Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 502 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 10032

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #321 SP
    Member sentyno's Avatar
    Acum poate mai e si varianta ca a pus cineva pretul la plesneala (eu unul stiu ca faceam prin unele magazine de imbracaminte ). Desi cel mai probabil este vina lor .

2. #322 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

3. #323 SP
    Member Bugghy's Avatar

4. #324 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    la media galaxy din carrefour pitesti sunt cateva jocuri bunicele gen lost planet kameo si mai sunt la 99 ron.. si lost planet e limited edition cu artwork carte si dvd..sunt misto dupa mine, le-am luat pe amandoua

5. #325 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    GameShop: Prototype = 219.87 lei

cu reducere pt membrii CG: 186.89 lei (transport inclus)

6. #326 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    cum beneficiez de reducere pe gameshop?

7. #327 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    E simplu. Trebuie sa cumparati jocuri in valoare de peste 299,9 RON si veti primi pentru doar 0,01 RON in plus (un pret simbolic) un cod de membru al Clubului GameShop.ro pe care il puteti introduce pe sit pentru o beneficia de avantaje. Comanda dumneavoastra este considerata acceptarea acestei sume de 0,01 RON drept pret pentru acest card de membru..
    De pe site-ul gameshop.

8. #328 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    De pe site-ul gameshop.

Uziwood tu pe ce lume traiesti ? Poti sa faci rost de cod gratis de pe prima pagina a site-ului ( consolegames.ro ) in stanga codul este scris cu rosu .

9. #329 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    ..::GameShop.ro::..

In lumea mea, citeste daca nu crezi, o fi si pe site, eu nu vizitez decat forumul.

10. #330 SP
    pe GS reducerea este de 10%. cu codul de aici de pe home beneficiezi de 15% reducere

chill guys sunt reduceri diferite

11. #331 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Jocuri la 5 lire ! TheHut.com: Games

12. #332 SP
    no way man. sunt la al3lea card

13. #333 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    no way man. sunt la al3lea card
    iar fratii lor de la zavvi nici nu au binevoit sa imi raspunda la mesaje de o saptamana, asta dupa ce mi-au trimis alt produs in loc de ce am platit. imi sterg contul si de la ei si de la thehut, avem destui hoti in romania

14. #334 SP
    Member sentyno's Avatar
    thehut sunt neseriosi o.O si eu care credeam opusul

15. #335 SP
    Intr-adevar, TheHut sunt foarte neseriosi. Si eu am patit-o de doua ori cu ei. O data am astept o luna sa mi vina un joc ca dupa aceea sa mi spuna ca nu mai stiu ce sa intamplat cu el (pana la urma mi au bagat banii la loc). A doua oara am comandat doua jocuri noi, si le am primit uzate, zgariate (carcasele). Cel mai mult m a deranjat faptul ca nu au precizat ca erau SH.
    Anyway, ei au cele mai bune oferte...cred ca asa reusesc sa supravietuiasca.

16. #336 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Intr-adevar, TheHut sunt foarte neseriosi. Si eu am patit-o de doua ori cu ei. O data am astept o luna sa mi vina un joc ca dupa aceea sa mi spuna ca nu mai stiu ce sa intamplat cu el (pana la urma mi au bagat banii la loc). A doua oara am comandat doua jocuri noi, si le am primit uzate, zgariate (carcasele). Cel mai mult m a deranjat faptul ca nu au precizat ca erau SH.
    Anyway, ei au cele mai bune oferte...cred ca asa reusesc sa supravietuiasca.
    Sa vezi cum e cand stai 5 saptamani pentru un joc, care vine desigilat si cu carcasa zgariata... Fix in ziua in care vroiam sa le trimit pe fax hartia pentru refund am primit avizul la joc. Macar s-au oferit sa-mi trimita o carcasa goala sa o schimb, pacat ca jocul era platinum si mi-au zis ca au doar carcase normale, so... Oricum nu mai iau de la thehut pana nu vad ca se schimba ceva la trimiterile astea internationale.
    Pana atunci, ShopTo ftw!

ontopic: Resident Evil 5 (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games

17. #337 SP

18. #338 SP
    Member reborn2603's Avatar

19. #339 SP
    au filtrarea aiurea dar gasesti mai multe ieftine

20. #340 SP
    Member sentyno's Avatar
    hmm gameshop si emag comunica intre ei cand fac reduceri ? JK
    Facebreak 49,00

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 502 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast