Blur marked down $30 for Amazon Deal of the Day | Joystiq
Amazon's current Deal of the Day is on Bizarre Creations' grown-up kart racer, Blur, which is temporarily available for $29.99 on PS3 and 360, and $19.99 on PC.
Blur marked down $30 for Amazon Deal of the Day | Joystiq
Amazon's current Deal of the Day is on Bizarre Creations' grown-up kart racer, Blur, which is temporarily available for $29.99 on PS3 and 360, and $19.99 on PC.
OMG ! : Noutati
Modern warfare 2 prestige edition la 250 lei
Sunt curios cati dintre cei care au comandat vor primi un telefon care sa spuna altceva in afara de "ne pare rau dar nu mai avem jocul in stoc, si nici nu il mai aducem."
Dar eu nu inteleg de ce sunteti asa suparati ... E ca orice oferta , cu stoc limitat ... cat de limitat , numai RvsS stie ...
Cei care au prins sa zica mersi - ceilalti ghinion- data viitoare, cine stie -> pana una alta se gaseste pe amazon la 85 lire + transport
(la second hand) - nou este 100+ lire
eu am prins prestige pt xbox, dar am comandat cam in primele minute cand a fost lansata oferta.
nu ai ce face, cu ofertele nu te joci, sunt stocuri, sunt limitate, mai ales la pachete de genul.
pretul a fost excelent, mai ales ca aveam versiunea de ps3 deja, aceeasi editie, nu a stricat inca una pe xbox, la fel, mai ales la pretul ala.
Pagina Produsului - The Saboteur 139.9 RON (PS3)
Uncharted 2 - Platinum 149 ron (PS3).
Bookmarks