Si cand va disponibil pt pre-comanda?
Multumesc.
Razvan, Final Fantasy XIII o sa aduceti? Daca da, pe cand un pre-order?
Veti mai aduce Fight Night Round 4?
Salut, Razvan! Am primit azi comanda si cand am deschis coletul, am gasit SILENT HILL THE ROOM pentru PS2 in timp ce eu am comandat pentru PC. Cum procedam?
Da-mi te rog nr telefon sau nume pe PM.
Stiu ca abia acum a fost anuntata versiunea de colectie pentru Dante's inferno dar, stiti cumva daca veti aduce Dante's inferno: Death Edition ptr xbox360?
Da, vom aduce. Pe site in curand.
Răzvan,
...niște prieteni, mai vechi, m-au rugat să te �ntreb că ce se mai aude de Tekken 6: Limited Edition (X360)? :witch:
Am vb. cu ei pe mess și le-am făcut c�teva poze. Nu prea arată �nc�ntați de ideea că tot �nt�rzie jocul :-S
Cu primii 4 ma descurcam, dar Al Bundy e prea mult pentru mine. Jocul este in stoc si sper sa poata pleca azi catre tine.
Inca o editie de colectie a foat anuntata azi, asa ca.... Veti aduce Aliens vs Predator Hunter Edition?
Nu distribuim Sega din pacate. Nu cred ca vom aduce acest joc.
cateva poze de la evenimentul organizat de Gameshop, cu juniorul in semifinala :D
din pacate a iesit pe locul 4 dar cu multumirile de rigoare, va primi un premiu de consolare.
keep up the good work guys ;)
cheers
Bravos, felicitari ! Cum a fost pana la urma tot concursul a fost pe easy ?
mediu :) dar frumos evenimentul
Looking great there :)
Salut Razvan , veti avea reduceri acuma de sarbatori pentru consolele XBOX360 ??
salut, cate console Xbox 360 Elite Holiday Value Bundle mai aveti? as vrea sa o comand pe 14-15 luna asta, credeti ca mai raman cateva?
Multumesc Gameshop inca o data pentru inca o comanda venita foarte repede, de data asta fara probleme.
Singura mea nemultumire e ca aveti stoc asa de limitat la promotii. Se duc aproape imediat ce sunt puse pe site... pandacii astia...
Astept noi jocuri la promotie sa mai dau repede inca o comanda! Sper sa prind mai multe de data aceasta!