Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 452 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2261 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Da.

2. #2262 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Am si eu o intrebare:
    Daca am facut pre-comanda la AC2 ieri,jocul imi va ajunge fix pe 20?

3. #2263 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Daca citeai o pagina in urma, gaseai raspunsul la intrebarea ta.

4. #2264 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Pagina Produsului
    I se poate atasa Hard cumparat separat?
    Ai 800 de posturi pe forumul asta, majoritatea la xbox360 si nu sti daca poti pune hard unui xbox Arcade.
    Logic ca poti pune

5. #2265 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Stiu dar voiam sa fiu 100% sigur....

6. #2266 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu uitati de mine, va rog

7. #2267 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    X Zaktan XI - verificam si te anunt in scurt timp. In acest moment nu pare ca ajunge pe 20, dar sa vedem.
    MrIacob- da, se poate adauga un hdd consolei, dar nu comercializam in acest moment hdd.

---------- Post added 16-11-2009 at 11:32 AM ----------

Razorel - da-mi PM cu numele si numarul de telefon si verific.

8. #2268 SP
    Ti-am trimis.
    Poti sa verifici, te rog? N-as vrea sa pierd transportul de azi.

---------- Post added 16-11-2009 at 12:12 PM ----------

Gata, s-a rezolvat

9. #2269 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    tray - da, indeplineste.
    am trimis consola prin fan curier azi ,cam in at timp ar trebui sa imi ajunga inapoi?

10. #2270 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    tray - oficial in 15 zile din momentul in care o primim, dar la noi se rezolva mai repede. Nu dau niciodata un termen inainte sa plece consola de inlocuire de la noi astfel incat sa nu avem probleme.

Totusi, daca la noi consola nu manifesta semne de probleme, nu o putem prelua in garantie. Am inteles ca face random probleme si o testam, dar daca nu prezinta nicio problema nu ne este acceptata mai departe.

11. #2271 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca fac o comanda la Xbox 360 Arcade in cate zile imi va ajunge? Eu stau in Craiova.

12. #2272 SP
    Member maweryck's Avatar
    ce avantaje am daca incep sa-mi fac "cumparaturile " de la gameshop.ro ? am auzit de niste reduceri ...niste carduri ...nu stiu prea multe . Pana acum nu am cumparat d'acolo decat bad company ps3 .

Nu vreau sa par ciudat dar intreb pt ca vreau sa-mi fac niste calcule

Bafta

13. #2273 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    ce avantaje am daca incep sa-mi fac "cumparaturile " de la gameshop.ro ? am auzit de niste reduceri ...niste carduri ...nu stiu prea multe . Pana acum nu am cumparat d'acolo decat bad company ps3 .

Nu vreau sa par ciudat dar intreb pt ca vreau sa-mi fac niste calcule

Bafta
    http://www.consolegames.ro/ ai in partea din stanga un cod scris cu rosu (sub imaginea publicitara cu gameshop) Cod discount: xxxxxx . Cu acel cod ai reducere 15% la multe produse de pe siteul gameshop si transport gratuit. Cand intri pe site, dai add to basket la un produs si apoi poti sa introduci acel cod si iti reface calculul.

Mai poti sa ai 10% reducere daca ai card de membru pe care il obtii daca faci o comanda de peste o anumita suma.
    All in all reducerea care o primesti fiind membru al acestui forum e mai mare cu 5%.
    Sper sa nu fii gresit nimic.

14. #2274 SP
    Member maweryck's Avatar
    mhhhh....sweet ... thanks man . Ma apuc sa fac niste calcule

---------- Post added 17-11-2009 at 01:11 AM ----------

LE: gata ..am calculat . daca este si transportul inclus as dori si eu un Assassins Creed 2 (precomanda)

Multumesc

15. #2275 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Rvss ceva stiri legate de Dj Hero ?

16. #2276 SP
    Razvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Am comandat de XBOX, nu de PC!
    Ziceai ca nici nu mai aveti Collector's de PC. Mai pierd inca 2 zile cu transport dus-intors? Mor de nervi. Nici macar nu apare editia asta pe site, cum sa comand asa ceva?

17. #2277 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Razorel - iti vom trimite cel de Xbox azi si apoi aranjam sa preluam ce e de PC.
    Maine iti ajunge cel de Xbox.

maweryck - Assassin's Creed 2 nu va ajunge chiar pe 20 din pacate, incercam sa avem o data mai exacta in cateva zile.

muggs - inca nu.

18. #2278 SP
    Razvan, eu am chemat deja curierul sa vi-l trimit inapoi. Sa sun sa zic sa nu mai vina, sau pot sa vi-l trimit prin Fan?
    Merci pt raspuns, credeam ca trebuie sa astept pana il primiti voi pe asta, si abia apoi il trimiteti pe cel de Xbox Acum nu mai conteaza o zi in plus...

19. #2279 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, te rog sa il trimiti prin Fan inapoi la noi.

20. #2280 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Assassin's Creed 2 nu va ajunge chiar pe 20 din pacate, incercam sa avem o data mai exacta in cateva zile.
    Offf.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 452 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast