X Zaktan XI - se poate anula in momentul in care esti sunat pentru confirmare. Nu se anuleaza prin email sau sunand tu. Cand suna colega mea si intreaba daca trimitem sau nu, atunci nu este nicio problema sa spui ca nu mai doresti sa il trimitem.
X Zaktan XI - se poate anula in momentul in care esti sunat pentru confirmare. Nu se anuleaza prin email sau sunand tu. Cand suna colega mea si intreaba daca trimitem sau nu, atunci nu este nicio problema sa spui ca nu mai doresti sa il trimitem.
Razvan xbox 360 superelite cu mw2 e in stoc? Mersi.
Amur - nu cred ca mai este, voi verifica maine.
Razvan, AC2 tot de la greci vin?
ms
BoDoPSX - Nu.
---------- Post added 25-11-2009 at 11:03 AM ----------
Anunt in premiera - la orice model de consola PS3 achizitionat dam gratuit si un joc Tekken 6.
Inca nu e banner pe site si stocul e limitat.
Razvan, voi mai fi sunat odata cand veti primi AC2 in stoc daca am fost deja sunat in ziua cand am dat comanda? Si pentru ca nu am primit in ziua aceea un email de confirmare dar am fost sunat, e vreo sansa ca, comanda mea sa nu se fi inregistrat?
Intreb pentru ca vreau sa fiu sigur ca mi s-a inregistrat comanda pentru a nu fi nevoit sa astept mai mult decat este necesar :P.
Da-mi PM cu numarul tau de telefon si voi verifica maine daca s-a inregistrat. Da, vei fi sunat din nou cand avem jocul in stoc.
Razvan, aveti Assassin 2 pe stoc? A venit?
Raskolnikov1944 - este in transport si va ajunge pe noi vineri pe 27 sau luni pe 30. Sunt sanse mai mari sa fie luni, 30.
Razvan, jocul asta mai ajunge? ca am pre-comanda la el si nici un semn. mersi.
Pagina Produsului
felixxx - tocmai a venit. Imi dai un PM cu nr. telefon ca sa o rog pe colega mea sa te sune maine ?
---------- Post added 25-11-2009 at 09:03 PM ----------
Ceva important:
Acum ca poate nu este suficienta promotia zilei, vom introduce promotii la fiecare platforma, in sectiunea lor, de exemplu Listare platforma. (stiu ca acum nu e nimic :) )
Nu vor fi jocuri foarte noi, dar preturile vor fi mici.
RVSS,aC2-urile ne vor ajunge noua pe 30 sau pe 27,sau abia tunci le primiti voi?
playstation 3 va avea pretul de magazin (1.299,90 RON) ?
RvsS, exista vreo sansa sa se aduca Soul Calibur 4 pt xbox la promotie din nou?
Acum cateva luni a fost 60ron dar l-am ratat.
10x
Produsul este pe site Listare platforma.
Pentru o perioada limitata, se da si un joc Tekken 6 la orice consola PS3 achizitionata.
Răzvan, a ajuns Tekken-ul? :p
Cel mai probabil pe 30 le primim noi.
---------- Post added 26-11-2009 at 12:02 PM ----------
Din pacate nu, nu mai aducem acest joc.
---------- Post added 26-11-2009 at 12:03 PM ----------
RonanN1 - inca nu.
Salut RvsS ceva noutati despre cand o sa fie pe stoc Midnight Club Complete Edition Platinum PS3.
Multumesc.
razvan mai aduceti Xbox 360 Elite 2009 Holiday Bundle(cu lego batman si pure)?
Derekgl - da, este in stoc. Da-mi nr. tau de telefon pe PM ca sa verific.
dragos - nu se mai fabrica aceea, dar o alta consola Elite si o alta consola Arcade vor fi introduse pe site in cateva zile.
---------- Post added 26-11-2009 at 04:13 PM ----------
S-a mai adaugat o consola PS3:
Pagina Produsului