Am primit azi jocurile, nu au avut discount dar tot sunt multumit ca nu au avut costuri de livrare.
Am primit azi jocurile, nu au avut discount dar tot sunt multumit ca nu au avut costuri de livrare.
g.g - merge din prima codul de membru al forumului, dar trebuie sa fii logat in contul tau ca sa poti sa il folosesti. Daca ai probleme cu contul, da-mi pe PM adresa de email sa vada daca pot sa il activez eu.
Studentul - mea culpa, ne-am concentrat pe promotiile acelea multe si am lasat mai mult promo a zilei. Se va inlocui in curand.
Cateva intrebari: Jocul Left 4 Dead 2 este in stoc?Acolo zice in curand, desi a aparut de mult timp.Este varianta cenzurata sau necenzurata?Coperta jocului care e pe site este (va fi) cea reala?Stiu ca in Anglia se vinde cu coperta aia,coperta normala fiind(vezi atasamentul)
Left 4 Dead 2 PC nu mai este in stoc, dar varianta de Xbox 360 este.
Tara noastra este parte din UE si are Pegi rating. Coperta are 18+ pe ea, asa cum este pe site.
Coperta pusa de tine este pentru SUA.
Coperta e pentru Europa.Achizionat in Europa *sageata in jos*
Pagina Produsului este ceva gresit?
salut, acum am dat o comanda de un xbox 360 elite holiday bundle cam candcrezi ca ar ajunge(stau in bucuresti)
Nu, e corect pretul.
---------- Post added 16-12-2009 at 11:14 AM ----------
dragos - depinde cand confirmam telefonic. Daca se confirma azi pana la 12-13 ajunge maine. Daca se confirma dupa aceasta ora vei primi la telefon informatiile.
garantia va fi in pachet?merci anticipat de raspuns
Da, este in pachet.
am fost sunat de la voi, maine vine:x
Salut!
Aduceti cumva si bundle-ul de PS3 cu HDD de 250GB si Uncharted 2...asa de sarbatori :) ?
Multumesc.
P.S.
Dar cine distribuie Sega in romania?
Nu cred ca il vom avea inainte de Craciun.
De Sega se ocupa TNT Games.
S-au adaugat multe jocuri pentru precomenzi - Dante's Inferno (inclusiv Death Edition), Battlefield Bad Company 2 (inclusiv Limited Edition) si altele.
---------- Post added 16-12-2009 at 09:17 PM ----------
Vom incerca sa aducem bundle-urile cu Dirt 2, cu Assassin's Creed 2 si Uncharted 2. Inca nu e confirmat, dar sa vedem ce se poate face.
Si pentru xbox 360 ce bundle-uri mai aduceti ?
Multumesc
Excelent prețul la Dantes Inferno Death Edition =D> - am și dat pre-order
...celelalte jocuri nu ma interesează, nu-s genul meu.
a venit azi(XBOX-ul) seriozitate maxima
eu inca nu am primit niciun raspuns de la curier si au trecut 48 de ore:| imi puteti da numarul de la fan curier galati sau ii puteti contacta voi?