Da, SC2 este in stoc. A suferit o mica intarziere ieri si ar trebui sa plece azi sa ajunga maine.
Da, SC2 este in stoc. A suferit o mica intarziere ieri si ar trebui sa plece azi sa ajunga maine.
Walkman - acest lucru se poate face daca vei fi sunat de curier si ii vei mentiona acest lucru. Din cate stiu eu in acest moment, nu putem livra la un sediu de-ale lor si apoi ei sa astepte ridicarea. Daca insa te suna, ii poti confirma ca vei veni tu sa il iei.
PS: Chiar e corect sa se scrie "de-ale lor" si nu "de-al lor". Este vorba de "dintre ale", nu "dintre al". (am precizat asta pentru ca suntem obsnuiti altfel).
Ieri am fost sunat pentru confirmare la Elite + FF13 si mi-a zis domnisoara ca ajunge azi consola. Am asteptat toata ziua si nimic. Ajunge macar maine?![]()
Amur - da-mi te rog adresa de mail pe PM ca sa verific.
crazyquark - e corect ce spui dpdv gramatica. Referitor la Fan - din pacate nu stiu. Adreseaza-te lor initial si sa vedem ce raspuns dau.
BoDoPSX - da, asa stiu si eu. Din pacate, sistemul nostru este ceva mai spre ideea de automat, in sensul ca adresa de livrare apare pe factura, tracking Fan, etc. Din cauza asta nu cred ca poate pleca de la noi cu alta adresa (in speta sediul Fan).
Pagina Produsului
E pe stoc? Poti confirma te rog ca nu e classics?
Avand in vedere ca e sub 100 RON, n-am pretentii la reducerea de membru dar pt transportul gratuit nu pot face nimic?
Pai nu ma lasa sa introduc cod de reducere (nu apare casuta) pentru ca produsul nu se mai poate reduce mai mult de atat. Am inteles asta, dar eu vreau sa beneficiez de transportul gratuit
M-am mai confruntat cu problema si cand am vrut sa comand 2 produse (unul ce suporta reducere si altul care nu suporta). E prost facut sistemul pentru ca nu ma lasa sa bag codul si sa se aplice doar pt un produs si trebuie sa fac 2 comenzi separate.
Am incercat si eu, si la mine merge. Da refresh la fereastra dupa ce ai facut Log in, ca altfel nu apare.
La ce joc? E in functie de joc...
Uite Oblivion vs Saboteur. Si mie imi apare, dar doar la cele la care se poate aplica reducerea de membru (au in paranteza Pret membru)
Bookmarks