Acum poate mai e si varianta ca a pus cineva pretul la plesneala (eu unul stiu ca faceam prin unele magazine de imbracaminte). Desi cel mai probabil este vina lor .
Acum poate mai e si varianta ca a pus cineva pretul la plesneala (eu unul stiu ca faceam prin unele magazine de imbracaminte). Desi cel mai probabil este vina lor .
la media galaxy din carrefour pitesti sunt cateva jocuri bunicele gen lost planet kameo si mai sunt la 99 ron.. si lost planet e limited edition cu artwork carte si dvd..sunt misto dupa mine, le-am luat pe amandoua
GameShop: Prototype = 219.87 lei
cu reducere pt membrii CG: 186.89 lei (transport inclus)
De pe site-ul gameshop.E simplu. Trebuie sa cumparati jocuri in valoare de peste 299,9 RON si veti primi pentru doar 0,01 RON in plus (un pret simbolic) un cod de membru al Clubului GameShop.ro pe care il puteti introduce pe sit pentru o beneficia de avantaje. Comanda dumneavoastra este considerata acceptarea acestei sume de 0,01 RON drept pret pentru acest card de membru..
..::GameShop.ro::..
In lumea mea, citeste daca nu crezi, o fi si pe site, eu nu vizitez decat forumul.
pe GS reducerea este de 10%. cu codul de aici de pe home beneficiezi de 15% reducere
chill guyssunt reduceri diferite
Jocuri la 5 lire !TheHut.com: Games
Intr-adevar, TheHut sunt foarte neseriosi. Si eu am patit-o de doua ori cu ei. O data am astept o luna sa mi vina un joc ca dupa aceea sa mi spuna ca nu mai stiu ce sa intamplat cu el (pana la urma mi au bagat banii la loc). A doua oara am comandat doua jocuri noi, si le am primit uzate, zgariate (carcasele). Cel mai mult m a deranjat faptul ca nu au precizat ca erau SH.
Anyway, ei au cele mai bune oferte...cred ca asa reusesc sa supravietuiasca.
Sa vezi cum e cand stai 5 saptamani pentru un joc, care vine desigilat si cu carcasa zgariata... Fix in ziua in care vroiam sa le trimit pe fax hartia pentru refund am primit avizul la joc. Macar s-au oferit sa-mi trimita o carcasa goala sa o schimb, pacat ca jocul era platinum si mi-au zis ca au doar carcase normale, so... Oricum nu mai iau de la thehut pana nu vad ca se schimba ceva la trimiterile astea internationale.
Pana atunci, ShopTo ftw!
ontopic: Resident Evil 5 (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games
NFS Pro street - 49 Lei.
Joc NFS PROSTREET pentru XBOX360 EA7040023
Bookmarks