Nu stiu daca ai observat dar pe acest forum se prefera limbajul IRC... adica cu tz, sh, si alte alea, nu se pune baza pe liniute si caractere romanesti.... daca am scris ceva ilizibil sau indescifrabil, atunci da, poti sa ma corectezi, dar sa ma corectezi gramatical pe un forum... unde nu se cere... mi se pare penibil :) oricum, mersi pt 'lectie' ;) eu nu sunt suparat asa tare de faptul ca ati tot prelungit mutarea, ci pe faptul ca dupa ce am stat atata timp, acum s`ar putea sa raman si fara consola... desi asa cum am eu mail`ul cu confirmarea comenzii, sigur aveti si voi intr`o lista comanda (si e de pe 13!)... e foarte bine ca mutati depozitul, si ca vreti rezultate mai bune; problema e timing`ul... cui naiba ia dat prin cap sa faca mutarea tocmai in per nov-dec?! spui ca pierzi pe o parte si castigi pe alta.. pai tu ai impresia ca cei care au patit`o o data cu gameshop o sa mai apeleze la ei? sau ca o sa recomande acest magazin vreodata cuiva? poate cu alta ocazie o sa iti dau si eu niste lectii de marketing...
p.s. Daca aveam posibilitatea sa iau PREMIUM din alta parte... luam de mult... pe piata se gasesc Arcade`uri si Elite`uri, nici unul din pachete nu este ce imi doresc... intradevar, mai sunt site`uri care comercializeaza premium... dar ghici ce? toti asteapta dupa depozitu` vostru pt. ca tin in mod direct de Best D.; daca nici data de 2,3,4,5 nu e sigura, eu iti propun sa scoateti site`ul ala de pe net, sa nu mai induceti in eroare, si sa il puneti la loc cand veti fi operationali.