam tot ce am vazut,sabia,scutul,vreo 2 armuri si inelul

7. #307 SP

8. #308 SP

---------- Post added 11-10-2011 at 03:19 PM ----------

Quote Originally Posted by Enthroll View Post

9. #309 SP
    Member Witchalok's Avatar

10. #310 SP

11. #311 SP
    Member caine_rau's Avatar
    pai cum sa nu-i dau una la ce atitudine de mop avea dupa ce am refuzat-o.
    oricum care vrea sa vina la nenea

12. #312 SP
    Member justamodel's Avatar
    Caine_rau e normal ca a omorat pisicuta..

13. #313 SP
    Tocmai ce am ajuns in Anor Londo (SL 44). Super tare zona.

Cam regret acum ca am crescut Dex de la 12 la 20 pentru Laito sau cum ii zice la katana aia din Blighttown. Nu cred ca o sa o folosesc asa de mult in long term. Puteam la fel de bine sa folosesc o Uchigatana care cere 14 dex

14. #314 SP
    Eu azi am cam stagnat putin fiindca l-am lovit din greseala pe blacksmith-ul schelet din catacombs cand ma bateam cu rotilea alea f enervante care se tot rostogoleau pe acolo,si a tb sa ma duc sa farmez 128mii de suflete ca sa-mi spal pacatele sa mai pot accesa acel blacksmith in viitor,dupa am avansat putin in Sen's tower si am gasit si eu sulita aia buna dar m-am intors de unde plecasem,nu stiu nu am observat exact incotro sa o iau, tb sa mai caut pe acolo.Dar tot ma dispera catacombs alea ca nu reusesc sa le termin,nu inteleg exact ce rol are lumea aia cu atati inamici care nu dau nici un suflet da na in fine

15. #315 SP
    Thread interesant pentru cine vrea co-op:
    **Tips and Tricks on how to Summon Friends Thread** - Dark Souls Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs

---------- Post added 12-10-2011 at 11:22 AM ----------

Btw... nu-mi dau seama daca am crescut eu prea mult Pyromancy Flame (e la +11 acum) prea devreme, dar Pyromancy e cam OP. Un Greater Chaos Fireball (ia 2 sloturi si ai doar 4) omoara dintr-o lovitura cam orice. Boss-ul din Sen's Fortress a murit din 4 din astea si 2 Combustions.
    Cavalerii aia mari din Anor Londo mor din 2 Greater Combustion (1 slot, 8 uses).

Nici nu am apucat sa ma joc cu toate... in orice caz, recomand pyromancy pentru toti. (nu creste cu stat-urile o data, ci cu cat upgradezi Pyromancy Flame)

---------- Post added 12-10-2011 at 12:32 PM ----------

Am sunat al 2-lea clopot dupa care am batut "Ceaseless Discharge"
    Koba tu cu ce arma l-ai omorat? Eu am incercat cu Drake's Sword si cu Lighting Spear +2, dar ii fac super putin damage. Si la vraji de foc pare imun (logic de altfel, ca si Quelaag de dinainte de el)

16. #316 SP
    Stone armor + Iron flash so imbalance

17. #317 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    ---------- Post added 12-10-2011 at 12:32 PM ----------

[/COLOR]

Koba tu cu ce arma l-ai omorat? Eu am incercat cu Drake's Sword si cu Lighting Spear +2, dar ii fac super putin damage. Si la vraji de foc pare imun (logic de altfel, ca si Quelaag de dinainte de el)
    Cu Drake Sword l-am batut,dar tinuta cu ambele maini,si asa ii faci putin damage,dar tot e mai bine decat cu o mana,oricum nu aveam alta arma mai buna in acel moment.Cand da cu mana aia te feresti si dupa poti sa-i dai vreo 3-4 lovituri,eu zic ca e destul de ok.

---------- Post added 12-10-2011 at 04:58 PM ----------

Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Stone armor + Iron flash so imbalance
    LOL mai poti sa te misti ceva daca aplici alea 2?

18. #318 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    I-a intarziat cuiva jocul de la SHOPTO? La mine au trecut 10 zile.

19. #319 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Prima impresie

Am si eu o intreare.In prima harta in care ajungi dupa ce te duce cioara aia mare am luat pe drumul unde sunt iia de arunca cu foc,am explorat tot pana al doilea bonfire dar cand mai merg in fata si urc scarile eu un fog in care daca intcadeauri dai de taurus demon,dar nu stiu cum sa il bat ca imi da una imi ia aproape toata viata.Imi spune si mie cineva?.
    Inca ceva am observat ca de cate ori is i-a o lovitura thieful meu face de parca i-ar suge una acadeaua.La altc

---------- Post added 12-10-2011 at 10:58 PM ----------

Am si eu o intreare.In prima harta in care ajungi dupa ce te duce cioara aia mare am luat pe drumul unde sunt iia de arunca cu foc,am explorat tot pana al doilea bonfire dar cand mai merg in fata si urc scarile eu un fog in care daca intcadeauri dai de taurus demon,dar nu stiu cum sa il bat ca imi da una imi ia aproape toata viata.Imi spune si mie cineva?.
    Inca ceva am observat ca de cate ori is i-a o lovitura thieful meu face de parca i-ar suge una acadeaua.La altcineva s-a mai intamplat?

20. #320 SP

Pure awsomness!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 44 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast