Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 44 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 869

Thread: Dark Souls

1. #401 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mazzaxx View Post
    Wow, ma poti lamuri si pe mine cum modific armele cu sufletele demonilor? Le am in inventar dar la blacksmith nu-mi da optiunea asta, doar upgrade si repair si bla bla bla. Mersi
    Pai in primul rand tb sa upgradezi o arma normala,de gen celor ce am scris in paranteze, pana la un nivel normal +10,dupa care te duci la fierarul din Anor Londo, de langa catedrala unde te bati cu bosii, si cu acele arme +10 in inventar,o sa-ti apara optiunea la modify weapons sa le faci acest special upgrade pt care tb sa dai 5000 de souls+1 boss soul specific pt fiecare tip de arma.Pt. mai multe info vezi pe wikidarksouls.

2. #402 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Am si eu o intrebare legata de poveste, daca stie careva:

L.E.

O chestie care mi s-a parut foarte tare. Eu de obicei cand am terminat cu un vendor sau un npc, nu dau leave, ci plec direct. Ieri, dupa ce plec de la trainerul de pyromancy din Firelink, imi spune el ceva gen "wait, wait, where are you going?".
    Ma intorc si vorbesc cu el si-mi zice "why did you run off like that. You are a strange fellow". (nu chiar cu cuvinetele astea).
    Si mi-am dat seama ca a fost nepoliticos din partea mea sa nu le zic nimic inainte sa plec. De acum incolo o sa dau "leave" cand am terminat

Si inca ceva legat de forest covenant. M-au intampinat cu bratele deschise. Pisica aia chiar m-a laudat de se umflase pipota in mine de mandrie dupa invazii cu succes.
    Shiva of the east ala a vorbit de asememea foarte frumos cu mine. We're like one big broherhood.
    Asa ca

3. #403 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Mai multe intrebari

Aseara am reusit si eu sa bat stray demonu cu black knight sword.Acuma as vrea sa ma duc sa dau de al doilea awakening bell dar habar nu am cum ajung acolo.Daca vrea vreunu dintre voi sa ma ajute sa zica.Mai poate cineva sa imi spun unde se afla cavaleru pe care il salvezi din temnita,caci nu l-am omorat inainte sa sun primul clopot si acum nu il mai gasesc.SI o ultima intreba,cum deschid poarta din darkroot garden sau cum s-o numi.Ma refer la poarta de langa bonfiarul ila ascuns.

4. #404 SP
    Trebuie sa omori Capra Demon (sper ca stii unde e) si o sa primesti "Basemen Key" parca ii zice.

Folosesti cheia aia ca sa ajungi in Depths (daca ai deschis scurtatura pana in Fire link, in loc sa o iei in dreapta spre Capra Demon, o iei in stanga si acolo e usa). Din Depths o sa ajungi in Blightown. Cobori si ajung in Blight Swamp. Si acolo o sa gasesti Quelaag's Domani. Dupa ce omori boss-ul acolo o sa dai peste clopot.

Cavalerul ala o sa

Pentru usa din padure trebuie sa cumperi cheia de la Andrei - Blacksmith-ul de dinainte de Darkroot forest. Costa 20.000 suflete. Sper ca ai pastrat sufletele de la Stray Demon.

Pentru cine e pasionat de MP:

http://www.vg247.com/2011/10/17/dark-souls-patch-to-rectify-multiplayer-issues/

5. #405 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    EIDT: mi-a luat-o Witchalok inainte
    For EVERYTHING, exista Dark Souls Wikidot Wiki - Dark Souls Wikidot Wiki care e updatat zilnic.

EDIT2: par foarte tari schimbarile din MP, aseara ne invadau pe mine si pe Koba numai carnati care foloseau Ring of Fog si Tranquil Wal of Peace in disperare, nu aveam nici o sansa . Plus bug-uri de genul ne teleportau un aer si ne luau toata viata acolo ...

6. #406 SP
    Mersi,ca eram nelamurit.Dupa ce ajung si bat quellag bossu,stiu ca poti sa intri in covenantul ila al ei.Dar daca o omori pe ceea care iti da voie sa faci covenantul are ceva

7. #407 SP
    Chaos Covenant se numeste si nu ar trebui sa-ti bati capul decat daca te intereseaza pyromancy.

Cand dai join, o sa primesti Chaos fireball (cere 2 slot-uri si are scaling cu humanity) si dupa ce dai 20 sau 30 de humanity nu mai stiu exact, iti da si Chaos firestorm.

8. #408 SP
    Si daca o omor imi afecteaza cumva storiul?

9. #409 SP
    Nu cred. Din cate am citit sunt doar 2 finaluri, si amandoua depind de actiunile tale de la final.

Mai multe informatii despre poveste (spoilere cat cuprinde):
    http://www.gamefaqs.com/boards/60631...souls/60676316

10. #410 SP
    Witchalok cum ai trecut prin toomb of the giants frate? ca eu am ajuns eri acolo si mi se parea infernal de greu ca nu vedeam nimic la 2 metri in fata,am gasit o lanterna pana la urma dar tot nu o puteam folosi cand ma bateam ca aveam de ales intre ea si scut si tb sa o dezactivaz cand ma bateam,nu mai zic ca m-a invadat unul dupa, ca eram in human form ca jucasem co-op cu Enthroll inainte,si m-a nimicit ca spelurile lui N-am gasit nici bonfire,nada,tre sa o iau de la inceput din catacombe

11. #411 SP
    Member justamodel's Avatar
    Bonfireul e acolo unde ai gasit lanterna. Ii npc cu lanterna si daca faci stanga este o scara in jos unde ii bonfireul. Faci cu nervii la nivelul asta. Eu l`am terminat aseara... stanga prapastie, dreapta prapastie SI CINE A STINS LUMINA?!! FUUUUUUU

12. #412 SP
    Mi se pare foarte buna armura ai de o iei de la chisless discharge.Acuma sunt pe la cvaleri aia nesimtiti care sunt invizibili

13. #413 SP
    @koba: ce nivel esti? Nu stiu ce sa zic, nu am simtit decat in undead burg ca jocul e "greu". In tomb of giants am fost pe la 55.
    Ori am stat eu peste nivelul la care trebuia sa fiu cand am explorat unele zone, ori e chiar over powered pyromancy (de fapt sigur e overpowered) pentru ca nu am avut probleme.

Chiar am trecut de graveyard fara sa stiu ca

In ceea ce priveste Tomb of Giants am observat o "scapare". Au aggro range foarte mic scheletii aia. Probabil ca sa ai o sansa cand inca nu ai lanterna, ca sa le poti vedea ochii inainte sa te atace.
    Dar cu lanterna, ma apropiam cam cat stiam ca am nevoie sa pot sa-i lovesc cu un fireball, si nu veneau dupa mine. Si dupa un fireball, cand deveneau ostili, ajungea o lovitura de sabie sa moara (lighting Iaito +3).

Pot sa zic ca am avut noroc ca am gasit bonfire-ul de langa Patches (da, tot ala din Demon's Souls si da

Dupa ce am gasit lanterna a fost chiar usoara zona.

Presupun ca stii deja asta, dar ce scut folosesti? Vezi sa aiba stability mare, sa iti consume cat mai putin din stamina atacurile.

Depinde si ce stat-uri ai. Eu am mers in principal pe Vit si End. Am 26 vitality si 34 parca endurance.
    Pyromancy Flame upgradat dupa +15 de tipa din swamp.

Jocul e easy mode acum

Te-as ajuta eu in co-op, dar azi nu prea am cand sa joc. Da-mi add la Id, ca parca nu te am, si daca ma vezi online te ajut sa treci de zona (eu sunt SL 58 acum parca).

14. #414 SP
    Ms, nu-i nevoie de co-op ca ma descurc eu,vroiam sa stiu cam pe unde e bonfire-ul ca nu-l gasisem si ma dispera sa merg in bezna pe acolo fara nici un checkpoint,scut am,level am( 70- ),no problem,ma pun in seara asta sa scap si eu de lumea aia.
    O sa-ti dau add poate ne adunam si la un co-op cine stie.

15. #415 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Sunt 2 bonfire-uri in Tomb of the Giants (cel putin pana acum atatea am gasit) cauta atent cu lanterna, Koba. Ce nivel...

@Witchalok: cati invaders ai omorat? Try killing 3

16. #416 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Best looking armor

Tomb of giants se face mai usor cu cast light, in rest pyro & elemental weapons ftw (regula pt tot jocul).

PS Daca are cineva acum nevoie de ajutor prin Painted world, msg ca sunt la farming de humanity
    Attached Images Attached Images dsc01925.jpg

17. #417 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Praise the SUN !

unde gasesc fire souls keeper in Blight Town ?
    later edit : http://www.gamersheroes.com/dark-sou...soul-locations

18. #418 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Salut,
    Imi ziceti va rog careva cum se aranjeaza statusu la:
    • Wanderer
    • Thief
    • cate puncte se pune pe VIT si pe Dext,str...
    • Si as dori daca stiti si un loc bun de farmat,sunt la inceputu jocului.
    • Va multumesc

19. #419 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Urasc pocitaniile alea cu curse... E a treia oara cand ma duc sa cumpar talismanul ala sa scap de curse, si mor cam repede cu jumate de viata doar

20. #420 SP

Ab

Ieri am dat de clopot si am incercat sa merg in continuu pe unde sunt mini capra demoni aia,da nu mai am sageti si vin doi deodata si ma omoara(cred ca am murit de vreo 10 ori) se baga cineva sa ma ajute sa ii bat astazi.Si dupa aceea daca vrea sa mai facem si canalul unde sunt broastele.Psn id [email protected],am soul level 32

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 44 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast