sunt curios daca ia cineva de akolo!
Pentru toti cei din Constanta: Guitar Hero Aerosmith bundle cu chitara la Diverta in Tomis: 200 RON !
De Playstation 2. Am uitat sa mentionez. Au si Guitar Hero: Metallica, tot de PS2, doar ca e 300 sau 400 ron, am uitat. Nu stiu de ce diferenta asta de pret.Bine, Metallica e MULT mai awesome decat Aerosmith, dar totusi...
![]()
Se pare ca au modificat pretul:
Consola Sony Playstation 3 Slim 250GB negru + joc Need For Speed: Shift
Dar m-a sunat un operator de dimineata si mi-a fost confirmata comanda la 1010 RON.. Vedem maine![]()
Am vazut CoD 5: WaW Limited Edition ( 360 edition ) cu 200 RON parca la Diverta in Constanta ( Tomis ).
Mall vitan -> Media Galaxy
Jocuri de Wii (cateva titluri) - 45-60 RON ->
Jocuri de Xbox 360 (cateva titluri) -> 20 -> 60 RON - ce imi aduc aminte Football Manager 2008 22 - RON/ Walle - 40 - 50 ron
Jocuri de DS cateva titluri -> 20 - 50 RON -> elite beat agents, harvest moon ds, 42 clasicgames si inca vreo 2-3 (ciudatele)
Dati o fuga pana acolo cu bani la voi nu o sa va para rau.
L-am luat pentru nkoder .. daca imi ziceai (oricum mai erau 5 sau 6 bucati .. so hurry up) - elite mai erau 2 cred
@ Rodarkone: Si eu am luat harvest moon DS :X tot azi cu 40 ron
dar EBA nu era
@Deathwings:...Eu le-am gasit in mall la Altex. Daca gasesc iti rezerv unu'?
@Bugghy:Iti tinem pumnii...Eu am fost a doua zi la cei din valcea si au facut pe prostii...trebuia sa fi plasat o comanda de seara atunci cand vazusem oferta.
Madk91 - dupa cum am zis Harvest Moon DS erau vreo 5-6 deci ... eu zic ca daca te grabesti ai sanse sa gasesti 1 bucata maine
I don't get it, mie imi apare la 45 EUR. Te referi la versiunea cand se cumpara 4 bucati? Aprox 34 EUR?
Varianta box in RO e cam 37 EUR ca si comparatie.
---------- Post added 16-10-2009 at 03:00 AM ----------
Au onorat comanda la pretul la care a fost facuta?
Bookmarks