Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 44 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 869

Thread: Dark Souls

1. #361 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mda. Tot nu m am lamurit cum e cu levelul. Cand vezi ca stai 3 ore in fata monitorului si nu faci nici un progres te cam ia cu draci, si nu atat faptul ca mori in continuu cat ca timpul asta nu l mai primesc niciodata inapoi, si nici nu ma distrez.

Momentan sunt la Bell Gargoyles si mi se pare imposibil sa i bat pe aia. Numai sa ajung acolo e un chin.

2. #362 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Mda. Tot nu m am lamurit cum e cu levelul. Cand vezi ca stai 3 ore in fata monitorului si nu faci nici un progres te cam ia cu draci, si nu atat faptul ca mori in continuu cat ca timpul asta nu l mai primesc niciodata inapoi, si nici nu ma distrez.

Momentan sunt la Bell Gargoyles si mi se pare imposibil sa i bat pe aia. Numai sa ajung acolo e un chin.
    Lol, si eu sunt nou seriei, nu gasesc tot ce vreau prin meniuri.Mai Marius, ce e de retinut e ca mai totul se poate bloca cu un scut decent oricat de impunatori par boss-ii.

3. #363 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @Marius...level up faci la orice "bonfire"(sabie dinaia in flacari infipta in pamant unde e un fel ce checkpoint al jocului) cand ai adunat ceva suflete(1000-1500 la inceput,dupa mai multe) ai acolo optiune level up si dai pe orice stat care vrei sa-l ridici in dreapta pe cruce si se va face cu albastru cand l-ai crescut cu +1,x-confirm si gata.Toate armele au stat's req. pe patrat iti arata fiecare ce stregth,dext,etc ai nevoie ca sa o poti folosi.E mai complicat meniul la inceput pana te obisnuiesti cu el,mai ales daca nu ai jucat demon's souls,dar dupa ce-l inveti no sa mai nici o problema.
    @septic...da jocul are niste probleme de framerate in anumite zone,din pacate, asta e ce sa-i facem.Eu unul accept probleme de genul asta la un joc doar daca imi place f mult ca altfel ma suparau rau,dar asa nu le mai bag in seama,sunt prea acaparat de bataliile crancene ce le duc cu demonii din joc

4. #364 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Marius uite aici un video unde vezi cum se face plus un pic de "soul farming" (acumulare de experienta rapid) pentru caractere cu level mic, la inceput.
    Eu iti sugerez sa incepi din nou cu un caracter nou jocul si faci level up cand trebuie. Vezi ca iti arata si cate suflete trebuie sa upgradezi stat-ul cand il selectezi si selectezi dreapta din d-pad (to level it up) si asa iti cam dai seama cate iti trebuie pentru urmatorul level.
    La sfarsitul clipului vezi exact

5. #365 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am crezut ca fac cu nervii in Anor Londo cu arcasii aia.. dar dupa ce am trecut de ei am dat de o camera ascunsa cu echipament complet: maciuca 290 dps, necesita 40str, scutul 50str... setul e nebun la staturi

img_0727-1-.jpg

6. #366 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

A

Am deletat pyromanceru si am facut un knight.O sa ma duc sa fac suflete colo unde da dragonul cu foc pt level dar cu suflete pe care le primesc dupa ce bat mobi pana acolo ii folosesc pt a lua miracole.In afara de asta ma irita foarte mult scheleti aia tampiti care reinviu pana omori gravekepperul ila de da cu foc si in plus nu iti dau niciun suflet.
    Si am o intrebare.La omorat careva pe Patches cand l-ati gasit?

7. #367 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    La scheleti incearca sa folosesti o arma care-i arunca in spate(eu am folosit un battle axe) si sa-i arunci in prapastie. Iti tre' un pic de rabdare dar merita

8. #368 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie mi s-a blocat, am reuşit sa ies din joc,am dat quit dar s-a restartat consola,a mai avut cineva problema asta ? Model ps3 320 gb

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

9. #369 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Pyromancer cu master key sau thief cu pendant pentru inceput? Ce recomandati?

10. #370 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Pyromancer cu master key sau thief cu pendant pentru inceput? Ce recomandati?
    Eu am inceput cu thief

11. #371 SP
    Daca n-ai mai jucat Demon souls inainte iti recomand Pyromancer cu master key,ca sa-ti fie umpic mai usor la inceput,daca nu Thief cu twin humanities,pendantul nu stiu exact ce face

12. #372 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Mie mi s-a blocat, am reuşit sa ies din joc,am dat quit dar s-a restartat consola,a mai avut cineva problema asta ? Model ps3 320 gb

Eu am patit deja de 4 ori. Nu am observat vreun tipar . Joaca cineva cu deprived?

13. #373 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Eu am patit deja de 4 ori. Nu am observat vreun tipar . Joaca cineva cu deprived?
    Din ce am �nţeles de pe forumul lor e bine sa il joci deocamdată offline,sper sa se rezolve cu un patch,am �nţeles ca se poate bloca in momentul cand isi da auto save,sper sa nu am norocul asta pt ca va trebui sa o iau de la capăt,in felul asta apar salvarile corupte.

14. #374 SP
    Member justamodel's Avatar
    Unde gasesc un "batz" sa castez magii? :/

15. #375 SP
    Mi-a sosit si mie de dimineata. Ma cam incurc in controale, momentan, dar am reusit sa nu mor niciodata pana acum
    La level up, in ce sa bag puncte? E un skill mai important ca restul, sau sa pun in ce mi se pare mie mai bun?

16. #376 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Cum bat taurus demon ? Eu incerc de 2 ore, problema e ca sunt level 9 si inca am BroadSword (sunt Knight). De unde pot sa fac rost de alte arme ?

17. #377 SP
    Erm, eu l-am omorat din prima incercare. Tot level 9 cred ca sunt si eu.

---------- Post added 15-10-2011 at 07:19 PM ----------

Am folosit strategia invatata din tutorial

18. #378 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Cum bat taurus demon ? Eu incerc de 2 ore, problema e ca sunt level 9 si inca am BroadSword (sunt Knight). De unde pot sa fac rost de alte arme ?
    Orice stift de arma e bun.Imediat ce intri in zona unde e bossu, fa un 180 si urca unde sunt arcasii si de acolo sari de 3 ori in capul boss-ului si e gata.
    Intrebare pt cei care jucati mai mult:ajung la boss-ul X, incerc sa apar cu scutul, nu rezista, imi ia toata stamina dintr-o bucata si prin urmare imi ia aproape tot din HP.Am nevoie de stamina mai multa, scut cu dmg resist mai mare sau amandoua?Sau compenseaza una pt cealalta?Inca mi-e neclara mecanica jocului cand vine vorba de stamina.Ms.

19. #379 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Un scut bun scuteste pierderea staminei, dar cred ca tine de straight Mai mult

20. #380 SP
    Now this is what i'm talking about!,doamne cat am mai murit ca sa iau armura asta
    Attached Images Attached Images img_0056.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 44 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast