Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 44 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast
Results 681 to 700 of 869

Thread: Dark Souls

1. #681 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Miracole de heal poti cumpara de la grasanul ala din Firelink, la care poti intra in covenant way of the wite sau ceva de genu,nu mai stiu cum il cheama,si tb sa ai cateva puncte bagate in faith ca sa le poti utiliza,nu multe 12-14 ceva de genul pt a folosi un heal normal,pt miracolele de heal mai puternice iti tb un faith mai mare 20-24 ceva de genul.

2. #682 SP
    Banned asperas's Avatar
    wrong post

---------- Post added 13-07-2012 at 04:12 PM ----------

Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Ce armuri si arme pot pierde daca sunt Hollow ca nu pricep? Eu stiam ca daca joci hollow nu poti fi invadat si sa chemi alti jucatori sa te ajute,dar faptul ca pierd item-uri nu am auzit.Sau te referi ca in Human form iti creste item discovery ,iar daca joc hollow nu o sa dea drop mobii la item-uri asa des?
    mishy,ai pm de la mine in leg cu asta

3. #683 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am ajuns in Anor Londo si am gasit o arma foarte puternica sau cel putin asa mi se pare Crystal Halberd. Problema e ca am folosit-o putin si acum imi apare weapon at risk, iar cand merg la bonfire pentru reparatii nu imi da posibilitatea sa o repar. Stiti cumva de ce?

4. #684 SP
    Member Mishy's Avatar
    Crystal Weapons nu le poti repara

5. #685 SP
    Member caine_rau's Avatar
    N am incercat niciodata astfel de arme. Incearca totusi sa vezi daca facandu i upgrade se repara.

6. #686 SP
    Banned asperas's Avatar
    Crystal weapons sunt ceva mai puternice dar in schimb au durabilitatea f f scazuta asa ca trebuiesc verificate foarte des pt a le repara cat inca se poate fiindca odata ajunse in stadiul de weapon at risk nu se mai poate face nimic pt ele deorece se vor rupe!

7. #687 SP
    Member Mishy's Avatar
    nu e adevarat , nu se pot repara deloc.

8. #688 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Orice arma dezvoltata pe path de crystal isi va pastra doar 10% din toata durabilitate, va avea damage si rezistenta crescuta.

Poate fi reparat relativ: daca avem un crystal weapon +0, in momentul in care se upgradeaza la +1 aceasta se va repara si asa mai departe. Numai ca in momentul in care arma ajunge la nivelul maxim de upgrade (+5) nu mai exista nici o posibilitate ca aceasta sa fie reparata.

9. #689 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Abia astept sa apara si pe PC sa ma pot juca si eu, de cand astept un joc cu haberds/polerarms mai bine pus la punct numai eu stiu.

10. #690 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Orice arma dezvoltata pe path de crystal isi va pastra doar 10% din toata durabilitate, va avea damage si rezistenta crescuta.

Poate fi reparat relativ: daca avem un crystal weapon +0, in momentul in care se upgradeaza la +1 aceasta se va repara si asa mai departe. Numai ca in momentul in care arma ajunge la nivelul maxim de upgrade (+5) nu mai exista nici o posibilitate ca aceasta sa fie reparata.
    corect!

11. #691 SP
    De unde se ia armura Gold Hemmed?

12. #692 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    De la Ceaseless Discharge,mergi mai departe de la bonfire-ul lui Quelag iesi afara intr-o zona mare subterana plina cu lava(Demon Ruins), acolo dupa ce traversezi un pod lung si ingust in stanga ai o poarta mare cu ceata,intra acolo mergi pana in capat ia armura si vezi ce se intampla

13. #693 SP
    Of mai raule...

14. #694 SP
    Deci WOW....just fckin' WOW!!! Unul dintre cele mai bune RPG-uri jucate de mine vreodata, e acolo pe podium langa Witcher 2. L-am terminat aseara, am facut toate zonele, inclusiv cele optionale: 75 de ore 1st playthrough, level 95. A fost o experienta incredibila de care aveam nevoie, ca o palma puternica care m-a trezit dintr-o anume monotonie indusa de trendul industriei in ultimul timp.
    Vreau sa va spun ca am inceput instant new game+ si in cateva ore, aproximativ 5 sau 6, am facut aproape jumate din joc : am sunat cele 2 clopote, am facut Darkroot Gardens + Basin, Blighttown + Great Hollow + Ash Lake. E ca un revenge run, am o satisfactie diabolica sa fiu UMPIC overpowered. Am jucat in human form si aseara am fost invadat de 3 ori, i-am omorit pe respectivii de fiecare data. Diseara fac New Londo deoarece vreau neaparat Darkwraith armor, care mi se pare ca arata super bad-ass.
    Multumesc tuturor pentru sfaturile si sprijinul din ultimele pagini, in special lui OEE si Koba. U rock, guys!

15. #695 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Acum asteptam toti cu nerabdare lansarea DLC-ului. Mai ales ca am mai terminat jocul de cateva ori din cauza ca mi-a facut Rasko pofta.

16. #696 SP
    Va astept la pvp. Care se ncumeta.
    Eventual un mic K1.
    Cat despre armura aia: o poti lua numai daca nu ai pus Lord Vessel ul, nu ai vorbit cu Frampt si numai dupa ce intrii in Dark... Convenant si dai 30 de umanitati.

17. #697 SP
    Member pufy's Avatar
    Ei bine ,l-ati terminat ? l-ati savurat? NG ++++ ?

Eu sunt "blown away" la cat de interpretabila este povestea si legatura cu Demon's Soul (unii rabini zic da , altii zic nu ) .

Ce parere aveti de DLC ? sunt foarte curios la ce pret va fi

18. #698 SP
    15 euro cel mai probabil. Nu e indicat NG++++ pt pvp. Majoritatea invadatorilor se retrag printre personajele jocului pt a te face si in cazuri de genul asta esti dezavantajat( sunt mai tari personajele din joc decat invadatorii= instant death).

19. #699 SP
    Rog pe oricine are acces la ps store uk in timpul zilei sa posteze cand apare dlc-ul.
    Merci

20. #700 SP
    Member eneea's Avatar
    din cate stiu eu dlc pt console o sa aparamai tarziu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 44 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast