Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #81 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    L-am terminat si vreau sa zic ca its a great game. Nu m-a mai surprins asa un joc de la Dead Space incoace. Bossi sunt ft ft tari, in ambele sensuri. Aproape aveam senzatia ca-mi iau wipe, WoW style, spre sfarsit unde devine groasa.

Notele mari sunt meritate, si cred ca gameplayul gen Metroid (sau Shadow Complex daca vreti) a facut diferenta.

Release date US e 25 August, asta ca sa nu se ia vreun moderator de mine. Cum a ajuns asa rapid in mainile mele de l-am si terminat, treaba mea. Avantajul de a lucra in industrie.

2. #82 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Renegade, esti primul pe care il anunt. lol

3. #83 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Domnu' "game designer", nu ti se pare ca esti un pic cam (las aici toti forumistii sa completeze)?
    Asa, ca de la om la om cu un pic dram de inteligenta* te intreb. Chiar nu ai pic de bun simt, ne insulti in halul asta inteligenta? Nu crezi ca ai depasit limita legala de ingamfare? Chiar nu iti place sa stai pe ConsoleGames.ro?

*Ma scuzi daca ti-am oferit prezumtia dramului de inteligenta pe nedrept, post-ul asta e in calitate de simplu user, nu moderator.

4. #84 SP
    Eu doar voiam sa lamuresc putin lumea, si sa confirm ca jocul e de calitate, iar reviewurile nu au fost platite (bine, poate totusi unele au fost, dar jocul putea lua aceleasi note si moca).

5. #85 SP
    Sunt convins, drumul spre iad e pavat cu cele mai bune intentii. Chiar ma iei de prost, pe mine si intreaga comunitate?

6. #86 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nu e nici o conspiratie la mijloc si nici nu cred ca sunt platite (toate) articolele. majoritatea site-urilor sunt de origine US, iar aia p'acolo sunt in limba dupa orice comic (si orice isi are originea intr-un comic care de multe ori este kitsch dar asta e alta discutie). cit priveste eurogamer, sper ca vedeti batman-ul mare care apare pe site, nu? doar nu erau prosti sa incaseze banii pentru reclama si sa-i dea 6, hai sa fim seriosi, in ce lume credeti ca traiti?

Grey, sper ca nu pici in capcana...

7. #87 SP
    Member cobain's Avatar
    Mircea Badea, am si eu o rugaminte. Daca l-ai terminat, poti sa il pui pe market ? Nu de alta, dar sa se mai bucure si alti useri de un joc SH in ziua lansarii. Si niste poze eventual cu tine si cu jocu

8. #88 SP
    Trecand peste alte aspecte, eu cred ca important e ca nu am spoilat nimic.

Cobain: jocul l-am pasat deja la restul colegilor mei.

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    nu e nici o conspiratie la mijloc si nici nu cred ca sunt platite (toate) articolele. majoritatea site-urilor sunt de origine US, iar aia p'acolo sunt in limba dupa orice comic (si orice isi are originea intr-un comic care de multe ori este kitsch dar asta e alta discutie). cit priveste eurogamer, sper ca vedeti batman-ul mare care apare pe site, nu? doar nu erau prosti sa incaseze banii pentru reclama si sa-i dea 6, hai sa fim seriosi, in ce lume credeti ca traiti?

Grey, sper ca nu pici in capcana...
    Hostile, repet, ma mira gamespot! Ii consideram printre cei mai severi in acordarea notelor. S-ar putea sa fie intr-adevar un joc foarte bun, nu stiu ce sa mai zic.....

10. #90 SP
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Trecand peste alte aspecre, eu cred ca important e ca nu am spoilat nimic.
    Crezi ca mai puteai scrie aceste randuri daca o faceai?
    Te rog pe viitor abtine-te in a mai posta ca ai terminat jocuri care nici n-au vazut bine lumina rafturilor, stim cu totii ca e plin internet-ul de warez-uri, nu-i nevoie sa iti bati joc de noi.

Cobain: jocul l-am pasat deja la restul colegilor mei.
    E scump un DL, nu?

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Hostile, repet, ma mira gamespot! Ii consideram printre cei mai severi in acordarea notelor. S-ar putea sa fie intr-adevar un joc foarte bun, nu stiu ce sa mai zic.....
    Sa mi-l trimiti si mie dupa ce-l termini

11. #91 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu zic sa asteptati si sa-l luati la un pret decent peste citeva luni. nu tot ce zboara se mananca. eventual mai salvati din bani pentru alte jocuri ce apar anul asta si la care probabil nu se gindeste (inca) nimeni (Rogue Warrior, Alpha Protocol).

12. #92 SP
    Greyhound:
    Sa-mi spui te rog la cate zile fata de release date ai voie sa-ti exprimi parerea despre un joc, si care este logica din spate. Exista un user al forumului care da startul sau cum se procedeaza? Un link si catre regulament unde se mentioneaza acest lucru ar fi de apreciat.

Voiam initial sa-ti dau PM, dar am zis sa fie lamurita treaba pt toata lumea. Cheers!

13. #93 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #94 SP
    Greyhound:
    Sa-mi spui te rog la cate zile fata de release date ai voie sa-ti exprimi parerea despre un joc, si care este logica din spate. Exista un user al forumului care da startul sau cum se procedeaza? Un link si catre regulament unde se mentioneaza acest lucru ar fi de apreciat.

Voiam initial sa-ti dau PM, dar am zis sa fie lamurita treaba pt toata lumea. Cheers!
    Se procedeaza dupa cum dicteaza bunul simt al fiecaruia (sau lipsa acestuia in cazul unora). Daca tu consideri ca este corect fata de ceilalti useri sa apari [strike]la o zi[/strike] de la lansarea US (iti reamintesc ca suntem in Romania, Europa) si la 3 zile inaintea lansarii jocului in UK (ca sa nu mai punem la calcul transportul, ca doar jocul nu ti se teleporteaza pe birou) si sa ne spui ca review-urile sunt corecte pentru ca tu deja l-ai terminat, atunci eu consider ca raspunsul si-l va da fiecare user in parte.

Tu crezi ca s-au intalnit hotul cu prostul aici pe forum?

LE: Corectie, in ziua lansarii (http://www.tothegame.com/search.asp?...asylum&x=0&y=0)

15. #95 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    tocmai m-am uitat la video-ul de la ReNeGaDe124 . Si va interb : cum poti sa nu iubesti jocu asta ? mi se pare de 5 stele (pe putin) . tipii au fost atenti si la micile detalii (vocile originale , extra-uri , inamici mai putin cunoscuti) da si la lucrurile mai importante (story , combat , feeling etc). Mi se pare genial . O fi un joc cu super eroi da totusi nu ii Fantastic 4 sau Iron Man . Asta mi se pare cel mai bun joc cu comic book heroes si un joc f bun in general .

16. #96 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Wow...pare a fi un joc excelent...ign: 9,3 si gamespot 9.

17. #97 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Il astept

18. #98 SP
    Bine domle m-ati convins.

- astea sunt pentru beibi si Renegade.

19. #99 SP
    Member MSlv's Avatar
    sunt curios care dintre versiunile "doar pt industrie" le-a jucat mircica... Batman.Arkham.Asylum.RF.MULTi5.XBOX360-Chorr sau Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANGE

20. #100 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    sunt curios care dintre versiunile "doar pt industrie" le-a jucat mircica... Batman.Arkham.Asylum.RF.MULTi5.XBOX360-Chorr sau Batman_Arkham_Asylum_PROPER_XBOX360-STRANGE
    Bigggg looooolllll !!! lol Chiar ma pipi pe mine de ras ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks