Imi pare rau, dar nu stiu. Cel mai probabil nu poate fi activat din cauza server-ului. Sa incercam si mai tarziu.
Se pare ca si altii au problema asta.
Choose Language | BioWare Social Network
---------- Post added 02-02-2010 at 09:03 PM ----------
Update: acum merge!
Nu, producatorul ne-a indicat data de 5.02.2010 ca data oficiala de lansare si ne vom stradui sa le primiti cat mai aproape de aceasta data.
Stiu ca este foarte asteptat, mai dureaza putin.
Mie la telefon mi s-a spus ca o sa-l primesc Joi (pe 4 ?) ME 2 CE -
PS: demoralizanta este insa poza asta
-> http://www.consolegames.ro/forum/att...i-imag0052.jpg
care a ajuns din china ... inainte sa fie lansat oficial ? .. adica yesterday
Choose Language | BioWare Social Network
Sunt mai multe tari afectate nu numai Romania....
da e distribution problem, nu lansare.
man sper ca avem in pachet cerberus card pt ca eu unu fara ala nu il iau sincer. este accesul la content si nu mai dau 1200 de msp pe el
RvsS, as vrea sa stiu ce se intampla cu cei care nu au cumparat Mass Effect 2 PC de pe gameshop.ro, ci de la magazinele la care faceti distributie Best Distribution (Altex in cazul meu). Este posibil sa avem si noi acces la codurile Cerberus? Si daca da, cum?
Majoritatea ME2 Collectors pleaca azi si ajung maine. Daca ati fost contactati telefonic saptamana asta si ati confirmat, maine ar trebui sa fie la voi.
Am spus majoritatea, pentru ca exista un numar foarte mic de persoane care nu au raspuns la telefon si nu am putut sa le trimitem.
cartofu - da, sigur ca putem furniza codul respectiv indiferent de unde e cumparat, din RO. Ne trebuie o dovada a platii - bon scanat, factura pe email.
BoDoPSX - nu exista nicio problema la editiile CE.
rodarkone - da, asa este. Se pare ca doar in Europa a fost problema asta.
Skaar - am postat in acelasi timp. Daca ai fost contactat sapt. asta, atunci maine sau maxim vineri ar trebui sa fie la tine.
---------- Post added 03-02-2010 at 04:59 PM ----------
Despre Bioshock 2:
Vom avea suficiente unitati pentru a onora toate precomenzile, inclusiv cele Special si Rapture.
Din pacate, cu toate eforturile noastre, s-ar parea ca jocul va intarzia putin. Incercam sa trimitem pe 10.02 si sa ajunga la voi pe 11.02.
Stiu ca este foarte asteptat si de fiecare data incercam sa fie la voi la data lansarii, dar in acest caz nu s-a reusit. Veti fi contactati telefonic pana pe data de 9.02 inclusiv, apoi pe 10.02 va pleca de la noi si pe 11.02 va ajunge la voi.
Răzvan!
Un prieten mai vechi (hehe) vrea să știe dacă e totul oki cu Bioshock 2: Special Edition (X360)
Release Date: Feb 9, 2010
Wooooooooo!
Mulțumesc![]()
The Gay Collective called, they want their hair style back.
PS: stiu ca e John Cena, dar e uber gay...
LE: oh, damn, acum am vazut ca poza atasata are "screensaver" in titlu. Disturbing...![]()
Ronnan1 - am scris aici de Bioshock http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post271599. Mersi.
By GamersRO in forum Console Club
By erik95 in forum HiFi
By reven in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks