Da, la COD7 am avut intarzierea. Discount-ul il voi putea aplica la ACB?
ii apare acolo domnisoarei cand ne suna ca suntem eligibili pentru 20% din pretul de pe factura de la cod7?
cum se procedeaza mai exact?
1. Suna colega mea: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Dumneavoastra: Da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat sa il primesc, am 20% reducere.
3. Colega mea: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. Ok.
![]()
1. Suna de la gameshop: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Eu: Pai da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat de m-a luat naiba in ziua respectiva sa il primesc, am 20% reducere, ca de nu vin la tine cu OPC, RPC, DIICOT, INCOT, samd...
3. Gameshop: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. NUUUUU, Nu este deloc ok!
*acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
RvsS - i love you!![]()
N-ai scris bine!
Așa.1. Suna de la gameshop: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Eu: Pai da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat de m-a luat naiba in ziua respectiva sa il primesc, am 20% reducere, ca de nu vin la tine cu OPC, RPC, DIICOT, INCOT, samd... + sida
3. Gameshop: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. NUUUUU, Nu este deloc ok!
*acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
RvsS - i love you!![]()
*p.s.
I love RvsS 2![]()
RvsS cand vom avea un raspuns pentru Gran Turismo 5 ca mai sunt cateva zile,e pe cale sa apara!
Multumesc,(cand vom avea o confirmare?)
Am pus intrebarea, astept un raspuns. Imi pare rau, dar pana nu am raspunsul nu pot sa estimez cand voi avea raspunsulE un cerc vicios.
eu tot astept codexu la asasin... imi e sa nu ma sune pt confirmarea la auditore inainte sa bagati codexu pe site![]()
Hmm, dar daca n-am avut precomanda la COD 7, si nici macar nu l-am cumparat, dar am fost solidar cu colegii mei forumisti si ofensat de aceasta intarziere majora, ce reducere primesc?![]()
Salutare, te rog posteaza cand veti fi terminat cu trimisul costumelor de avatar pe e-mail. Merci. Tot scriu pentru ca mai am doi "copchii" care ma tot intreaba "are we there yet? are we there yet?"
By GamersRO in forum Console Club
By erik95 in forum HiFi
By reven in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks