Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 452 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 206 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2101 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Khan - ok, am transmis aceste informatii si astept un nou raspuns. Multumesc.

2. #2102 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    personal mi se pare o mare mizerie. acum ma gandesc cu groaza la precomanda pe care o am la Dragon Age CE :-s

hope it helps
    si eu am precomanda la CE de Dragon Age (X360) de aproape o luna, unul dintre motive fiind codul pentru armura de ME2. daca lipseste acest cod atunci prefer sa iau din alta parte. astept si eu un raspuns ca sa stiu ce fac.

3. #2103 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Hmm, noi nu desfacem pachetele, au venit ieri si au plecat exact asa cum au fost primite.
    Sa nu ma intelegi gresit. Nu am spus ca este bataie de joc din partea voastra. Acel producator ar fi trebuit sa va anunte din timp de lipsa acelor cartoane. Se pare ca la mine este ghinion ca lipsesc brelocul si stick-ul, ceilalti avandu-le. Offf

4. #2104 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    h0stile - am intrebat la EA si mi s-a raspuns oficial ca exista si in pachetul pentru noi continutul descarcabil. De fapt, din cate stiu eu, doar MS face pachete diferentiate, in rest nu sunt diferente la alti publisheri.

Dj Mo - am intrebat si despre lipsuri si daca ne vor inlocui aceste obiecte ti le vom trimite.

5. #2105 SP
    Member Skaar's Avatar
    Inca nu am primit telefon pentru a confirma comanda "episodes from liberty city". Abia luni se va trimite acest joc spre mine? Pentru ca niciodata nu am fost sunat mai tarziu de ora 11...

6. #2106 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Te rog da-mi numarul tau de telefon pe PM ca sa verific.

7. #2107 SP
    Member Skaar's Avatar
    Ok, ti-am trimis numarul/numele/adresa de email pe PM.

8. #2108 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am rezolvat

9. #2109 SP
    Member Skaar's Avatar
    Am primit telefonul de confirmare in urma cu 2min.
    Mersi Razvan

10. #2110 SP
    Junior Member marca's Avatar
    Consola Xbox 360 Elite Holiday Value Bundle acum ca este in stoc ... se poate comunica daca este jasper! multumesc!

11. #2111 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    marca - nu se poate comunica oficial pentru ca nu se verifica individual fiecare consola. Este evident ca, fiind un bundle nou, cu o consola Elite noua, 99% sunt Jasper. Dar, pentru ca nu le putem inspecta pe fiecare in parte si producatorul nu comunica acest aspect, nu putem confirma nici noi, nu putem afirma ceva de care nu suntem siguri.

Oricum, bundle-ul cu Forza care a aparut in acelasi timp este Jasper, asa ca...

12. #2112 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by marca View Post
    Consola Xbox 360 Elite Holiday Value Bundle acum ca este in stoc ... se poate comunica daca este jasper! multumesc!
    Ia-ti cu incredere ca este Jasper! Altfel de chipseturi in consolele din bundle-urile noi nu mai gasesti - a fost mutarea castigatoare in razboiul cu RROD.

13. #2113 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Despre Forza 3, Microsoft a comunicat:

Masinile extra sunt in pachetul VIP, deci nu pot fi accesate din editiile limitate de la noi din pacate.
    Au promis ca ne vor trimite acele keychains, daca le primim le putem trimite spre cei care nu le-au primit.

Se pare ca pretul nostru este mai mic pentru editia Limited decat cel Limited care cotinea si bonusurile de Live, dar stiu ca multi dintre voi au achizitionat limited pentru acele bonusuri.

Regret ca nu pot face mai mult in acest moment. Pentru viitor voi intreba de 10 ori inainte exact ce continut au editiile Limited. Mentionez ca aceasta problema este doar in cazul Microsoft.

---------- Post added 30-10-2009 at 04:09 PM ----------

In alta ordine de idei, Assassin's Creed 2 a fost introdus pe site, dar cantitatea de White este extrem de limitata, asa ca daca doriti sa faceti precomanda, va rog sa va grabiti. Dupa ce vom atinge numarul de precomenzi egal cu cantitatea pe care o vom primi, vom scoate de pe site aceasta editie.

14. #2114 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Asta ce contine si ce nu din varianta White de pe afara? La ce noroc am, parca vad ca imi ajunge fara figurina.

15. #2115 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    living in Romania tanananananaaa

Printre stelutele din videoclip se enumera si multe dintre "goodies" pe care nu le primim in editiile limitate deoarece suntem din lumea a 3-a!

16. #2116 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    fata de black edition asta e chiar cheala
    Attached Images Attached Images assassins_creed_ii_4483.jpg

17. #2117 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dj Mo - am precizat ca in cazul Microsoft sunt pachete diferite si ca nu avem informatii conform carora alti publisheri ar proceda la fel. Pentru Assassin's Creed am cerut o confirmare a a continutul pachetului. Cele 2 bonusuri sunt statueta si 1 quest in plus fata de jocul standard si am cerut confirmare.

Am discutat mai devreme despre marimea pietei oficiale de la noi - editia Black se poate achizitiona daca luam un anumit numar din editia standard. Din pacate, pentru ca nu avem inca o cerere atat de mare, nu am putut sa o aducem. Si la editia White este necesar sa iei un numar din editia standard, aici am putut sa comandam cateva, pe care le-am pus la precomanda.

18. #2118 SP
    Junior Member dove's Avatar
    Consola "Xbox 360 Forza Motorsport 3 Elite Bundle" a disparut de pe site ?

19. #2119 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    dove - consola cu Forza de 120 GB s-a epuizat si nu cred ca se va mai fabrica, de aceea am scos-o. Daca va reveni in stoc, va reveni si pe site. Intre timp, sunt in stoc Elite Holiday si Super Elite Forza Motorsport 3.

20. #2120 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca am precomanda la MW 2 in cat timp de la lansare il voi avea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 452 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 206 ... LastLast