Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 502 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 10038

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #1301 SP
    Senior Member psypc2's Avatar

2. #1302 SP
    Member Aliosa's Avatar

3. #1303 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Fallout 3 PC 28ron Domo\Auchan GOGOOGOGOGOGOGOGOGO!!!111ONEONEONEunuunuunu

4. #1304 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Prince of Persia Forgotten Sands - Collector's Edition la Shopto - 19.85 lire (+3.5 transport in RO). E la preorder dar il vor aduce in curand pe stoc. Atat PS3 cat si XBOX

ShopTo.Net - Prince of Persia The Forgotten Sands Collector Edition - Sony PlayStation 3 (PS3)

Have fun!

5. #1305 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    La Altex in Plaza Romania , DS3 sub 200 de lei , nu mai retin pretul exact si cateva jocuri la preturi bune bune ... Take a look

Am vrut sa fac poze dar a sarit ca arsa o crizata de-acolo ... I-am explicat ca incercam doar sa le aduc clienti , nu sa le fur produsele ... dar .. pana mea .

6. #1306 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Am primit confirmarea de livrare de la shopto pt. Prince of Persia CE. Varianta de PS3 e in stoc.

7. #1307 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Prince of Persia Forgotten Sands - Collector's Edition la Shopto - 19.85 lire (+3.5 transport in RO). E la preorder dar il vor aduce in curand pe stoc. Atat PS3 cat si XBOX

ShopTo.Net - Prince of Persia The Forgotten Sands Collector Edition - Sony PlayStation 3 (PS3)

Have fun!
    Am si comandat ! Scria ca nu mai este disponibil decat pre-order asa ca am platit in avans sa fiu sigur ca il primesc de indata ce ajunge !

8. #1308 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    TheHut
    Attached Images Attached Images 201000628pb-hut-monster-midweek-email-v2.jpg

9. #1309 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

10. #1310 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Buy Transformers: Revenge of the Fallen (Xbox360�) - Play-Asia.com

Incredibil pret.

@naz - zavvi.com si thehut.com nu trimit pachete atat de mari la noi.

11. #1311 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Trecand ieri prin Diverta am avut surpriza neplacuta sa observ ca s-au scumpit toate jocurile...dupa ce ca unele dintre ele oricum nu mai sunt de "actualitate" si erau la preturi umflate acum au mai primit si un bump de ~ 10%...in ritmul asta si asa infima piata de vanzari jocuri console din magazine cred ca o sa dispara incet incet..si putem sa ne luam la revedere de la orice PSN, XBLive etc localizat...

12. #1312 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    La Altex in Plaza Romania , DS3 sub 200 de lei , nu mai retin pretul exact si cateva jocuri la preturi bune bune ... Take a look

Am vrut sa fac poze dar a sarit ca arsa o crizata de-acolo ... I-am explicat ca incercam doar sa le aduc clienti , nu sa le fur produsele ... dar .. pana mea .
    Si in Brasov la MediaGalaxy/Altex sunt la fel DS3-uri cu 195 RON.

Si cu pozele nu e vina lor, asa li se spune de mai sus, sa reactioneze fata de cei care fac poze. Le e frica rau de concurenta, habar nu am. O tampenie si dupa parerea mea.

Sa vezi in Metro cum fac daca e sa te prinda cu un aparat foto/telefon ca vrei sa faci poza. Ai spune ca au secrete ce tin de siguranta nationala.

13. #1313 SP
    Banned FormableTube's Avatar

14. #1314 SP
    Member Atrium's Avatar
    Pentru Final Fantasy si la Zavvi e pret foarte bun : zavvi.com - Final Fantasy XIII PS3

zavvi.com - Found 17 results for ""

Precum si :

zavvi.com - Found 26 results

15. #1315 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post

Have fun!
    Hai ca i-am dat si io acu. N-am bani de Black Phantom, asa ca ma multumesc cu asta

16. #1316 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Pagina Produsului

PROMOTIA ZILEI : Dragon Age Origins = 99 Lei
    PLATFORMA : Xbox 360

17. #1317 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by GhostyAbudy View Post
    Pagina Produsului

PROMOTIA ZILEI : Dragon Age Origins = 99 Lei
    PLATFORMA : Xbox 360
    Stoc: In curand.Deci.....
    LE: Cate ceva de la bodo http://www.bodopsx.ro/ps3/57-prince-...ten-sands.html
    http://www.bodopsx.ro/games/49-final-fantasy-xiii.html
    http://www.bodopsx.ro/games/47-assas...e-edition.html
    Cat si pentru Xbox360
    http://www.bodopsx.ro/77-prince-of-p...r-edition.html
    http://www.bodopsx.ro/xbox-360/66-alan-wake.html
    Si jocurile de ps3 de mai sus sunt la acelasi pret si pentru xbox

18. #1318 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    in ritmul asta si asa infima piata de vanzari jocuri console din magazine cred ca o sa dispara incet incet..si putem sa ne luam la revedere de la orice PSN, XBLive etc localizat...
    Nu e vina noastra ca nu vor sa fie competitivi. Ei tin cu dintii de jocurile bagate in stoc acum 2 ani la pret de 290-300 lei, gen Fifa 08, Devil May Cry 4 etc. Nu vor sa bage o reducere, o zi buna, avem alternative. Da, as intelege sa sustin piata locala de jocuri, dar nu la preturi de doua-trei ori mai mari decat putem obtine de pe amazon, zavvi sau diferitii baieti de pe CG. Asta e economie de piata sanatoasa: nu reusesti sa fii competitiv, esti halit de concurenta si mai degraba iti cauti alt domeniu de activitate.

Oricat s-ar cumpara din magazinele noastre, inca suntem o piata prea mica pentru a atrage atentia Sony & MS, sa investeasca ei in PS Store RO si XBL, povestea-i mai lunga.

19. #1319 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Gears of War 2 ( Game of The Year Edition ) 50 lei ( fara transport ), pe zavvi. Asta da pret lol.

zavvi.com - Gears of War 2 (Game of the Year Edition) Xbox 360

20. #1320 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 502 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast