Ofer si eu la schimb "Bionic Commando".Daca intereseaza pe cineva please PM me !
Castlevania Lords of Shadow ,as vrea sa l dau la schimb cu Enslaved , daca il are cineva PM me!
FIFA11,HEAVY RAIN(MOVE EDITION),SPORTS CHAMPIONS,GT5 ... sper sa le joc pe o PS3 SLIM 320GB,curand ... asta,dupa ce dau ce`i la semnatura ...
pana atunci,hai la biliard(unde?) ...![]()
wackorine - ma intereseaza pe mine acel laptop , iti dau PS3 Slim 250Gb , 2 controllere + 2 jocuri ?
Consola este in cutie , folosita maxim 10 ore in total , nu m-am jucat decat Modern Warfare 2 pe ea.
Club 300 sau groapa(langa Billa) ?
Mi se par mesele mai bune in 300.
man,tocmai ce am primit una bucata PS3 SLIM 320GB FIFA11(SIGILATA) ... sunt interesat sa schimb FIFA11 cu GT5 ori HEAVY RAIN(MOVE EDITION) ... de asemenea,dispus la un schimb de console:cea de 320GB contra uneia identice dar cu MOVE CONTROLLER(CONTROLLER,EYE CAMERA&SPORTS CHAMPIONS) ...
dell,rezervat pana luni(oricum,nu eram interesat de vreun schimb) ...
altfel,cu biliardul ... mai buna ar fi o intalnire,o reunire,un fel de party cu console(jucam,bem ... )![]()
o camera inchiriata pe 24h,eventual o garsoniera,la cineva ... sigur,cam dificil ca nu ne cunoastem ...![]()
am mai vazut prin gazeta de sud,anunturi ... ca in bucuresti,inchiriaza cu ziua ... sigur,nu ne ducem toti deodata la inchiriat ca se sperie proprietarul ...![]()
Daca rezolvati cu locatie eu vin cu consola(Ps3) sau daca vine altcineva vin cu un controller +COD4,MW2 si Black Ops
Bookmarks