Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 155 of 452 FirstFirst ... 55 105 145 153 154 155 156 157 165 205 255 ... LastLast
Results 3,081 to 3,100 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3081 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, SC2 este in stoc. A suferit o mica intarziere ieri si ar trebui sa plece azi sa ajunga maine.

2. #3082 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Console Games Homepage in partea stanga este un banner vertical cu acel cod sub el
    damn.. la mine e epic fail... nu am stiut de cod

astept sa vina curierul... am comandat ff 13 colectoru la pretu standard de pe site.

3. #3083 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Pe ce data o sa aveti GoW3? Am vazut ca pe site e trecut 19 Martie, se respecta data?
    Voi putea confirma saptamana vitoare, pana acum nu am avut intarzieri.

4. #3084 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Da, SC2 este in stoc. A suferit o mica intarziere ieri si ar trebui sa plece azi sa ajunga maine.
    pe mine nu m-a sunat nimeni desi aveam precomanda data de ceva timp.

5. #3085 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pana la ce ora au program astia cu firma de curierat?

6. #3086 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    SirAndrew - 18.
    felixxx - am rugat-o pe colega mea sa verifice maine.

7. #3087 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Razvan e vreo posibilitate sa specific ca nu vreau curierul sa vina acasa,ci sa merg eu dupa colet la sediul lor?

Anything?

8. #3088 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Walkman - acest lucru se poate face daca vei fi sunat de curier si ii vei mentiona acest lucru. Din cate stiu eu in acest moment, nu putem livra la un sediu de-ale lor si apoi ei sa astepte ridicarea. Daca insa te suna, ii poti confirma ca vei veni tu sa il iei.

PS: Chiar e corect sa se scrie "de-ale lor" si nu "de-al lor". Este vorba de "dintre ale", nu "dintre al". (am precizat asta pentru ca suntem obsnuiti altfel).

9. #3089 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Ieri am fost sunat pentru confirmare la Elite + FF13 si mi-a zis domnisoara ca ajunge azi consola. Am asteptat toata ziua si nimic. Ajunge macar maine?

10. #3090 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Walkman - acest lucru se poate face daca vei fi sunat de curier si ii vei mentiona acest lucru. Din cate stiu eu in acest moment, nu putem livra la un sediu de-ale lor si apoi ei sa astepte ridicarea. Daca insa te suna, ii poti confirma ca vei veni tu sa il iei.

PS: Chiar e corect sa se scrie "de-ale lor" si nu "de-al lor". Este vorba de "dintre ale", nu "dintre al". (am precizat asta pentru ca suntem obsnuiti altfel).
    Daca reclam la fan courier carcasa sparta am vreo sansa sa primesc ceva sau ce se intampla?

P.S.
    Eu la liceu am invatat ca e corect "de ale" ca o varianta a lui "dintre".
    Cum e "o prietena de ale mele", "un coleg de ai mei". Poate s-o fi schimbat in ultimii...9-10 ani?

11. #3091 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

Razvan se poate. se trece pe colet numele clientului si la adresa Ridicare sediu fan. se mai trece orasul si nr de tel

cheers

12. #3092 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Amur - da-mi te rog adresa de mail pe PM ca sa verific.
    crazyquark - e corect ce spui dpdv gramatica. Referitor la Fan - din pacate nu stiu. Adreseaza-te lor initial si sa vedem ce raspuns dau.
    BoDoPSX - da, asa stiu si eu. Din pacate, sistemul nostru este ceva mai spre ideea de automat, in sensul ca adresa de livrare apare pe factura, tracking Fan, etc. Din cauza asta nu cred ca poate pleca de la noi cu alta adresa (in speta sediul Fan).

13. #3093 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Razvan ai PM.

14. #3094 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am raspuns, multumesc.

15. #3095 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pagina Produsului

E pe stoc? Poti confirma te rog ca nu e classics?

Avand in vedere ca e sub 100 RON, n-am pretentii la reducerea de membru dar pt transportul gratuit nu pot face nimic?

16. #3096 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    ... dar pt transportul gratuit nu pot face nimic?
    introduci acelasi cod de reducere

17. #3097 SP
    Pai nu ma lasa sa introduc cod de reducere (nu apare casuta) pentru ca produsul nu se mai poate reduce mai mult de atat. Am inteles asta, dar eu vreau sa beneficiez de transportul gratuit

M-am mai confruntat cu problema si cand am vrut sa comand 2 produse (unul ce suporta reducere si altul care nu suporta). E prost facut sistemul pentru ca nu ma lasa sa bag codul si sa se aplice doar pt un produs si trebuie sa fac 2 comenzi separate.

18. #3098 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Am incercat si eu, si la mine merge. Da refresh la fereastra dupa ce ai facut Log in, ca altfel nu apare.

19. #3099 SP
    La ce joc? E in functie de joc...

Uite Oblivion vs Saboteur. Si mie imi apare, dar doar la cele la care se poate aplica reducerea de membru (au in paranteza Pret membru)
    Attached Images Attached Images oblivion.png saboteur.png

20. #3100 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Pai la asta:
    Attached Images Attached Images gameshop.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.