Eram ironic la adresa tuturor care spuneau ca toate notele de pe toate site-urile sunt umflate. Am luat demo-ul imediat ce a aparut si am savurat fiecare minut din el.
Eram ironic la adresa tuturor care spuneau ca toate notele de pe toate site-urile sunt umflate. Am luat demo-ul imediat ce a aparut si am savurat fiecare minut din el.
Un joc ce va fi eclipsat de aparitiile din urmatoarele luni, totusi ramane unul foarte bun.
Tocmai l-am terminat si eu.nu pot sa zic decat:superb! se poate bate clar la GOTY pentru anul asta.
Am o intrebare pentru un prieten. Acesta are jocul regiunea 2, pe care scrie ca rezolutia jocului este 720p, 1080i si 1080p.
Bun. Problema lui este ca jocul nu ruleaza decat in 720p. De ce oare? De televizor nu e vorba ca acesta ii stie toate rezolutiile de mai sus, avand si refresh-ul la 100Hz... eu ma gandeam ca asta ar fi o cauza(!). De asemenea consola este setata pe 1080p, deci restul jocurilor 1080p ii merg fara probleme(!!!).
Am vorbit cu un coleg de forum care are jocul regiunea 1 si spune ca pe cutia lui scrie doar 720p si doar cu atat ii si merge. (!!??) Cum vine asta? La voi cum sta treaba, regiune + numar de pixeli + in cat reda?
Multumesc.
este in meniul playstation-ului ceva legat de upscaling. spune-i sa incerce si de acolo, poate influenteaza cumva...![]()
Ba da, o sa fie lansat si pe PC - 15 Septembrie: Batman: Arkham Asylum for PC - Batman: Arkham Asylum PC Game - Batman: Arkham Asylum Computer GameOriginally Posted by MSlv
Batman: Arkham Asylum Video Game, NVidia Showcase Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=55346"@@AMEPARAM@@55346
un mare plus pt PC. ceva ce noi, pe console, nu avem...![]()
Numai mie mi se pare Freeflow Combat-ul un fel de mindless buttonmash? Nu fac nimic altceva decat sa apas repede pe un buton, din cand in cand mai apesi si pe altul. Bleah![]()
asa e cam in toate jocurile de genul asta, doar ca aici, cand apesi pe buton, chiar il pocneste pe unu, in functie de cum e el, nu ca in alte jocuri, cand sunt chestii scriptate si trece pumnu prin el, sau da in alte parti.
mda, cred ca e primul joc la care mancam un sandwich cu o mana si cu cealalta bateam pe toti din level. inca nu stiu poate este vreun challenge in care trebuie sa ii bati pe toti folosind degetul mare de la mana dreapta.
pacat de partea cu combat-ul ca e asa superficiala, regia e perfecta.
Incearca niste combat challenges si vezi daca ii poti bate pe toti folosind doar degetul mare![]()
Deci eu nu mai pot cu Shock&Awe Extreme. Nu reusesc sa il fac, indiferent de ce deget folosesc.![]()
Bookmarks