Da.
X Zaktan XI - verificam si te anunt in scurt timp. In acest moment nu pare ca ajunge pe 20, dar sa vedem.
MrIacob- da, se poate adauga un hdd consolei, dar nu comercializam in acest moment hdd.
---------- Post added 16-11-2009 at 11:32 AM ----------
Razorel - da-mi PM cu numele si numarul de telefon si verific.
Ti-am trimis.
Poti sa verifici, te rog? N-as vrea sa pierd transportul de azi.
---------- Post added 16-11-2009 at 12:12 PM ----------
Gata, s-a rezolvat![]()
tray - oficial in 15 zile din momentul in care o primim, dar la noi se rezolva mai repede. Nu dau niciodata un termen inainte sa plece consola de inlocuire de la noi astfel incat sa nu avem probleme.
Totusi, daca la noi consola nu manifesta semne de probleme, nu o putem prelua in garantie. Am inteles ca face random probleme si o testam, dar daca nu prezinta nicio problema nu ne este acceptata mai departe.
ce avantaje am daca incep sa-mi fac "cumparaturile " de la gameshop.ro ? am auzit de niste reduceri ...niste carduri ...nu stiu prea multe . Pana acum nu am cumparat d'acolo decat bad company ps3 .
Nu vreau sa par ciudat dar intreb pt ca vreau sa-mi fac niste calcule
Bafta![]()
http://www.consolegames.ro/ ai in partea din stanga un cod scris cu rosu (sub imaginea publicitara cu gameshop) Cod discount: xxxxxx . Cu acel cod ai reducere 15% la multe produse de pe siteul gameshop si transport gratuit. Cand intri pe site, dai add to basket la un produs si apoi poti sa introduci acel cod si iti reface calculul.
Mai poti sa ai 10% reducere daca ai card de membru pe care il obtii daca faci o comanda de peste o anumita suma.
All in all reducerea care o primesti fiind membru al acestui forum e mai mare cu 5%.
Sper sa nu fii gresit nimic.
mhhhh....sweet ...thanks man . Ma apuc sa fac niste calcule
---------- Post added 17-11-2009 at 01:11 AM ----------
LE: gata ..am calculat . daca este si transportul inclus as dori si eu un Assassins Creed 2 (precomanda)
Multumesc![]()
Razvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Am comandat de XBOX, nu de PC!
Ziceai ca nici nu mai aveti Collector's de PC. Mai pierd inca 2 zile cu transport dus-intors? Mor de nervi. Nici macar nu apare editia asta pe site, cum sa comand asa ceva?
Razvan, eu am chemat deja curierul sa vi-l trimit inapoi. Sa sun sa zic sa nu mai vina, sau pot sa vi-l trimit prin Fan?
Merci pt raspuns, credeam ca trebuie sa astept pana il primiti voi pe asta, si abia apoi il trimiteti pe cel de XboxAcum nu mai conteaza o zi in plus...
Bookmarks