La mine a venit drept in inbox.
La mine a venit direct in USB-ul ala lipsa din pachetul Forza 3. Legatura Dj Mo - Gameshop, nu se dezminte. Merge la fel ca pana acum. lol
RvsS ai pm! Am facut printre primii comanda astept raspunsul tau si iti trimit mailul de confirm!
Scriu d p tel si de aia nu pot sa iti copii datele!
S-a terminat de trimis e-mailurile cu codurile bonus pentru Mass Effect 2? Intreb pentru ca eu am doua bucati la preorder si nu am primit inca nimic, sa stiu daca mai e de asteptat.
Stiu ca n-am mai dat de mult timp pe thread-ul asta ... dar ... Promotia Zilei se mai schimba si ea ? Ca mi-e ca intram in primavara cu bannerul ala![]()
Nici eu nu am primit inca nici un mail pentru acel cod, desi am dat comanda de Mass Effect 2 CE (x360) in prima ora cand produsul a fost introdus pe site...
La fel si la mine, desi am dat precomanda cum am vazut ca a fost pus la dispozitie de gameshop. Razvan, sper ca nu ne lasi balta.
Cred ca mai pine ati comunica prin PM cu Razvan , eu iam trimis ieri PM cu numele de pe comanda si ce bonus vreau si in scurt timp mi-a trimis PM cu codul.
L.E. eu si RvsS am postat in acelasi timp
Studentul - am schimbat in sfarsit promotia zilei. Si pentru ca a durat asa mult am pus nu unul ci doua jocuri.
Am comandat Mass effect 2 CE pc pe 11-12-2009 si nu am primit nici un mail de a alege intre cele 2 bonusuri. Si key acelea de beta la BC2 cand le trimiteti ? (am facut precomanda ieri) maine incepe toata distractia.
![]()
felixxx - azi incepe beta. Trebuie sa le trimitem azi. (atentie, e doar pentru variantele de PC)
Bookmarks