Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 44 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 869

Thread: Dark Souls

1. #281 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Ma faceti sa nu mai astept sa-i scada pretul
    Me too buddy, me too..

2. #282 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    the grim reaper is coming
    Am sunat al 2-lea clopot dupa care am batut "Ceaseless Discharge" si 7 minotauri lol,acum ma duc sa vad ca mi s-a deschis o poarta mare dupa ce am sunat clopotul
    *O did I forgot to mention ca jocul e bestial?
    Attached Images Attached Images img_0041.jpg

3. #283 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Serios discutiile de pe threadul asta aproape ca m-au facut sa comand jocul acum ... i'm 1 step away from doing it ! De fapt chiar il voi lua saptamana viitoare! Apropo Koba caracterul tau arata bad-ass. Daca nu te superi , ce lvl esti?

4. #284 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    the grim reaper is coming
    Am sunat al 2-lea clopot dupa care am batut "Ceaseless Discharge" si 7 minotauri lol,acum ma duc sa vad ca mi s-a deschis o poarta mare dupa ce am sunat clopotul
    *O did I forgot to mention ca jocul e bestial?
    Am observat ca mai toate live feed-urile pe care le-am vazut inainte de lansare aveau costumul de mai sus.Are ceva atribute cool sau va place doar cum arata?

5. #285 SP
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Serios discutiile de pe threadul asta aproape ca m-au facut sa comand jocul acum ... i'm 1 step away from doing it ! De fapt chiar il voi lua saptamana viitoare! Apropo Koba caracterul tau arata bad-ass. Daca nu te superi , ce lvl esti?
    Level 40, axton iti recomand sa-ti iei jocul cat mai repede posibil, e GOTY pt mine,chiar si fara celelalte big games ce tb sa mai apara,asta e ceva unicat si atat de complex incat cred ca am sa-l joc pana la sfarsitul anului

Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Am observat ca mai toate live feed-urile pe care le-am vazut inainte de lansare aveau costumul de mai sus.Are ceva atribute cool sau va place doar cum arata?
    Este cea mai buna "armura", costum hai sa-i zicem" ce am intalnito pana acum,are foarte bun defence la magie si foc, si in plus arata badass,imi mai lipseste doar o secera

6. #286 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Este cea mai buna "armura", costum hai sa-i zicem" ce am intalnito pana acum,are foarte bun defence la magie si foc, si in plus arata badass,imi mai lipseste doar o secera
    Are super rezist si la poison si toxin daca nu ma insel. De fapt cam are stats de Heavy armour (in afata de poise) cu weight foarte mic.

Koba tu pe ce build ai mers? Vad ca ai inca Drake Sword. Tot cu aia eram si eu cand am ajuns ieri la Ceasless Discharge, dar am trecut pe Saito sau cum ii zice la sabia aia ca o katana pe care o gasesti in Blighttown.

Mie mi se pare Pyro foarte tare pentru ca nu creste cu un stat anume. Trebuie doar sa upgradezi Pyro Flame aia deci esti liber sa bagi puncte in ce vrei (eu momentan am crescut Vit si End, si am bagat in Dex pana la 20 pt sabia aia de care am zis mai sus).

7. #287 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Koba, cum se numeste setul de armura din poza? E tare Drake Sword, dar are durabilitate extrem de mica, cum de o poti folosi?
    Guys...

Also Witchalok

Si in cele din urma:
    Jocul e superb cu totii suntem de acord, dar nu pot sa trec peste un lucru:
    De ce naiba au facut inamici dificili care vin cat frunza si iarba care NU ITI DAU souls sau nici macar drops ? Nimic, nici macar un rahat cum iti dau Fatty Spawns (dung pie... o-rly?). E greu, dar nu la fel de rewarding cum e Demon's Souls. I mean, un nivel intreg unde nu faci souls (The Catacombs) ? Am I missing something ?

8. #288 SP
    Pai au zis ca il fac mai greu.. la ce te asteptai?

Setul ala se numeste gold-hemmed, si e foarte tare.
    Drake's Sword nu are durabilitate mica. Probabil ca ai dat mult (de fapt de 5-6 ori cred ca e de ajuns) cu 2-handed R2. Atacul ala special ii ia mult din durabilitate. Daca nu-l folosesti nu o sa ai nici o problema.

Am si eu o problema. Probabil ca o sa regret sa joc in multiplayer (am inteles ca e destul de "cheap", cu inele care te fac aproape invizibil si japonezi care au avut timp destul sa-si perfecteze un build de PVP) dar.... ca si in Demon's Souls, nu ma pot connecta la jocurile altora/ nu pot summona. Pot sa vad mesaje pe jos, blood stains, etc. etc.
    Sunt 100% ca e de la setarile de retea (pentru ca daca jucam wired mergea in Demon's Souls, n-am avut timp sa incerc in Dark Souls) dar nu am habar ce ar trebui sa fac sa mearga. Any advice?

L.E: m-am uitat si pe Threadul lui Iulian cu "ghid conexiune optima Internet" si spune

Alternativ, puteți să treceți consola (mai exact adresa rezervată consolei) �n modul DMZ (De Militarized Zone), aceasta fiind și opțiunea recomandată. Toate porturile vor fi deschise.
    O sa incerc cand ajung acasa, dar daca stie cineva cum se poate rezolva sa dea un reply

L.L.E: I've been thinking. Citeam pe cineva care se plangea de jucatori Japonezi si daca ii poate bloca cumva. Eu la Demon's Souls aveam regiunea 3, si probabil ca de aia nu mergea sa ma conectez cu nimeni. E posibil sa-mi blocheze doar jucatorii dintr-o anumita regiune?

9. #289 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Pai au zis ca il fac mai greu.. la ce te asteptai?
    Eu nu cred ca e mai dificil daca nu primesti souls la anumiti inamici. E mai idiot si enervant and NOT rewarding.

10. #290 SP
    Meh.... daca vrei souls poti sa te duci sa fermezi in Darkroot Forest sau cum ii zice. Unde faci 6000 souls in 2 minute, in loc sa termini o zona intreaga in 15-20 de minute si sa faci cam la fel.

Sau in orice alta zona buna de fermat. (cu toate ca asta pare cea mai buna, cel putin la ce nivel sunt eu).

Pe mine asta ma enerveaza cel mai mult la jocul asta ("problema" existenta de pe vremea Demon's Souls): decat sa termini o zona cap-coada, mai bine fermezi 1-2 inamici care lasa multe souls si care sunt aproape de un bonfire. Si daca vrei sa-ti upgradezi echipamentul nu prea ai de ales decat sa fermezi.

Nu ma intelege gresit, sunt de acord cu tine. Dar ca-mi lasa cate 150-200 de souls un mob omorat sau ca nu-mi lasa nimic... Cam tot dracul ala e, cand sunt inamicii pe care ii omor in 20 de secunde si lasa 2000.

11. #291 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    ...

...

Guys...

---------- Post added 10-10-2011 at 02:56 PM ----------

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    ...
    Koba tu pe ce build ai mers? Vad ca ai inca Drake Sword. Tot cu aia eram si eu cand am ajuns ieri la Ceasless Discharge, dar am trecut pe Saito sau cum ii zice la sabia aia ca o katana pe care o gasesti in Blighttown.

Mie mi se pare Pyro foarte tare pentru ca nu creste cu un stat anume. Trebuie doar sa upgradezi Pyro Flame aia deci esti liber sa bagi puncte in ce vrei (eu momentan am crescut Vit si End, si am bagat in Dex pana la 20 pt sabia aia de care am zis mai sus).
    si eu tot cu Drake sword l-am facut ca nu aveam o alta arma mai buna,mai joc si cu winged spear+7 din cand in cand si acuma vreau sa trec pe Astora's Straight Sword +3+4 sa vad cat reusesc sa o upgradez ca mi se pare ca la +3 face damage mai mare deja ca drake sword.Ca si caracter am bagat mult in strength si vitality 20 in fiecare si am mers mai mult pe mele combat magie am folosit doar pt heal, incerc acum sa mai bag ceva points in inteligence si faith ca sa mai folosesc si ceva magii alternative.

12. #292 SP
    Da man, tu te-ai uitat ep wiki inainte, eu nu stiam nimic si in continuare sunt cam "in ceata" descopar in timp ce joc.
    @ Witchalok: hmm.. in Darkroot Forest nu e chiar atat de repede farm-ul la suflete. 6000 in doar 2 minute? Is your character on steroids? Let's see... 3300 intr-un run de minim 5-7 min. Asta langa bonfire, sus.

De Hyrda inca nu ma pot apropia, stiu doar ca sunt barosanii aia de cristal jos pe care ii omori usor mai ales daca ii lasi sa moara din waves-urile hydrei.

Oh btw guide-ul la in PDF din limited edition e utterly useless. Better info on wikidot, as always e fun ca e inca in lucru site-ul .

13. #293 SP
    @Entroll

14. #294 SP
    Wow, pai eu inca nu am deschis usa aia, nu am strans bani sa iau cheia. But now will .
    Thanks for the tip mate !

ps: e Darkroot Garden, ai dreptate.

15. #295 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Haha

16. #296 SP
    Cred ca m-am dus in Blighttown mai repede decat trebuia Dupa ce i-am batut pe gargui m-am dus prin padure, killed boss (misto batalia) abia apoi m-am dus prin Valley of Drakes spre Blighttown.
    Ma tot intrebam eu de ce vad mesaje pe jos cu tips-uri "pe dos" de genul "beware of strong poison" asta mult dupa ce i-am batut pe blowdart snipers. E mai usor asa decat prin celalta parte, Sewers cred ca se numeste nu am ajuns inca, era poarta inchisa prin partea cealalta. Cand a trebuit sa ma intorc din bonfire-ul de sus spre cel de jos mi-a fost MULT mai greu.
    So remember: daca aveti dificultati in Blighttown, incercati sa mergeti din Valley of Drakes. Firelink Shrine - New Londo - Valley - Blighttown.

17. #297 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Sunt sigurul care este , oarecum blocat, ca un noob la incept ?

18. #298 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    O noua magie nu stiu de unde sa iei si eu sunt tot Pyromancer. Dupa ce ai batut primul clopot te duci acolo unde era dragonul ala rosu si in fata ta vei avea o usa pe care acum o poti deschide.

19. #299 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Dupa primul clopot continua sa explorezi castelul, intri in sewers si vei salva un pyro trainer pe care il gasesti la firelink.

20. #300 SP
    Noua armura "stone armor",are un phisycal def imens >300 dar e f f grea, se gaseste prin padure daca cautati mai atent
    Attached Images Attached Images img_0047.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 44 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast