Far Cry 3 PS3 | Zavvi.com - �24.95
Far Cry 3 Xbox 360 | Zavvi.com - �24.95
Darksiders II - PS3 - ShopTo - 10.85 lire
Skyrim Premium Ed. - xbox - 24 lire
Skirim Premium Ed. - PS3 - 25 lire
La game.co.uk - editia contine: un tricou L, o carte, concept art, bonus disc cu goodies si evident jocul. La 25 de lire e mai ieftin decat editia normala
Sariti pe RobertDinu cu incredere!
Merry Xmas!
---------- Post added 24-12-2012 at 10:37 PM ----------
Dragon's Dogma - 10 lire pe amazon.co.uk
Se mai poate comanda de pe ZAvvi si TheHut cu livrare in Romania???Si cum as putea obtine un cod de reducere?Va multumesc pentru informatii.Sarbatori fericite!
de lene, se pune aceiasi intrebare pe toate paginile.
Ca sa scapam, unu se sacrifica si raspunde. Da se poate comanda. Codurile de reducere (atunci cand sunt disponibile) le gasesti in topicul dedicat codurilor de reducere (aici va trebui sa faci un efort sa gasesti topicul)
Craciun fericit tuturor!
Sute de oferte pentru titluri deja aparute si pentru pre-comenzi. Toate acestea sunt valabile numai pentru PC. As pute spune un paradis al gamerilor pe PC.
https://www.greenmangaming.com
Hitman: Absolution PS3 | Zavvi.com - 17.99 �
Am cumparat eu de la ei. Sunt foarte OK, dar cum spune si iPaul, sunt jocuri in format digital, nu discuri. La multe dintre vand de fapt un key pe care il inregistrezi pe Steam. Au preturi bune si sunt in dolari (yay!), si vouchere publice care se pot aplica deja peste reduceri existente. De exemplu zilele astea mi-am luat Alan Wake Collector's Edition (steam key) cu 6.12 dolari. Era la -75% si am mai folosit inca un voucher de -30%. Pt jocurile care nu folosesc Steamworks, au un client propriu foarte light (Capsule) prin care le downloadezi si rulezi.
Ma poate ajuta cineva sa gasesc un NFS Carbon SH pentru PS3? pe okazii am gasit unul dar e cam scump pentru un joc atat de vechi.
Save 75% on Grand Theft Auto Complete Pack on Steam
Toata seria GTA ~35 RON.. eu zic ca merita![]()
Bookmarks