Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 504 of 507 FirstFirst ... 4 404 454 494 502 503 504 505 506 ... LastLast
Results 10,061 to 10,080 of 10121

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #10061 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    chestia asta cu asumarea responsabilitatii in Romania si nu numai se rezuma la a zice, scuze, dar nu onoram si eventual emiterea unui voucher. Iar emiterea unui voucher pe o platforma care functioneaza pe baza de vouchere dpmdv are valoare 0. Recomandarea mea cu Trendyol e sa il tratati ca orice platoforma chineza/non EU. Nu cumparati de bani ce nu va permiteti sa ii pierdeti.

PS. Am cumprat in trecut de la ei(si a fost OK). Nu sunt hater doar de dragul de a fi hater

2. #10062 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mai pot lua Ghost of Yotei la 180 de pe Trendy?

3. #10063 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Daca iti faci cont nou sa beneficiezi de 30% discount si bagi si un cod de referral, ajungi cu el in jur de 200 lei.
    Cupoane de 10 sau 20 lei nu am vazut sa mai poti colecta de pe pagin jocurinoi, sau nu am fost eu atent.
    Bine, preturile de acolo sunt umflate rau, de exemplu Ghost of Yotei cica ar fi 475 lei din care ei iti dau un discount initial de 30% si jocul costa 333 lei.
    Pe pagina jocurinoi.ro jocul costa 385 lei, deci pe Trendyol sunt crescute artificial ca sa aiba de unde scadea si sa ai impresia ca faci nu stiu ce afacere.
    De facut faci, doar ca economisesti la el un 150-180 lei si nu aproape 300 cat ar vrea ei sa crezi.

4. #10064 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    chestia asta cu asumarea responsabilitatii in Romania si nu numai se rezuma la a zice, scuze, dar nu onoram si eventual emiterea unui voucher. Iar emiterea unui voucher pe o platforma care functioneaza pe baza de vouchere dpmdv are valoare 0. Recomandarea mea cu Trendyol e sa il tratati ca orice platoforma chineza/non EU. Nu cumparati de bani ce nu va permiteti sa ii pierdeti.

PS. Am cumprat in trecut de la ei(si a fost OK). Nu sunt hater doar de dragul de a fi hater
    Am avut o comanda care continea 3 jocuri iar unul dintre ele nu a mai fost in stoc. Am primit un mail de la ei in care mi-au transmis ca urmeaza sa imi trimita suma respectiva inapoi pe card iar rambursarea a durat 24h, deci nu primesti doar un voucher..

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Mai pot lua Ghost of Yotei la 180 de pe Trendy?
    Cred ca iese cam pe la 200 lei acum cu "justapp30" in cazul in care e prima comanda + codul de refferal.

5. #10065 SP
    Member codpin's Avatar
    Mie codul de refferal nu mi-a mers. Adica mergea dar imi anula alte coduri (ori ala cu 30% ori tapnov200 / 300). Asa ca am folosit doar tapnov300 si am scos Cronos la 140 si BF6 la 180. Eu sunt multumit. Merci de pont!

6. #10066 SP
    Member flaviud's Avatar
    Am luat si eu Silent Hill F la 170, dar codurile sunt random, eu am primit un cod la crearea contului - BANK40, care scadea mai mult decat cel cu APP30. Cu codul de referral castigi niste coins care se scad automat la comanda in limita a 15% din suma. Ms si eu pont Gabby95!

7. #10067 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am incercat sa iau si eu Battlefield 6 (am vazut ca unii l-au luat cu un pret foarte foarte bun) dar nu mi-a mers niciun cod (TAPNOV 500 / TAPNOV300 / TAPNOV200). Am incercat ieri toata ziua.
    Cum ati facut sa va mearga? Precizez ca nu e contul nou si am mai avut comenzi pe Trendyol, dar am inteles ca cele de mai sus nu tin cont daca e nou sau nu.

8. #10068 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Pretul bun il obtii daca ai cont nou, pentru ca asa iti da un 30% extra discount (unii au primit ceva cod la crearea contului care le-a dat 40% extra).
    Codurile de mai sus sunt valabile doar in anumite momente, nu tot timpul, trebuie sa tot incerci periodic si sa prinzi momentul.
    Mai trebuie sa ai in vedere ca aceste trei coduri sunt valabile doar pentru comenzi peste o anumita suma: cel cu 200 iti scade 200 lei si e pentru comenzi peste 700 lei, cel cu 300 e pentru comenzi peste 750 lei iar cel cu 500 pentru comenzi peste 1000 lei.
    Eu am prins valabil cel cu 300 zilele trecute.
    Daca iti da mesaj "codul nu este inca activ", trebuie sa mai incerci.

9. #10069 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Pretul bun il obtii daca ai cont nou, pentru ca asa iti da un 30% extra discount (unii au primit ceva cod la crearea contului care le-a dat 40% extra).
    Codurile de mai sus sunt valabile doar in anumite momente, nu tot timpul, trebuie sa tot incerci periodic si sa prinzi momentul.
    Mai trebuie sa ai in vedere ca aceste trei coduri sunt valabile doar pentru comenzi peste o anumita suma: cel cu 200 iti scade 200 lei si e pentru comenzi peste 700 lei, cel cu 300 e pentru comenzi peste 750 lei iar cel cu 500 pentru comenzi peste 1000 lei.
    Eu am prins valabil cel cu 300 zilele trecute.
    Daca iti da mesaj "codul nu este inca activ", trebuie sa mai incerci.
    Multumesc frumos

10. #10070 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Heads-up, codurile Tapnov200 si tapnov300 sunt active in acest moment pe Trendyol pentru cine vrea sa comande.

11. #10071 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Joc Metal Gear Solid Delta Snake Eater Deluxe Edition PS5 350 ron la altex.Joc Dragon's Dogma 2 PS5 redus si el tot la altex.

12. #10072 SP
    Manager paul's Avatar
    Banca Transilvania are un cod promotional "BTNOV" pentru Trendyol, detaliile in poza.
    Attached Images Attached Images oferta_bt_trendyol_cod_btnov.jpeg

13. #10073 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Mie nu imi arata absolut nimic ing-ul. E in aplicatie ceva?

14. #10074 SP
    Manager paul's Avatar
    Am mai citit o data cerintele, se pare ca era oferta de anul trecut. Cica Raiffeisen mai are cod acum.

15. #10075 SP
    Member codpin's Avatar
    Mie Raiffeisen nu imi arata nimic legat de trendyol. Am cautat si manual si cu search in ofertele lor din aplicatie. Poate nu vad eu si poate confirma alt user cu raiffeisen.

Oricum ala de la BT era slab, prag maxim de 100 lei.

16. #10076 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Hai să facem un thread dedicat pentru trendyol...

Sent from my KB2005 using Tapatalk

17. #10077 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Ghost of Yotei Collector's Edition PS5 este la 868 lei pe Altex.
    Reducere 30%.

https://altex.ro/joc-ghost-of-yotei-...pd/1000048818/

Cel mai probabil acelasi pret este si pe emag daca exista vanduta de ei.
    Mai nou am observat ca emag fac "match price" ori de cate ori Altex fac o reducere iar produsul respectiv este si pe emag si este vandut si livrat de emag.

LE: cum banuiam

https://www.emag.ro/joc-ghost-of-yot.../pd/DCLHJ03BM/

18. #10078 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Aruncati un ochi si pe celelalte jocuri Sony la Altex. De exemplu am luat azi Ghost of Tsushima cu 165 (desi ieri era redus la 200), Horizon Zero Dawn Remastered cu 100 (pentru colectie), Lego Horizon Adventures cu 70. Erau ok si Horizon Forbidden West Complete 160, The Last of Us (Part I 200, Part II 150), GoW Ragnarok 150, GT7 180, Death Stranding DC 100, Astro Bot 245 (am mai rotunjit).

https://altex.ro/jocuri-ps5/cpl/filtru/brand-3334/sony

PS: Pacat ca la noi in tara nu au bagat ofertele si la controllere.

19. #10079 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    PS: Pacat ca la noi in tara nu au bagat ofertele si la controllere.
    Au oferta la controllere pe amazon.de si transport gratuit.

20. #10080 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Gasiti o lista destul de interesanta de reduceri(multe "new lowest" prices) si pe PSN:
    https://psprices.com/region-ro/colle...st-prices-ever

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 504 of 507 FirstFirst ... 4 404 454 494 502 503 504 505 506 ... LastLast