Razvan am intrebat mai multi si miau spus sa te contactez am facut o comanda pe gameshop de GTA4 PLATINUM pt ps3 si nu am primit nici confirmare prin telefon e-mail nimic daca ma poti lamuri
Razvan am intrebat mai multi si miau spus sa te contactez am facut o comanda pe gameshop de GTA4 PLATINUM pt ps3 si nu am primit nici confirmare prin telefon e-mail nimic daca ma poti lamuri
enigma97 - ok, te rog da-mi un PM cu numarul de telefon din comanda ca sa vad daca s-a inregistrat comanda.
---------- Post added 19-11-2009 at 01:39 PM ----------
BlkHrt - am modificat putin pretul si am scos reducerea respectiva. La bundle-uri, DJ Hero si console nu se aplica reducere asa cum a precizat G3ox.
muggs - Dj Hero va veni pe aproximativ 2 decembrie. Stiu ca este mult timp de acum, dar se pare ca dureaza putin procesarea comenzilor noastre.
Alaturi de el va veni si Band Hero Super Bundle, Bakugan si altele.
Trebuie sa fac ceva ca sa primesc reducerea ? Si transportul este gratuit ? ( vreau sa iau mw2 PC )
SG8 - nu mai este in stoc MW2 PC deocamdata.
Ca sa primesti reducerea trebuie sa introduci codul de membru GameShop sau codul de pe prima pagina a acestui forum.
Hehe, da am schimbat-o special sa vad daca se prinde Studentul
Dar o schimbam maine cu altceva mai atractiv pentru CG.
Salut RvsS imi poti spune, te rog, cand o sa fie pe stoc Midnight Club Complete Edition Platinum, am facut precomanda ...... si nu prea am rabdare....ma "mananca" pedala.Multumesc.
Derekgl - PS3 ? Cam in 5 zile.
salut.
am trimis o consola premium de 20 gb ,sti cumva daca a ajuns?(daca da ,se poate reparara?)
tray - imi dai te rog numele pe PM?
controller black de XBOX aveti pe stoc? pe site vad ca apare. am o precomanda facuta dar nu am mai fost sunat
BobbyS - au revenit recent. Daca imi lasi numele pe PM te va contacta cineva luni.
Despre Assassin's Creed 2:
Din pacate, editia White nu va ajunge la noi, imi pare rau. Editiile standard vor veni in aproximativ 7 zile. Este posibil sa putem trimite pe 27 sau pe 30.11.2009 (sunt 15% sanse sa putem pe 27 si 85% pe 30). Pe site vor fi modificari de pret, dar cei care au precomanda vor beneficia de pretul redus din precomanda, un avantaj al precomenzii.
Bookmarks