Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 44 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 869

Thread: Dark Souls

1. #341 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Koba, daca nu ma insel, armura aia de care vorbesti e armura

De unde o ai pe aia din prima poza? Si pe cea din a treia?

@MCV1: nu mai folosi atacul R2 cand tii arma cu ambele maini. Ala ii ia foarte mult din durabilitate. Daca o folosesti 1 handed sau cu 2 maini dar folosesti doar R1, atunci ar trebui sa te tina o vesnicie.

2. #342 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Aha am priceput Witchalok

3. #343 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Koba, daca nu ma insel, armura aia de care vorbesti e armura

De unde o ai pe aia din prima poza? Si pe cea din a treia?

4. #344 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    M-ati facut sa-l iau si sa nu mai astept reducerea de pret...

5. #345 SP
    Eu nu stiu ce ai mai asteptat! Daca e sa fie vre-un joc care sa isi merite toti banii de lansare,asta si-i merita pe deplin,mai ales ca vine si intr-o forma frumoasa de collector's edition. No online pass&shiet,no DLC care sa fie scos din jocul final numai ca sa mai stoarca niste bani in plus,primesti tot si mai mult, din start fara scamatorii de tot rahatul.

6. #346 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Dark Souls trailer offers no assistance whatsoever | VG247
    ce tare e trailerul "I remember the first time i died!" Epic!

7. #347 SP
    Member justamodel's Avatar
    In sen`s fortress la intrare daca sari jos sunt inamicii aia mari de piatra cu sulita, si in apa aia nu te poti misca. Am omorat 4, dar urmatorii doi fac enorm dmg si au hp mult. A trecut careva de ei?

8. #348 SP
    Da,eu i-am omorat pe toti,am luat si o sulita de-a lor de la unul,dar iti recomand sa te duci prima data prin blighttown ca sa gasesti un inel, "rusty ring" cred ca-i zice, care te ajuta sa te misti in smoala aia ce-i pe jos normal ca si pe uscat.Ajuta f mult inelul ala si face bataliile cu demonii aia de piatra de care vorbesti mult mai usoare.

9. #349 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Cat % aveti la trophies ? Vrea cineva sa faca platinum ?

10. #350 SP
    lol,50 de ore jucate si cred ca am 13-15% din trofee luate.Jocul asta tb terminat de vreo 3-4 ori cred ca sa faci 100%.Si nu,momentan nu ma intereseaza de loc trofeele, ci mai degraba sa descopar toate secretele ce sunt ascunse prin joc,nu mai zic ca inca nu am experimentat mai deloc toata treaba cu clanurile-factiunile din joc,care schimba aproape total obiectivul jocului si iti dau alte misiuni de indeplinit

11. #351 SP
    E prea devreme cred sa se discute de Platina, cel putin pentru cei care nu au versiunea de asia care s-a lansat mai devreme.
    Am impresia ca trebuie sa treci cel putin de 2 ori prin joc (adica sa termini si un NG+) pentru ca iti trebuie 2 arme diferite pentru un trofeu care se fac din soul-ul aceluiasi boss. Avand in vedere ca jocul e destul de lung (si de greu) cred ca va mai dura ceva pana cand cineva se va putea cu platina (ma rog, depinde aici si de cate ore te joci pe zi... estimez ca ai nevoie de minim 50 de ore).

Edit: a raspuns mai repede koba

Cat despre mine, inca putin si apare BF3... eu sper sa termin macar o data jocul pana atunci.

La SL 51, pe unde recomandati sa las piatra pentru summonat? Am incercat pe la fog-ul de dinainte de bosii din Anor Londo, dar n-am avut noroc (nici nu am stat mult).

12. #352 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    dar iti recomand sa te duci prima data prin blighttown ca sa gasesti un inel, "rusty ring" cred ca-i zice, care te ajuta sa te misti in smoala aia ce-i pe jos normal ca si pe uscat.Ajuta f mult inelul ala si face bataliile cu demonii aia de piatra de care vorbesti mult mai usoare.
    Nu cumva te referi la Rusted Iron Ring pe care il gasesti in Undead Asylum (dupa ce te intorci cu cheia F2 West)?

Witchalok, incearca la Grey Wolf Sif.

13. #353 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Nu cumva te referi la Rusted Iron Ring pe care il gasesti in Undead Asylum (dupa ce te intorci cu cheia F2 West)?
    mda...my bad, am atatea inele prin inventar ca era inevitabil sa le incurc la un moment dat

14. #354 SP
    Enthroll esti sigur? Eu cand am fost la Sif la SL 50 parca a fost usor ca fulgul. Toate atacurile pot fi blocate, si nu am luat decat o singura damage ca nu mai aveam stamina.
    Eu am banuit ca sunt cam overleveled.

15. #355 SP
    Eu zic ca prin Anor Londo,sau prin Cristal Cave la bossul ala dragon alb ar tb sa gasesti,cam oricine ajunge pe acolo ar tb sa aibe deja level 50,sau sa fie pe aproape.In padure is de level mai mic dupa parerea mea 30 si-40
    l.e. dar s-ar putea sa trebuiasca sa astepti mai mult pana te sumoneaza cineva...bagi si tu un serial,o tigara ceva si astepti

16. #356 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Cred ca am suparat dragonul rosu pt. ca s-a sinucis ... Eram sub pod acolo in turn, o zburat de 2 ori si am primit aprox 15000 de suflete.
    Daca aveti chef sa incercati o chestie. In firelink acolo unde-i apa si este piatra aia picata in apa incercati sa sariti pe ea. De 2 ori am primit humanity sarind asa. Nu am mai reusit a 3a oara .
    LE: A patit cineva sa-i dispara item-uri din inventory?
    Am luat setul de thief, m-am dus la capra, am decedat si nu mai aveam setu' de armura .

17. #357 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Enthroll esti sigur? Eu cand am fost la Sif la SL 50 parca a fost usor ca fulgul. Toate atacurile pot fi blocate, si nu am luat decat o singura damage ca nu mai aveam stamina.
    Eu am banuit ca sunt cam overleveled.
    Merita incercat eu cand am fost acolo eram lvl 49 si mi-o dadea cand mai avea un deget de viata (imi pierdeam calmul)
    Plus ca erau mesaje pe jos cu "need help".

ps: ce verde esti merge ok pe forum culoarea aia.

18. #358 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mda. Sunt cretin. Nu pot sa mi dau seama cu se face level up in jocul asta. Am 7 ore jucate si doar level 2. Nu imi dau seama cand pot baga puncte in skill urile alea si cand nu pot, iar cel mai des nu pot (avand in vedere ca am level 2).
    Cu armele la fel, nu iti zice ce stats uri sunt necesare pt a echipa o arma, trebuie sa mi dau eu seama.

Am incercat sa citesc cateva posturi pe forum si vad numai prescurtari care dracu stie ce inseamna. Jocul e misto, dar din cate vad nu e pt mine.

19. #359 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Am ciupit si eu jocul.Sunt doar pe la inceput, e chiar ok, insa mama ce imi sacadeaza la inceput de new Londo ruins.Aproape de nejucat(ps3). Patit careva la fel sau asa e jocul?

20. #360 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Nu renunta. Cand esti in inventory daca apesi pe patrat iti apar detalii despre arme/armuri/items. La arme de obicei sunt 4 patratele - strength, dexterity, ... si iti zice la fiecare cat iti trebuie. La level si mie mi se pare mai tampit ca in demon's souls pt. ca nu iti zice cate suflete iti tre' pana nu ai destule. Poti creste in level la orice foc (in afara de primul parca). Parerea mea de pana acum (25 de ore, lvl~32) - demon's souls a fost mai fain. Mi se pare ca au incercat sa fie originali in multe locuri unde varianta din primul joc era mai buna. Imi place foarte mult si asta dar are si downsides. Zonele unde omori 10-20 de creepi fara sa primesti nici un suflet sunt cele mai enervante.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 44 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast