Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 44 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast
Results 661 to 680 of 869

Thread: Dark Souls

1. #661 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Da sunt tari armele dar la Rasko e alta problema. Nu prea dau drop la astfel de arme decat in Kiln of Flame. Sper sa nu vb prostii dar eu asa mi aduc aminte.
    Acum depinde si ce noroc ai, pot sa iti pice armele de la oricare Black Knights, numai ca cei din lume nu se respawneaza. Doar cei din Kiln se pot farma.

2. #662 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Asa e. Info pt Rasko - Drop rate e mare cand ai 10 umanitati consumate si serpent ring echipat. Poate i baftos si s alege cu vre o arma de la ei.

---------- Post added 12-07-2012 at 09:56 PM ----------

Si cel mai important sa fi in forma umana.

3. #663 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Making progress here guys: am terminat Blighttown(a fost ORIBIL, dar oribil intr-un sens bun ), mi-am facut rost de lightning spear si sunt la Iron Golem. Azi il dovedesc si p-ala, am incercat de 3-4 ori aseara si tot ma arunca din turn cu miscarea aia de grab.

PS: thx for the support!!

4. #664 SP
    Banned asperas's Avatar
    Mister,da-i summon lui Tarkus pt Iron Golem!Succes in continuare in lupta cu boshii din lumea Dark Souls..

5. #665 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Cum iti place Sen's Fortress ? Mie mi s-a parut cel mai necrutator nivel, I will always remember Sen's Fortress ! Insanely special.

6. #666 SP
    Cum dau summon lu' Tarkus ala si cine e? Scuze daca suna prostesc dar nu stiu.

Da, Sen's e printre cele mai frustrante si numai din cauza platformingului printre halebardele alea de se misca stanga-dreapta. Cred ca am murit de zeci de ori la ele. In rest soparlele alea sunt extrem de usor de omorit mai ales cu lightning spear. Dar sa stii ca per total m-am enervat mult mai mult in Blighttown.

7. #667 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Tarkus e un NPC care poti sa-l sumonezi sa te ajute la golem boss,dar numai daca esti in viata poti sa-l chemi,in holow form nu-ti apare semnul de sumonare. Si daca joci in viata esti predispus la invadari. Semnul lui il gasesti inainte de ceata de la boss in partea dreapta peste un podulet este un turn,acolo inauntru mi se pare ca apare semnul.
    La foarte multi bosi din joc sunt semne cu diferite NPC-uri de sumonat ca sa te ajute,dar le poti vedea doar daca esti in viata dupa cum ti-am zis.

8. #668 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    in dreapta la fog door mai ai un turn, te duci in ala ca HUMAN si o sa ii vezi semnul.

9. #669 SP
    Banned asperas's Avatar
    Inainte de usa(fog gate) unde se afla Iron Golem,faci dreapta si imediat acolo vezi un turn in care o sa gasesti acel semn pt summonarea lui Iron Knight Of Tarkus care o sa te ajute enorm in lupta..cu Tarkus alaturi nici mai mult nici mai putin dct easy fight cu bossu' din Sen's!

10. #670 SP
    Then Tarkus, here I come my brave knight!!! Humanity am, deci asta e strategia.

11. #671 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Tarkus e un NPC care poti sa-l sumonezi sa te ajute la golem boss,dar numai daca esti in viata poti sa-l chemi,in holow form nu-ti apare semnul de sumonare. Si daca joci in viata esti predispus la invadari. Semnul lui il gasesti inainte de ceata de la boss in partea dreapta peste un podulet este un turn,acolo inauntru mi se pare ca apare semnul.
    La foarte multi bosi din joc sunt semne cu diferite NPC-uri de sumonat ca sa te ajute,dar le poti vedea doar daca esti in viata dupa cum ti-am zis.
    More invades more fun!

12. #672 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Rasko ai la beri de impartit!!!!!!!

13. #673 SP
    Stiu stiu, acum incep sa fac stocuri serioase.

14. #674 SP
    Member Mishy's Avatar
    Daca esti invadat si omori invadatorul,ce primesti? Pana acum am jucat numai in Hollow tocmai pentru a nu fi invadat,exceptie fiind cand am intrat in Forest covenant si mi-au dat un summon in care am fost dovedit de niste playeri cu mult pe SL-ul meu.

15. #675 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Daca esti invadat si omori invadatorul,ce primesti? Pana acum am jucat numai in Hollow tocmai pentru a nu fi invadat,exceptie fiind cand am intrat in Forest covenant si mi-au dat un summon in care am fost dovedit de niste playeri cu mult pe SL-ul meu.
    Nu juca DS in hollow form deoarece o sa pierzi anumite chestii in joc cum ar fi armuri,arme..!In caz ca nu vrei sa fi invadat de alti playeri.. play offline.

16. #676 SP
    Member Mishy's Avatar
    Ce armuri si arme pot pierde daca sunt Hollow ca nu pricep? Eu stiam ca daca joci hollow nu poti fi invadat si sa chemi alti jucatori sa te ajute,dar faptul ca pierd item-uri nu am auzit.Sau te referi ca in Human form iti creste item discovery ,iar daca joc hollow nu o sa dea drop mobii la item-uri asa des?

17. #677 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @Mishy: pai daca joci human vei fi invadat de cateva personaje black phantom NPS,nu playeri reali,care daca reusesti sai omori,pe unii odata pe altii de mai multe ori in mai multe locatii, iti vor da drop armura si arma cu care erau ei echipati,unele dintre ele chiar f misto si destul de bune. Are multe lucruri ascunse jocul asta,de care sincer nici eu nu am stiut pana acum mai de curand de cand joc cu cativa baieti Pvp si care mi-au mai spus din cateva secrete pe care nu le stiam si mi-a fost lene sa le citesc pe wicki,pt ca tb sa recunoastem singur cine naiba reuseste sa descopere toate astea,eu unul nu

18. #678 SP
    Member caine_rau's Avatar
    stati voi in forma umana diseara please.
    koba ce zici de niste invazii?

19. #679 SP
    Am vazut pe youtube mai multi playeri cu un miracol de heal. De unde fac rost si ce conditii trebuie sa indeplinesc sa pot folosi asa ceva?

20. #680 SP
    Member Mishy's Avatar
    Trebuie sa ai 12 Faith si un Talisman ,iar miracolul il gasesti la acel tip gras din Firelink si cu cat ai mai multe puncte in Faith cu atat iti regenereaza mai mult din viata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 44 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast