Sunt aceleaşi ?
http://www.flanco.ro/joc-god-of-war-...ps3-66503.html
JeneI se refera la jocul gow collection - ps vita, se poate lua free de pe psn US, doar cei cu ps plus ( ma rog, se putea astazi cand l-am luat noi, de dimineata).
Dragilor, nu interesează pe nimeni că v-ați luat 15 bucăți la nu știu ce promoție să împărțiți la rude, vecinilor de palier sau să lăsați zestre copiilor.
Am aprecia dacă nu ați mai polua atât de mult cu offtopic, nu fac cinste nimănui acest gen de postări anoste și lipsite de esență.
MEDIA GALAXY | Grand Theft Auto V Special Edition PS3 - 229,90 lei
MEDIA GALAXY | Mafia II PS3 - 59,90 lei
Buy Defiance Collector's Edition - Only at GAME on Xbox 360 | Free UK Delivery | GAME
Defiance GAME Exclusive Collector's Edition for Xbox 360 includes:
•Hellbug Statue
•Art of Defiance Art Book
•Soundtrack and Bonus DVD
•VBI Contract
•Two Defiance post cards
•In-game Items
Ark Hunter Infiltrator Outfit
Hydra Heavy Weapon
Exclusive weapon
VBI Sentinel Shield
7 Day scrip boost
7 Day XP boost
Lock Box
+5 Inventory
In-game title: Badlands Drifter
Super pret! Sariti:
https://www.videogamesplus.ca/advanc...ntials&x=0&y=0
Sniper 2 Collectors edition am vazut azi la Media Galaxy din Orhideea mai aveau 3 bucati
Killzone Trilogy am vazut 2 bucati la Flanco in Orhideea
Cea mai tare editie de colectie am vazuto la Titanfall
IEFTINOAR 1399.90 lei
Mi se par super idioti ca au adus atatea de au pe stoc mai mult de o bucata . La ce pret si ce dimensiuni are e cosmarul magazinului fizic , 3 bucati si ti-au ocupat toata sectiunea gaming a magazinului![]()
Bine ca au antifurt sa nu il bagi in buzunar si sa pleci fara sa-l platesti![]()
Mi-am adus aminte!!!
Mai avea la Media Galaxy Feeria una bucata Injustice Gods Among Us:Red Son Edition(cea cu steelbook rosu)
Battlefield 4 Xbox 360 la Media Galaxy 119,9 Lei - MEDIA GALAXY | Battlefield 4 Xbox 360
Pentru constanteni: sunt 3 buc. pe stoc in MG Tom.
Pret bun
The Lord of the Rings: War in the North - Collector's Edition Xbox 360 - 119.90 RON
The Lord of the Rings: War in the North - Collector's Edition PS3 - 119.90 RON
Bookmarks