Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 452 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2501 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cred ca azi sau in cel mai rau caz maine, au fost f. multe comenzi in perioada asta.

2. #2502 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Se poate aduce cablul acela Razvan? L-am mentionat putin in urma.

3. #2503 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Doar cablu HDMI original Sony din pacate.

4. #2504 SP
    E bun si asta, cat costa? Stii cumva ce lungime are?

5. #2505 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    3 m.

6. #2506 SP
    Perfect, sa postezi te rog si pretul.

7. #2507 SP
    Member St Mael's Avatar
    Razvan, am si eu o nelamurire despre telefonul de confirmare a unei precomenzi. Lunea trecuta am facut si eu o precomanda pentru editia de colectie Mass Effect 2, dar din pacate nu am fost disponibil pana vineri la numarul unde trebuia sa confirm. Vineri dimineata am vazut ca am fost cautat de numarul vostru dar nu aveam telefonul la indemana asa ca ma asteptam sa fiu sunat din nou astazi ca sa pot confirma in sfarsit precomanda, dar astazi nu m-a mai cautat nimeni. Se poate rezolva totusi maine comanda mea?

8. #2508 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    St Mael - daca ai primit mailul este in regula, se va trimite cand va veni jocul. Se va suna atunci pentru confirmare.

9. #2509 SP
    Member taz@'s Avatar
    salut Razvan!am facut comanda azi la Bioshock CE pt PC si aparea la pretul de 89 lei,acuma pe site apare ca e 49 lei;care e pretul pe care il voi plati?mersi.
    p.s astept sa fiu sunat maine

10. #2510 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am rezolvat. La pretul din comanda.

11. #2511 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca am telefonul inchis sau nu raspund cand ma vor suna sa confirm o comanda, se va anula?

12. #2512 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Daca am telefonul inchis sau nu raspund cand ma vor suna sa confirm o comanda, se va anula?
    Nu se va anula. Se suna din nou mai tarziu sau, daca doresti, poti suna tu inapoi sa cofirmi cand ai timp.

13. #2513 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ceva noutati pt concursul de RB man?

14. #2514 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Facem un banner azi si punem pe site, eu inca nu stiu exact.

15. #2515 SP
    Member maweryck's Avatar
    Vreau sa imi spun si eu oful ca sunt putzin cam pissed off .

Am facut pe 04.12.2009 comanda pe gameshop la heavenly sword + assasin's creed platinum edition(ps3) . Am primit mail de la gameshop ...totul ok . Si am tot stat si am asteptat tel ca prostul . Noroc ca am sunat eu astazi sa intreb de comanda mea . Mi s-a spus ca din pacate erau doar 2 -3 bucatzi si asta e s-a terminat stocul . WTF. Cand am facut eu comanda erau pe stoc , ca sa nu mai spun ca assasin's creed platinum mai este si acum listat pe site . Frustrant mi se pare din cauza ca daca nu sunam eu astazi puteam sa astept eu mult si bine . Second :
    "5 decembrie 2009
    Preturi reduse la zeci de produse (PC si console)
    Grabiti-va si cautati produsele reduse. "
    Cred ca m-am grabit destul din moment ce comanda mea a fost facuta pe data de 04.12.2009
    What ever .....cred ca ar trebui specificat atunci cand sunt doar 2 bucati sa zicem , sau daca nu modificat sistemul ca atunci cand s-au facut comenzile pe produsele din stoc sa apara ca "nu este in stoc " sau ceva de genul asta . Sunt curios daca as face acum comanda la un assasin's creed daca tot asa as sta ca prostu sa astept telefon .... ...chiar daca el cica nu mai e in stoc ....dar este listat pe site ...

16. #2516 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Razvan, am primit si eu coletul, dar mai mult din noroc, ca m-am intalnit cu curierul pe scari. Era trecut apartamentul gresit pe colet, cat si numarul de telefon gresit, ca omul a incercat sa ma sune.

17. #2517 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Răzvan,

Am �nțeles că a ajuns Tekken 6 - Limited Edition (X360) - vreau doar să �ntreb...

...voi mai primi ceva telefon? Sau se trimite direct. Că vreau să știu cum să-mi organizez timpul. Eu oricum altceva n-am ce face dec�t să mă joc 24/7 dar zic așa...�n caz că intervine ceva.

Mulțumesc.

18. #2518 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    sunt si eu intr-o situatie asemanatoare cu a lui maweryck.
    am comandat vineri, 4.12.2009, Price of Persia PS3 si am primit e-mail de la gameshop, insa nu am fost sunat pentru confirmare. Acum nu mai apare pe site jocul respectiv. Mai e vreo sansa sa-mi primesc jocul ?

19. #2519 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    sunt si eu intr-o situatie asemanatoare cu a lui maweryck.
    am comandat vineri, 4.12.2009, Price of Persia PS3 si am primit e-mail de la gameshop, insa nu am fost sunat pentru confirmare. Acum nu mai apare pe site jocul respectiv. Mai e vreo sansa sa-mi primesc jocul ?
    Nu, cica a fost doar o bucata, care a comandat primul. Daca nu ai fost sunat ieri, sanse mari ca jocul sa fi fost expediat deja la altcineva.

20. #2520 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    maweryck - se face update pe site zilnic, dar nu chiar in timp real, am explicat mai sus de ce. Chiar sunt putine bucati din fiecare produs si se ia in ordinea in care s-a facut comanda. Te rog verifica acum pe site ca sa vezi daca mai este ceva listat ce nu ar trebui sa fie si rezolv imediat. Daca am fi avut multe bucati nu ar fi fost o problema, dar e o conditie a preturilor mici sa avem putine bucati, practic e o soldare.

Razorel - da-mi pe PM ce numar de telefon corect trebuie sa fie si numele tau precum si ce anume din adresa era gresit si rezolvam.

RonanN1 - off, nu sunt inca. E cel mai intarziat transport de anul asta. Mai verific, trebuie sa apara. Mersi ca inca mai ai rabdare.

---------- Post added 08-12-2009 at 01:15 PM ----------

ineedmoney93 - din pacate nu mai e in stoc.

Sunt multe bucati din reduceri care se afla in stoc 1-2 bucati. Odate terminate, nu se mai aduc. Mai avem insa multe alte produse la preturi bune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 452 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast