Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 44 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 869

Thread: Dark Souls

1. #721 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Am crezut ca si mor in Blighttown si The Great Hollow... defapt am si murit... fara numar... acele zone au fost enervante, nu mi-au placut deloc, si nu este vorba de dificultate dar desi layout-ul o fi interesant nu a fost foarte aplicabil avand in vedere dificultatea jocului si tipul mob-ilor parerea mea, in rest imi place mult dark souls trebuie sa admit, finalmente pot lupta cum trebuie cu un halberd, ba chiar mai mult iubesc posibilitatea de a schimba intre one handed wield+shield si two handed mi se pare genial XD.

2. #722 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    La mine a fost relativ usor pana acum, sigur ca am murit de cateva ori, dar nu mai mult de 20 . Momentan sunt la Capra Demon and it's really getting on my nerves! Daca nu ar avea cainii aia...

3. #723 SP
    Member eneea's Avatar
    am resuit sa-i omor singur pr ornstein si smog, cateva ore m-am chinuit...foarte bun dark wood ring, recomand

4. #724 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    La mine a fost relativ usor pana acum, sigur ca am murit de cateva ori, dar nu mai mult de 20 . Momentan sunt la Capra Demon and it's really getting on my nerves! Daca nu ar avea cainii aia...
    Oh o sa ajungi si tu in curand in blighttown si nu voi mai suferi singur .

5. #725 SP
    Ha, am trecut la inceput de tot pe acolo intr-un suicide run ca sa pun mana pe un echipament mai bun, didnt like what I saw

6. #726 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Capra demon e relativ usor,trebuie sa omori repede cainii,apoi cand Capra foloseste atac cu ambele sabii nu bloca,ferestete,iar cand da cu sabile pe lung,dai un dodge stanga-dreapta nu in spate ca tot te prinde cat loc ai avea si aia e.

7. #727 SP
    Teoretic e usor daca folosesc strategia ta, problema e ca am probleme cu cadrele si imi sacadeaza cand e agitatie mare pe ecran... nu mai e asa usor

8. #728 SP
    Vezi ca mai in spate in aceea zona sunt niste scari ajuta destul de bine, incearca sa te folosesti de ele.

9. #729 SP
    Firar ea de capra ca ma exaspereaza, primele 10 secunde sunt cele mai grele secunde din viata mea! Orice as face, oriunde m-as feri tot ma dileste cu aia prima lovitura. Imi ia juma' de viata, mai vin si cainii aia si tot ce pot sa fac e sa ma bag in coltul din dreapta ca sa-i dau primului caine. Daca ma duc inspre scari sare al 2-lea caine pe mine. O singura data am reusit sa omor cainii si sa-i dau jos cam 70% din viata dar ramasesm fara flask-uri si m-a sfeclit.

10. #730 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Firar ea de capra ca ma exaspereaza, primele 10 secunde sunt cele mai grele secunde din viata mea! Orice as face, oriunde m-as feri tot ma dileste cu aia prima lovitura. Imi ia juma' de viata, mai vin si cainii aia si tot ce pot sa fac e sa ma bag in coltul din dreapta ca sa-i dau primului caine. Daca ma duc inspre scari sare al 2-lea caine pe mine. O singura data am reusit sa omor cainii si sa-i dau jos cam 70% din viata dar ramasesm fara flask-uri si m-a sfeclit.
    Incearca sa-ti mai dai jos din gear daca te misti incet ( so you can dodge faster ) ... banuiesc ca nu ai equip burden foarte mare. Oh si daca ai reusit sa iei Dark Wood Grain Ring ... te sfatuiesc sa-l echipezi ( ajuta foarte mult la dodge ) .
    PS: Keep trying ... you can do IT!

11. #731 SP
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Incearca sa-ti mai dai jos din gear daca te misti incet ( so you can dodge faster ) ... banuiesc ca nu ai equip burden foarte mare. Oh si daca ai reusit sa iei Dark Wood Grain Ring ... te sfatuiesc sa-l echipezi ( ajuta foarte mult la dodge ) .
    PS: Keep trying ... you can do IT!
    N-am niciun fel de ring, n-am dat de ele. Si avand in vedere ca sunt cu sorcerer, nu cantareste foarte mult echipamentul si dau dodge repede, e vorba ca ma nimereste DUPA ce dau dodge, in orice directie as lua-o tot ma atinge. Cel mai nasol e ca am sacadarile alea de frame-uri la inceput si de-abia pricep ce se intampla... o sa mai incerc, sper sa reusesc.

12. #732 SP
    Member eneea's Avatar
    capra demon e mai usor daca te folosesc de scari...da-i cateva lovituri si fugi pe scari...asa ai timp de healuit s itoate cele, dupa ce temin cu pyromacerul meu o sa icnerc si eu ceva pe speluri sau vreun knight...abia astept add-on pt xbox

13. #733 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Prepare to die e joc separat? Am jucat Dark Souls pe PC dar vreau sa-l iau pentru PS3. Se poate sa-l iau acum si prepare to die sa fie ceva addon cumparat? Sau e stand alone game?

14. #734 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Prepare to die e joc separat? Am jucat Dark Souls pe PC dar vreau sa-l iau pentru PS3. Se poate sa-l iau acum si prepare to die sa fie ceva addon cumparat? Sau e stand alone game?
    What
    Sper ca acest articol sa aduca raspunsurile care le cauti ...
    WARNING : contine cateva mici spoilere ( insa anunta in articol care paragrafe sa le sariti ... )

15. #735 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

Dark Souls

Deci exista varianta de DLC care recunoaste saveul. Perfect.
    Thanks man

16. #736 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Exista vreo posibilitate de a reseta skillurile ?

17. #737 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    nu

18. #738 SP
    Member eneea's Avatar
    ma chinui cu 4kings

---------- Post added 08-09-2012 at 10:58 PM ----------

daca ai putea reseta skilurile nu ai mia avea motiv sa te apuci de alt caracter

19. #739 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    ma chinui cu 4kings

---------- Post added 08-09-2012 at 10:58 PM ----------

daca ai putea reseta skilurile nu ai mia avea motiv sa te apuci de alt caracter
    Ce tip de caracter ai (mage, fighter, pyro, etc)?

4 kings sunt un boss destul de usor de facut, trebuie sa te bagi fi in ei si sa ii elimini pe fiecare cat mai repede. Incearca sa iti dai jos armura de pe tine si sa ramai doar cu scut. Astfel, in functie de atac poti sa dai dodge sau sa blochezi destul de lejer.

20. #740 SP
    Member eneea's Avatar
    am un pyromance, i-am destul de usor dupa ce mi-am facut ceva upgradeuri a arme, l-am facut si pe seth destul de usor si m-am pus pe farmat twinkling tiatinte-uri de la scoici .. ce fel de arme imi recomandati pt dex build??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 44 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast