merci pentru raspuns
Ce se intampla cu Left 4 Dead 2 PC? Pe site zice 25.11 si stoc in curand. Multumesc anticipat!
Max - in stoc. Daca ai precomanda si nu ai fost inca contactat, da-mi nr. telefon pe PM.
am bagat codul de reducere de pe consolegames la comanda unui AC2 pt PS3 , dar nu a mers. De ce ?
ineedmoney93 - AC2 nu are reducere. Daca sub pretul normal nu apare pretul redus pentru membrii site-ului nu merge nici codul CG. La AC2 avem un pret foarte bun, dar nu putem oferi reducere suplimentara.
---------- Post added 27-11-2009 at 03:48 PM ----------
Un anunt referitor la consolele Xbox 360:
Nu vom putea primi in garantie console modificate sau desfacute. Acest lucru este specificat de producator.
Va rog sa va asigurati ca nu trimiteti catre noi in garantie console care au aceste probleme.
Pe ce data va veni in stoc cea cu lego batman si pure?
Vor mai aparea alte Bundle-uri in afara de acestea doua?
A venit Assassin's Creed 2(xbox 360) azi?
Si desi e cam devreme, stiti cumva daca veti aduce editia de colectie pentru Mass Effect 2?
Skaar - da, AC 2 este in stoc. Mass Effect 2 - da, cred ca va veni editia de colectie si speram sa putem avea si o surpriza referitoare la acest titlu.
Taw - am dorit sa reafirm acest lucru. Se pare ca dupa valul de ban-uri multi au dori sa isi schimbe console modata cu una noua si vreau sa fie clar ca acest lucru nu este acceptat.
Dj Mo - 2-3 zile.
Salut Gameshop , eu vreau sa-mi fac o comanda pt un XBOX360 de la voi si vreau sa intreb ca transportul daca este gratuit si daca sunt probleme adica se strica si atuncea este gratuit transportul ???
Am si in orasul meu XBOX360 la Media Galaxy dar la preturi foarte mari![]()
Bookmarks